Being Human UK - עונה 3

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #1 

הגיע הזמן לחזור לסידרה המצויינת (שזכתה לרימייק אמריקאי לא רע בכלל) בעונתה השלישית .
הפרק הראשון זכה לרייטינג הגבוה ביותר לסידרה אי פעם, ולפי מה שקראתי הסיום בהחלט מצדיק עונה רביעית.

פרק בהחלט מצויין.
אלמנטים עלילתיים חדשים עם פיתרון הקליפהאנגר של סיום העונה הקודמת.

נראה איך יתפתח הלאה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

מדהים שאף אחד לא טורח לתרגם אותה :|

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3 

אכן מוזר...
בכל מקרה תרגום אנגלית מספיק בהחלט.

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #4 

לבקשתו של זיו הפרק השלישי עם זומבית.
אם כי לצערינו לא זומבית סטייל 28 יום אחרי...אבל היא נרקבת יפה מאוד במהלך הפרק

אני חייב לציין שבסידרה האמריקאית השחקנים יותר יפים (במיחד השחקניות...) אבל הבריטים יודעים לעשות דרמות טובות יותר.
לזכות האמריקאים, גם האורגיות ב-TRUE BOOD הולכות רחוק יותר (פרק 2 פה, צנוע משהו...)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #5 

כלומר זאת רק הופעת אורח של הזומבית? תעדכן כשהיא תקבל תפקיד קבוע.

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #6 

:lol: :lol:
תיארתי לי שזה לא יספק אותך...

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

שני פירקי הסיום של העונה לא פחות ממדהימים, עם הפתעה עצומה בסיום. מזמן לא ישבתי מרותק ככה. השוטר הערפד - הריק, הוא מהרשעים המוצלחים ביותר שנתקלתי בהם - פשוט רוע טהור, ערפד חסר נשמה במלוא מובן המילה.
בביקורות הסדרות במגזין SFX הבריטי, בהרבה מקרים אני לא מסכים עם הציונים שניתנים לסדרות, בעיקר הבריטיות, שבהן נוטים להגזים חופשי כלפי מעלה, הפעם 5 כוכבים לשני הפרקים האחרונים בהחלט היו מוצדקים (למרות הקצת מריחה בפרק האחרון...).
הסידרה הבריטית פשוט סדר גודל אחד או שניים מעל הסידרה האמריקאית (הלא רעה בכלל...ושניתן לומר עליה שהיא חביבה מאוד ושווה צפייה)

הסידרה חודשה (כמובן) לעונה רביעית.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

guyezra כתב:לבקשתו של זיו הפרק השלישי עם זומבית.
אם כי לצערינו לא זומבית סטייל 28 יום אחרי...אבל היא נרקבת יפה מאוד במהלך הפרק

אני חייב לציין שבסידרה האמריקאית השחקנים יותר יפים (במיחד השחקניות...) אבל הבריטים יודעים לעשות דרמות טובות יותר.
לזכות האמריקאים, גם האורגיות ב-TRUE BOOD הולכות רחוק יותר (פרק 2 פה, צנוע משהו...)
...
הפרק הזה מדגים בדיוק על הזיגזג האינסופי והחוסר דיוק בפרטים בסידרה שמציק לי כ"כ. הזומבית למשל, בסירטון ווידאו בהם ניתחו את שאר הזומבים מראים אותם זועקים מכאב, אבל כשהחבר שלה נועץ לה פיסלון מצד אחד של הגוף לצד השני היא לא מרגישה כלום? ואני לא מדבר בכלל על העובדה שעמוד השידרה התאדה.

הדברים הללו בדיוק לדעתי האישית מונעים מהסידרה הזו מלהפוך מסידרה טובה לסידרה מצויינת.

לגבי השחקניות והשחקנים, כן , הם אכן יותר יפים בגירסה האמריקאית אבל לי הם מרגישים לא מציאותיים. השחקנים בגירסה הבריטית גם נאים (חלקם מאוד) אבל נראים יותר "מוחשיים" ואמיתיים, כמו אנשים שאולי תפגוש ברחוב ולא כמו כוכבים הוליודיים. הרבה יותר סימפטי ונגיש לדעתי.

ד"א, השחקנית שמשחקת את הרוח בגירסה הבריטית לדעתי הרבה יותר סקסית מהשחקנית בגירסה האמריקאית.

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #9 

כן

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

פרק הסיום בהחלט היה מצוין למרות ששוב הציק לי החוסר עיקביות וה"דאוס אקס מכינה". יותר מדיי דברים לא ממש הגיוניים:

1. אם יש רוחות על פני כדור הארץ שלא עוברות לעולם הבא בגלל עינינים לא סגורים, למה הרוחות של הנרצחים ברכבת לא באותו המצב? למה הם בכור המצרף ולא על פני כדור הארץ? למה הניסיון לנקמה של ליה מתבצע משם ולא מפה? איך זה שהיא יכולה לזמן את אנני ולשלוט על היציאה שלה משם - למה שלרוח אחת יהיה את הכח הזה ולשניה (אנני) לא?

2. אם ג'ורג' שהוא איש זאב יחסית צעיר וחדש הצליח לפרק את הריק לגורמים, איך זה שהריק במצב המוחלש והמבולבל שלו מצליח לנצח בכזו קלות את מקניר שנחשב לאיש זאב וותיק וחזק? ואיך זה שמקניר מת מסכין רגילה, אנשי זאב לא אמורים להיות חסינים לכל דבר מעבר לכסף?

3. איך מסתדר שאנני שכ"כ אוהבת את מיטשל ושידעה מראש שהבחור רוצח המונים פתאום פונה נגדו בכזו פתאומיות כשהיא מגלה שהוא, "הפתעה", רוצח?

4. ליה שכ"כ השקיעה בנקמה שלה והייתה כ"כ אכולת כאב ושינאה, פתאום חליטה לוותר על הכל אחרי שיחה קצרה עם אנני? ברצינות?

5. מגיע בחור לתחנת משטרה, מפטר את כל התחנה בהיף יד ואף אחד לא מבקש לראות תעודה מזהה? פשוט שואלים "מי אתה" וכשהוא עונה "אני האחראי" מקפלים את הפקלאות והולכים הבייתה?

6. ג'ורג' הורג את מיטשל למרות שהערפד הוותיק אומר לו לא לעשות זאת והערפד הוותיק עומד שם ומסתכל על זה קורה בלי להניף אצבע?

7. הערפד הוותיק מאיים על אנני הרוח רפאים? מה בדיוק הוא יכול לעשות לה - להרוג אותה? הרי אפילו להזיק לה קלות הוא לא יכול. איך זה שלא היא ולא אף אחד אחר קולט שהיא בעצם היצור הכי חזק שם, היא יכולה לפגוע במי שהיא רוצה, אף אחד לא יכול לפגוע בה. היא לבד יכולה לסיים את כל המהומה בלי ממש להתאמץ.

בקיצור, סידרה מהנה וברובה עשוייה היטב, אך מפרק לפרק יש יותר ויותר דברים לא מוסברים שמתחילים ממש להפריע לי להינות ממנה.

אני מניח שאם יש עונה רביעית בלי מיטשל, אנינה ואנני עומדים לקבל תפקידים יותר דומיננטיים. אני ממש אתכזב אם בדרך נס יחזירו את מיטשל - זה יהיה פשוט מגוחך. מה שכן, אני מקווה שהערפד הוותיק ההוא הוא ערפד יותר מעניין, אולי יתנו לו כוחות יותר נורמליים כגון כח פיזי חזק יותר, מהירות או כל דבר שיהפוך אותו למשהו מעבר לערפדים המסורסים שהיו לנו עד עכשיו.

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #11 

אני מודה שחיכיתי לסיכום שלך :lol:

אני אתייחס לנקודות שאני רואה בצורה שונה ממך
Huber כתב:פרק הסיום בהחלט היה מצוין למרות ששוב הציק לי החוסר עיקביות וה"דאוס אקס מכינה". יותר מדיי דברים לא ממש הגיוניים:

1. אם יש רוחות על פני כדור הארץ שלא עוברות לעולם הבא בגלל עינינים לא סגורים, למה הרוחות של הנרצחים ברכבת לא באותו המצב? למה הם בכור המצרף ולא על פני כדור הארץ? למה הניסיון לנקמה של ליה מתבצע משם ולא מפה? איך זה שהיא יכולה לזמן את אנני ולשלוט על היציאה שלה משם - למה שלרוח אחת יהיה את הכח הזה ולשניה (אנני) לא?
...
אם אני מבין נכון מי שמת עובר לכור מצרף וממשיך הלאה, זה שמישהו נירצח לא אומר שיש לו עניינים פתוחים, וכמובן, כמו אצל בני אדם, לא לכולם אותו הכח, חלק חזקים יותר וחלק פחות
Huber כתב: 2. אם ג'ורג' שהוא איש זאב יחסית צעיר וחדש הצליח לפרק את הריק לגורמים, איך זה שהריק במצב המוחלש והמבולבל שלו מצליח לנצח בכזו קלות את מקניר שנחשב לאיש זאב וותיק וחזק? ואיך זה שמקניר מת מסכין רגילה, אנשי זאב לא אמורים להיות חסינים לכל דבר מעבר לכסף?
...
הריק לא ממש גבר עליו, הוא פשוט קפץ על הסכין שלו, לעניין השני, או שהסכין כן הייתה מכסף או שאנשי הזאב פה גם שונים קצת, מה שבא לך...
Huber כתב: 3. איך מסתדר שאנני שכ"כ אוהבת את מיטשל ושידעה מראש שהבחור רוצח המונים פתאום פונה נגדו בכזו פתאומיות כשהיא מגלה שהוא, "הפתעה", רוצח?
...
היא לא ידעה שהוא אחראי על הרצח ברכבת, שקרה אחרי שנפגשו, היא חשבה שהוא "חזר בתשובה"
Huber כתב: 5. מגיע בחור לתחנת משטרה, מפטר את כל התחנה בהיף יד ואף אחד לא מבקש לראות תעודה מזהה? פשוט שואלים "מי אתה" וכשהוא עונה "אני האחראי" מקפלים את הפקלאות והולכים הבייתה?
...
אכן סוג של בעיה, אבל אפשר להניח שסתם אדם מהרחוב לא ייכנס לתחנת משטרה ויודיע לכולם שהם מפוטרים...
Huber כתב: 6. ג'ורג' הורג את מיטשל למרות שהערפד הוותיק אומר לו לא לעשות זאת והערפד הוותיק עומד שם ומסתכל על זה קורה בלי להניף אצבע?
...
זה עוד הבדל בין סדרות אמריקאיות לבריטיות
Huber כתב: 7. הערפד הוותיק מאיים על אנני הרוח רפאים? מה בדיוק הוא יכול לעשות לה - להרוג אותה? הרי אפילו להזיק לה קלות הוא לא יכול. איך זה שלא היא ולא אף אחד אחר קולט שהיא בעצם היצור הכי חזק שם, היא יכולה לפגוע במי שהיא רוצה, אף אחד לא יכול לפגוע בה. היא לבד יכולה לסיים את כל המהומה בלי ממש להתאמץ.
...
שאלה מעניית, אולי כמו שהוא יכול להיכנס לבית מבלי שהוזמן, הוא יכול גם לעשות דברים לרוחות. בהחלט נושא פתוח.
Huber כתב: בקיצור, סידרה מהנה וברובה עשוייה היטב, אך מפרק לפרק יש יותר ויותר דברים לא מוסברים שמתחילים ממש להפריע לי להינות ממנה.

אני מניח שאם יש עונה רביעית בלי מיטשל, אנינה ואנני עומדים לקבל תפקידים יותר דומיננטיים. אני ממש אתכזב אם בדרך נס יחזירו את מיטשל - זה יהיה פשוט מגוחך. מה שכן, אני מקווה שהערפד הוותיק ההוא הוא ערפד יותר מעניין, אולי יתנו לו כוחות יותר נורמליים כגון כח פיזי חזק יותר, מהירות או כל דבר שיהפוך אותו למשהו מעבר לערפדים המסורסים שהיו לנו עד עכשיו.
...
למדתי שקשה לצפות מה הבריטים יעשו, פתרונות "אמריקאים" כמו אפקטים וקרבות ככל הנראה לא יהיו, יש להם לרוב פתרונות אחרים (מרומזים יותר) שאתה פחות מתחבר אליהם.
בכל מקרה, הסידרה לדעתי מצויינת , אני נהנה ממנה מאוד ומצפה לעונה הבאה.
ולחשוב שהעונה הראשונה הייתה אמורה להיות האחרונה...

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”