Samsung LA46A650 או LA46C650?
שלום אני מעוניין לקנות את אחד המסכים האלה ולא יודע מה ההבדלים בינהם,חוץ מהעובדה שה C650 זול יותר בכמה אלפים ושאת ה A650 קשה להשיג אם בכלל,מישהו יכול לסכם בקצרה את ההבדלים בין השניים אם יש בכלל ?
בנוסף אשמח לקבל הצעות לעוד דגמים של LCD 46 בטווח מחירים של לא יותר מ 7000 ש"ח, השימושים העיקריים הם צפייה בשידורי SD עם ממיר של הוט וצפיה במשחקי כדורגל ב HD מרחק הצפייה נכון לעכשיו 3.5 מטר.
בנוסף אשמח לקבל הצעות לעוד דגמים של LCD 46 בטווח מחירים של לא יותר מ 7000 ש"ח, השימושים העיקריים הם צפייה בשידורי SD עם ממיר של הוט וצפיה במשחקי כדורגל ב HD מרחק הצפייה נכון לעכשיו 3.5 מטר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
A650 מצויין... אבל דגם 2008hifi כתב:שלום אני מעוניין לקנות את אחד המסכים האלה ולא יודע מה ההבדלים בינהם,חוץ מהעובדה שה C650 זול יותר בכמה אלפים ושאת ה A650 קשה להשיג אם בכלל,מישהו יכול לסכם בקצרה את ההבדלים בין השניים אם יש בכלל ?
בנוסף אשמח לקבל הצעות לעוד דגמים של LCD 46 בטווח מחירים של לא יותר מ 7000 ש"ח, השימושים העיקריים הם צפייה בשידורי SD עם ממיר של הוט וצפיה במשחקי כדורגל ב HD מרחק הצפייה נכון לעכשיו 3.5 מטר....
B650 דגם 2009
C650 דגם 2010
Ok ובכל זאת...
הבנתי את העניין שה a650 דגם ישן ובגלל זה גם כמעט בלתי אפשרי להשיגו למעט חנויות נידחות שנשאר להם במלאי...אבל האם יש הבדלים מבחינה טכנית בין ה a ל c ואם כן מה הם בקצרה ,או במילים אחרות מה התחליף של ה a650?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא מבין אותך: אתה רושם שהדגם מסדרה C זול יותר ושאת הדגם של סדרה A קשה להשיג ואומרים לך ש C הרבה יותר מתקדם מ A - אז מה הדילמה בכלל?...
ולשאלתך: ברור לך שהתחליף ל A זה סדרה B והתחליף ל B זו סדרה C...?
ולשאלתך: ברור לך שהתחליף ל A זה סדרה B והתחליף ל B זו סדרה C...?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ממש לא זועמת - מתנצל אם נפגעת...
שאלת מה התחליף של A650 וקיבלת תשובה שזה C650
אתה אומר בעצמך שה C650 יותר זולה וקל להשיג אותה - אז למה אתה עדין מתלבט?
שאלת מה התחליף של A650 וקיבלת תשובה שזה C650
אתה אומר בעצמך שה C650 יותר זולה וקל להשיג אותה - אז למה אתה עדין מתלבט?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לי יש את הA650 בגודל 40 אינץ', אם יש לי אפשות לשדרג ונועלים אותי אך ורק לסמסונג (כדי שיהיה רלבנטי לדיון) אז אני עובר לC. קח בחשבון שגם אחריות עלולה להיות בעייתית כאן, מי מבטיח לך שהאחריות על מוצר שאינו נמכר כבר שנתיים (ביצועים או לא) תהיה אפקטיבית ?
הנתונים של הC יותר טובים כזכור לי, וגם אין סיבה שלא יהיו, היא חדשה יותר (וגם היא הולכת להיות ישנה יחסית בקרוב) ועם יותר פיצ'רים (לפחות באלו של כניסות הUSB ונהצגת תכנים), בניגודיות, ואני בטוח שיש עוד כמה ששכחתי, וזה כאחד שהוא בעלים של A650. לא הייתי הולך על דגם ישן יותר בשביל מחיר נמוך יותר, אולי אם היה של שנה שעברה, של לפני שנתיים ויותר כבר לא.
הנתונים של הC יותר טובים כזכור לי, וגם אין סיבה שלא יהיו, היא חדשה יותר (וגם היא הולכת להיות ישנה יחסית בקרוב) ועם יותר פיצ'רים (לפחות באלו של כניסות הUSB ונהצגת תכנים), בניגודיות, ואני בטוח שיש עוד כמה ששכחתי, וזה כאחד שהוא בעלים של A650. לא הייתי הולך על דגם ישן יותר בשביל מחיר נמוך יותר, אולי אם היה של שנה שעברה, של לפני שנתיים ויותר כבר לא.
Vocare Ad Regnum