Samsung LA46A650 או LA46C650?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מעוניין לקנות את אחד המסכים האלה ולא יודע מה ההבדלים בינהם,חוץ מהעובדה שה C650 זול יותר בכמה אלפים ושאת ה A650 קשה להשיג אם בכלל,מישהו יכול לסכם בקצרה את ההבדלים בין השניים אם יש בכלל ?
בנוסף אשמח לקבל הצעות לעוד דגמים של LCD 46 בטווח מחירים של לא יותר מ 7000 ש"ח, השימושים העיקריים הם צפייה בשידורי SD עם ממיר של הוט וצפיה במשחקי כדורגל ב HD מרחק הצפייה נכון לעכשיו 3.5 מטר.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

A650 דגם לפני שלוש שנים :wink:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #3 

hifi כתב:שלום אני מעוניין לקנות את אחד המסכים האלה ולא יודע מה ההבדלים בינהם,חוץ מהעובדה שה C650 זול יותר בכמה אלפים ושאת ה A650 קשה להשיג אם בכלל,מישהו יכול לסכם בקצרה את ההבדלים בין השניים אם יש בכלל ?
בנוסף אשמח לקבל הצעות לעוד דגמים של LCD 46 בטווח מחירים של לא יותר מ 7000 ש"ח, השימושים העיקריים הם צפייה בשידורי SD עם ממיר של הוט וצפיה במשחקי כדורגל ב HD מרחק הצפייה נכון לעכשיו 3.5 מטר.
...
A650 מצויין... אבל דגם 2008
B650 דגם 2009
C650 דגם 2010

hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Ok ובכל זאת...

שליחה #4 

הבנתי את העניין שה a650 דגם ישן ובגלל זה גם כמעט בלתי אפשרי להשיגו למעט חנויות נידחות שנשאר להם במלאי...אבל האם יש הבדלים מבחינה טכנית בין ה a ל c ואם כן מה הם בקצרה ,או במילים אחרות מה התחליף של ה a650?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

אני לא מבין אותך: אתה רושם שהדגם מסדרה C זול יותר ושאת הדגם של סדרה A קשה להשיג ואומרים לך ש C הרבה יותר מתקדם מ A - אז מה הדילמה בכלל?...

ולשאלתך: ברור לך שהתחליף ל A זה סדרה B והתחליף ל B זו סדרה C...? :)

hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מה?

שליחה #6 

ואני לא מבין אותך...איפה בתגובות פה ראית בדיוק שמישהו כתב שה c יותר טוב מה a? אף אחד פה לא ענה על מה ששאלתי כולל אותך,ואף אחד פה לא התיחס לשום נתון טכני אז על סמך מה כתבת את התגובה הזועמת שלך???

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

ממש לא זועמת - מתנצל אם נפגעת...
שאלת מה התחליף של A650 וקיבלת תשובה שזה C650
אתה אומר בעצמך שה C650 יותר זולה וקל להשיג אותה - אז למה אתה עדין מתלבט?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

לי יש את הA650 בגודל 40 אינץ', אם יש לי אפשות לשדרג ונועלים אותי אך ורק לסמסונג (כדי שיהיה רלבנטי לדיון) אז אני עובר לC. קח בחשבון שגם אחריות עלולה להיות בעייתית כאן, מי מבטיח לך שהאחריות על מוצר שאינו נמכר כבר שנתיים (ביצועים או לא) תהיה אפקטיבית ?
הנתונים של הC יותר טובים כזכור לי, וגם אין סיבה שלא יהיו, היא חדשה יותר (וגם היא הולכת להיות ישנה יחסית בקרוב) ועם יותר פיצ'רים (לפחות באלו של כניסות הUSB ונהצגת תכנים), בניגודיות, ואני בטוח שיש עוד כמה ששכחתי, וזה כאחד שהוא בעלים של A650. לא הייתי הולך על דגם ישן יותר בשביל מחיר נמוך יותר, אולי אם היה של שנה שעברה, של לפני שנתיים ויותר כבר לא.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”