פיוניר 436 ואיכות לא משהו
עברתי ליס לפני כחודש ואני חייב לציין שאני לא מרוצה כ"כ מהאיכות שידור לפעמים רואים מצויין אבל ברוב המקרים אני חייב לציין שראיתי הרבה יותר טוב כשהייתי מנוי להוט עם ממיר דוקסיס.
כ"כ ישנה עוד בעיה שקשורה נראה לי לטלוויזיה עצמה, הקווים בצידי המסך אינם ישרים(קווי בניין טבלאות עמודים וכו') שיחקתי עם כל האופציות שניתן(WIDE FULL CINEMA) וזה נשאר אותו הדבר
כ"כ ישנה עוד בעיה שקשורה נראה לי לטלוויזיה עצמה, הקווים בצידי המסך אינם ישרים(קווי בניין טבלאות עמודים וכו') שיחקתי עם כל האופציות שניתן(WIDE FULL CINEMA) וזה נשאר אותו הדבר
JUDDERING
זה נרא כמו JUDDERING, זו בעיה של ה DEINTERLACING . תנסה לבטל את ה NOISE REDUCTION .
זה נרא כמו JUDDERING, זו בעיה של ה DEINTERLACING . תנסה לבטל את ה NOISE REDUCTION .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תוכל לפרט יותר:
1. איך אתה מחובר לממיר?
2. על איזה ממיר של יס מדובר?
לגבי הבעיה שציינת, לא ברור לי התיאור כלל. האם תוכל לצרף תמונה? האם הבעיה בקוים אופקיים או באנכיים?
1. איך אתה מחובר לממיר?
2. על איזה ממיר של יס מדובר?
לגבי הבעיה שציינת, לא ברור לי התיאור כלל. האם תוכל לצרף תמונה? האם הבעיה בקוים אופקיים או באנכיים?
עדכון פרטים
אני מחובר לממיר 3100
עם כבל סקארט
מדובר בקווים אנכיים בעיקר כשמתקרבים לצידי המסך (משקופים עמודי בניין וכו')
כ"כ כאשר יש כתוביות שרצות למטה מצד שמאל לימין ישנו מצב שבהתחלה הן בגודל מסויים וכשמתקרבות למרכז המסך הן נהיות קטנות יותר וכשמתרחקות לצד השני הן חוזרות לגודל ההתחלתי (נוצרת תמונה כאילו לקחת חתיכת פח וקצת כופפת אותה ואז התמונה בצד יותר רחבה מהתמונה שבמרכז הפח)
אני אנסה לצרף תמונה ביומיים הקרובים
עם כבל סקארט
מדובר בקווים אנכיים בעיקר כשמתקרבים לצידי המסך (משקופים עמודי בניין וכו')
כ"כ כאשר יש כתוביות שרצות למטה מצד שמאל לימין ישנו מצב שבהתחלה הן בגודל מסויים וכשמתקרבות למרכז המסך הן נהיות קטנות יותר וכשמתרחקות לצד השני הן חוזרות לגודל ההתחלתי (נוצרת תמונה כאילו לקחת חתיכת פח וקצת כופפת אותה ואז התמונה בצד יותר רחבה מהתמונה שבמרכז הפח)
אני אנסה לצרף תמונה ביומיים הקרובים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
lalzar,
עדיין לא ברורה לי הבעיה עם הקוים האנכיים - מה בדיוק קורה להם?
לגבי התופעה השניה, מה שאתה מתאר זה NLS - NON LINEAR STRETCHING.
המסך שלך הוא ב-16:9, אבל המקור הוא 4:3, במקום לשים פסים בצידי המסך (מה שיכול לגרום לנזק), המסך מעוות לך את התמונה כך שבצדדים יש מתיחה גדולה יותר מאשר במרכז. לכל מסך יש שם אחר למצב הזה, אבל אם תעבור למצב אנמורפי (או 16:9) אז תראה אנשים מכווצים מדי (נמוכים ושמנים). יש אנשים שרגישים במיוחד ל-NLS ומרגישים "מחלת ים" כשהמצלמה זזה בציר האופקי.
יש כמה פתרונות לזה, הפשוטה ביותר היא להשתמש בפרמטרים של המסך (רוחב, אורך ומקום ע"ג המסך) בכדי להפחית את האפקט.
עדיין לא ברורה לי הבעיה עם הקוים האנכיים - מה בדיוק קורה להם?
לגבי התופעה השניה, מה שאתה מתאר זה NLS - NON LINEAR STRETCHING.
המסך שלך הוא ב-16:9, אבל המקור הוא 4:3, במקום לשים פסים בצידי המסך (מה שיכול לגרום לנזק), המסך מעוות לך את התמונה כך שבצדדים יש מתיחה גדולה יותר מאשר במרכז. לכל מסך יש שם אחר למצב הזה, אבל אם תעבור למצב אנמורפי (או 16:9) אז תראה אנשים מכווצים מדי (נמוכים ושמנים). יש אנשים שרגישים במיוחד ל-NLS ומרגישים "מחלת ים" כשהמצלמה זזה בציר האופקי.
יש כמה פתרונות לזה, הפשוטה ביותר היא להשתמש בפרמטרים של המסך (רוחב, אורך ומקום ע"ג המסך) בכדי להפחית את האפקט.