Samsung D7000 LED
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מהביקורות הבנתי שזה אחד ה-מסכים.
מישהו יודע איפה אפשר ללכת לראות אותו ולרכוש בארץ? בזאפ אני לא מוצא שום דבר, והבנתי שיש כבר כמה אנשים בארץ עם המסך.
תודה.
מישהו יודע איפה אפשר ללכת לראות אותו ולרכוש בארץ? בזאפ אני לא מוצא שום דבר, והבנתי שיש כבר כמה אנשים בארץ עם המסך.
תודה.
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. ומי הם אותם יבואנים מקבילים?
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

אין להם את הדגם הזה בגודל 46.
עוד רעיונות?
עוד רעיונות?
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

כן, חמישים וחמש אינץ'.
אבל נשמע מפוקפק כל הסיפור הזה של היבואנים המקבילים. שאלתי אותו אם יש לו את הדגם D8000 במלאי, והוא אמר לי שכן. ששאלתי אותו אם זה פלזמה או לד, הוא לא ידע לענות. חוץ מזה הם מקבלים רק תשלום אחד, שזה גם מוזר. בכלל, כל ההתעסקות הזאת מרגישה כמו תחום אפור לחלוטין. אני לא יודע מי באמת נותן אחריות, האם היא מלאה כוללת החלפת חלקים, האם הם בכלל מבינים שם בסחורה.
אני נשאר עם מיני-ליין עד שאני רואה יבואן פרללי רציני שאפשר לסמוך עליו. משלמים יותר, אבל מקבלים אחריות אמיתית, תשלום גמיש, תמיכה בעברית ובכלל - לדעת שקנית במקום אחראי.
אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל זה התחושה שקיבלתי.
אבל נשמע מפוקפק כל הסיפור הזה של היבואנים המקבילים. שאלתי אותו אם יש לו את הדגם D8000 במלאי, והוא אמר לי שכן. ששאלתי אותו אם זה פלזמה או לד, הוא לא ידע לענות. חוץ מזה הם מקבלים רק תשלום אחד, שזה גם מוזר. בכלל, כל ההתעסקות הזאת מרגישה כמו תחום אפור לחלוטין. אני לא יודע מי באמת נותן אחריות, האם היא מלאה כוללת החלפת חלקים, האם הם בכלל מבינים שם בסחורה.
אני נשאר עם מיני-ליין עד שאני רואה יבואן פרללי רציני שאפשר לסמוך עליו. משלמים יותר, אבל מקבלים אחריות אמיתית, תשלום גמיש, תמיכה בעברית ובכלל - לדעת שקנית במקום אחראי.
אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל זה התחושה שקיבלתי.
"מפוקפק" , "תחום אפור" , "אין אחריות" , "לא מבינים שום דבר בסחורה" .LinkMattan כתב:כן, חמישים וחמש אינץ'.
אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל זה התחושה שקיבלתי....
אין בכלל ספק שאתה צודק לגמרי. הכי טוב לקנות מסמליין את הD8000 !
יש רק בעיה אחת קטנה שסם ליין כנראה לא יביאו את הD8000 בדיוק כמו שלא הביאו את הC8000 .
בהצלחה !
dor8 כתב:"מפוקפק" , "תחום אפור" , "אין אחריות" , "לא מבינים שום דבר בסחורה" .LinkMattan כתב:כן, חמישים וחמש אינץ'.
אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל זה התחושה שקיבלתי....
אין בכלל ספק שאתה צודק לגמרי. הכי טוב לקנות מסמליין את הD8000 !
יש רק בעיה אחת קטנה שסם ליין כנראה לא יביאו את הD8000 בדיוק כמו שלא הביאו את הC8000 .
בהצלחה !...
לא נראה שקוף שהבחור הוא אנטי ייבוא פרללי?
העיקר ללכלך
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

שמע, זה רק ההתרשמות שלי, ויכול להיות שאני סתם שיפוטי. תאמין לי אין בעיה לקנות מיבוא פרללי, אבל אני רוצה להרגיש שאני עושה קנייה חכמה. בגלל זה פתחתי את הנושא, לדעת איפה קונים את הדגם, כי מן הסתם סמ ליין יביאו את המסך בצורה רשמית רק עוד כמה חודשים.
אבל אתה יודע, זה סכום בכלל לא קטן, ופשוט לא נשמע לי רציני מספיק כדי שאני ארכוש שם.
האמת היא שבהתחלה רציתי לקנות את הפלזמה c8000, ואז הבנתי שאין אותה בארץ בכלל ביבוא רשמי. זה באמת מבאס. אני האחרון שנגד יבוא מקבילי. המחירים בדרך כלל זולים יותר ויש יותר מבחר.
יש עוד יבואנים של סמסונג שאתם ממליצים?
תודה.
אבל אתה יודע, זה סכום בכלל לא קטן, ופשוט לא נשמע לי רציני מספיק כדי שאני ארכוש שם.
האמת היא שבהתחלה רציתי לקנות את הפלזמה c8000, ואז הבנתי שאין אותה בארץ בכלל ביבוא רשמי. זה באמת מבאס. אני האחרון שנגד יבוא מקבילי. המחירים בדרך כלל זולים יותר ויש יותר מבחר.
יש עוד יבואנים של סמסונג שאתם ממליצים?
תודה.
46 בBEST BUY עולה ₪ 7,490.42
http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+4 ... cp=1&lp=12
אני משאר שאצלנו המחיר יהיה יותר קרוב ל 13,000 ש''ח
אני משאר שאצלנו המחיר יהיה יותר קרוב ל 13,000 ש''ח
אתה אופטימי מאוד ידידי...vic1234 כתב:46 בBEST BUY עולה ₪ 7,490.42
אני משאר שאצלנו המחיר יהיה יותר קרוב ל 13,000 ש''ח...
רונן ,firebird כתב:כרגע נראה לי שאם איפשהו יהיה אותו בקרוב זה רק אצל היבואנים המקביליים למיניהם
ממיניליין אני עדיין מחכה לדגמים של שנה שעברה שלא הגיעו......
כבר קיים אצל היבואנים המקבילים ממזמן....
מקווה שבעוד זמן לא רב אוכל לפתוח שרשור "התחדשתי".