יאמאהה 467 או אונקיו 508 או דנון 1311? עם JBL 200.5
אני מחפש רסיבר ורמקולים בתקציב של כ 3.5 עם צריך 4 כניסות HDMI.
כרגע אני מחבר xtreamer, יס (לא HD) ו Wii (עם קומפוננט) אבל ברור לי שבעתיד אצטרך את ארבעת ה HDMI.
אחרי קריאה כאן בפורומים צמצמתי לשלושת הריסברים האלו:
Denon 1311
Onkyo 508
Yamaha 467
כנראה אקנה את הרמקולים JBL 200.5 שאהבתי את הצליל שלהם.
אני לא מבין בכל הפורמטים של האודיו וכו' - מה מהריסברים האלו הכי Future Proof?
ועוד שאלה - אם יש רק כבל HDMI אחד שמתחבר לטלויזיה, זה אומר שגם ה-יס וגם ה Wii יעבירו את התמונה דרך אותו HDMI? למרות שהכניסה שלהם לא דיגיטלית?
תודה
כרגע אני מחבר xtreamer, יס (לא HD) ו Wii (עם קומפוננט) אבל ברור לי שבעתיד אצטרך את ארבעת ה HDMI.
אחרי קריאה כאן בפורומים צמצמתי לשלושת הריסברים האלו:
Denon 1311
Onkyo 508
Yamaha 467
כנראה אקנה את הרמקולים JBL 200.5 שאהבתי את הצליל שלהם.
אני לא מבין בכל הפורמטים של האודיו וכו' - מה מהריסברים האלו הכי Future Proof?
ועוד שאלה - אם יש רק כבל HDMI אחד שמתחבר לטלויזיה, זה אומר שגם ה-יס וגם ה Wii יעבירו את התמונה דרך אותו HDMI? למרות שהכניסה שלהם לא דיגיטלית?
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ב-3.5 לא צריכה להיות לך בעיה להשיג את האונקיו 608 (או ה-578 אם אתה לא מצליח להתמקח על המחיר של ה-608 עד כדי 3.5 אלף...) - זה רסיבר שיכול להוציא לך הכל דרך ה-HDMI ל-TV בזכות מעבד וידאו של פארודג'ה שכולל גם Upscaling וגם Upconversion...
- epony
- חבר במועדון 10K

ה-508 לא מבצע Upconversion ממקורות אנלוגיים ל-HDMI. התכונה הזאת מופיעה לראשונה ב-578 וב-608, ולכן אני ממליץ לך לקנות את ה-578 גם אם מדובר בחריגה קלה מהתקציב המתוכנן...
- epony
- חבר במועדון 10K

עוד אופציה (שעלתה בדעתי אחרי שיחה עם DorM) היא לקנות רסיבר יד שניה, למשל האונקיו 607...
אם הינך רוצה לקנות את הרמקולים האלה עם אחד משלושת הרסיברים שציינת בהודעת פתיחת השרשור.
אתה צריך לגשת לחנות שיכולה להשמיע לך את הרמקולים האלה, עם שלושת הריסברים ולקנות מה שנשמע לך הכי טוב במידה והוא בתקציבך.
רק ככה תוכל לעשות את ההחלטה הנכונה ביותר לגביך.
אתה צריך לגשת לחנות שיכולה להשמיע לך את הרמקולים האלה, עם שלושת הריסברים ולקנות מה שנשמע לך הכי טוב במידה והוא בתקציבך.
רק ככה תוכל לעשות את ההחלטה הנכונה ביותר לגביך.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
לחבר שלי יש 1311 עם CANTON 80 ושומעים סבבה לגמרי. אני ממליץ לך על 467 (מה שיש לי) לטעמי טוב יותר, עשיר יותר בפונקציות (כיוון אוטומטי, פועל בסטנדביי שלט אוניברסאלי וכו') וסאונד מעולה.nangel כתב:אני מבין בין השורות שהדנון 1311 לא מומלץ - זה נכון? המבצע עם הרמקולים של JBL 200.5 הופך את המחיר לאטרקטיבי. השאלה היא עד כמה הוא Future Proof?...
תודה - התקבלה החלטה
מסתבר שבדיוטי פרי הדנון 1611 עולה פחות מ 2500 ש"ח ואת ה JBL 200.5 הצלחתי להשיג במכרז אישי בפחות מ 1200 (אין כאן שום קומבינה אז אני מרגיש נוח לפרסם את זה). התקציב היה 3.5 אבל הצלחתי בתוספת קטנטנה לשדך את שניהם. עכשיו רק נותר שהם יגיעו ולחבר.
לא מבין בפיצ'רים, אבל זה הזיווג שנשמע לאוזניים הלא מבינות שלי הכי טוב גם במוזיקה וגם בסרטים.
על הדרך אשתי קיבלה רמקולים קטנים וחוט אחד בלבד שמתחבר לטלוויזיה - בונוס לא צפוי.
תודה לכל מי שיעץ וטרח. עזרתם לי המון.
מסתבר שבדיוטי פרי הדנון 1611 עולה פחות מ 2500 ש"ח ואת ה JBL 200.5 הצלחתי להשיג במכרז אישי בפחות מ 1200 (אין כאן שום קומבינה אז אני מרגיש נוח לפרסם את זה). התקציב היה 3.5 אבל הצלחתי בתוספת קטנטנה לשדך את שניהם. עכשיו רק נותר שהם יגיעו ולחבר.
לא מבין בפיצ'רים, אבל זה הזיווג שנשמע לאוזניים הלא מבינות שלי הכי טוב גם במוזיקה וגם בסרטים.
על הדרך אשתי קיבלה רמקולים קטנים וחוט אחד בלבד שמתחבר לטלוויזיה - בונוס לא צפוי.
תודה לכל מי שיעץ וטרח. עזרתם לי המון.
- epony
- חבר במועדון 10K

תתחדש ותהנה!