חברת yes משיקה את ערוץ ספורט 5 בתלת ממד
החל ב 16.4 משיקה yes את ערוץ התלת מימד הראשון בישראל - ספורט 5 D3
הערוץ יפתח את שידוריו בשידור משחק הסופר קלאסיקו
החל ביום שבת ה 16.4,יפתח ערוץ ספורט 5 D3 , מבית ערוץ הספורט, את שידוריו בשעה 23:00 עם שידורו של הסופר קלאסיקו (ריאל מדריד נגד ברצלונה), הנחשב לאחד ממשדרי הכדורגל החשובים והנצפים בעולם.
הצפייה בערוץ, אשר ישדר באפיק 556 תתאפשר ללקוחות yesMAX TOTAL בעלי טלוויזיות התומכות בשידור בתלת ממד.
הערוץ ישדר את מיטב תכני הספורט בניהם: משחקי ה NBA, ליגת האלופות, גביע המדינה, הליגה האיטלקית, הליגה הספרדית הליגה הצרפתית ועוד.
הערוץ יהיה פתוח למשך חודש ללא תשלום, ולאחר מכן מחירו יהיה 49.90 ₪.
גלי ניר סמנכ"ל השיווק מסרה: "yes ממשיכה להוביל את חווית הצפייה בישראל עם איכות השידורים המתקדמת ביותר והתכנים המובילים בארץ ובעולם, שידורי הספורט הם אחד הנדבכים המרכזיים בשידורי תלת ממד ואנו שמחים להעניק ללקוחותינו חוויה זו. שידורי התלת ממד צפויים להמשיך ולהתרחב ולהציע מגוון רחב של תכנים".
הערוץ יפתח את שידוריו בשידור משחק הסופר קלאסיקו
החל ביום שבת ה 16.4,יפתח ערוץ ספורט 5 D3 , מבית ערוץ הספורט, את שידוריו בשעה 23:00 עם שידורו של הסופר קלאסיקו (ריאל מדריד נגד ברצלונה), הנחשב לאחד ממשדרי הכדורגל החשובים והנצפים בעולם.
הצפייה בערוץ, אשר ישדר באפיק 556 תתאפשר ללקוחות yesMAX TOTAL בעלי טלוויזיות התומכות בשידור בתלת ממד.
הערוץ ישדר את מיטב תכני הספורט בניהם: משחקי ה NBA, ליגת האלופות, גביע המדינה, הליגה האיטלקית, הליגה הספרדית הליגה הצרפתית ועוד.
הערוץ יהיה פתוח למשך חודש ללא תשלום, ולאחר מכן מחירו יהיה 49.90 ₪.
גלי ניר סמנכ"ל השיווק מסרה: "yes ממשיכה להוביל את חווית הצפייה בישראל עם איכות השידורים המתקדמת ביותר והתכנים המובילים בארץ ובעולם, שידורי הספורט הם אחד הנדבכים המרכזיים בשידורי תלת ממד ואנו שמחים להעניק ללקוחותינו חוויה זו. שידורי התלת ממד צפויים להמשיך ולהתרחב ולהציע מגוון רחב של תכנים".
ספורט 5+ LIVE
ספורט 5 GOLD
ספורט 5 HD
ספורט 5 3D
סה"כ - 90 שקל בחודש לא כולל את סכום הבסיס שמשלמים על ספורט5 ואת הסכום היחסי על ספורט 5+ מחבילת הספורט.
כל הערוצים משדרים את אותו תוכן בו זמנית!!!
הגיע הזמן שמשרד התקשורת יתן את הדין על הסיפור הזה.
ספורט 5 GOLD
ספורט 5 HD
ספורט 5 3D
סה"כ - 90 שקל בחודש לא כולל את סכום הבסיס שמשלמים על ספורט5 ואת הסכום היחסי על ספורט 5+ מחבילת הספורט.
כל הערוצים משדרים את אותו תוכן בו זמנית!!!
הגיע הזמן שמשרד התקשורת יתן את הדין על הסיפור הזה.
אם כבר מדברים על ספורט, רציתי להזמין את ערוצי הספורט שלא כלולים בחבילת הבסיס, אבל הבנתי שמדובר בתוספת של 50 ש"ח, שזה ממש לא מעט. מישהו כאן הצליח להשיג אותם בפחות?
היום אני משלם 250 ש"ח עבור היס מקס HD וכל החבילות החשובות (סרטים, סדרות, ועוד כמה שאני לא צופה בהן בכלל).
היום אני משלם 250 ש"ח עבור היס מקס HD וכל החבילות החשובות (סרטים, סדרות, ועוד כמה שאני לא צופה בהן בכלל).
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם פחות פראיירים היו משלמים עבור לייב וגולד, אולי היה המחיר יותר נורמלי. אבל בגלל שיש מספיק כאלה, אין לכם סיבה להתלונן.
חוץ מזה, יותר מ-10-15 ש"ח גג תוספת זה לא שווה.
חוץ מזה, יותר מ-10-15 ש"ח גג תוספת זה לא שווה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כל הכבוד על הערוץ!
בזיון על המחיר!
בזיון על המחיר!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לניידת ולציוד שידור של מיזמור הפקות יש מצלמות שמיועדות ל-3D?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אתה בטוח בזה?UserName כתב:זה לא YES, זה ספורט 5, מה לעשות שפרמיום מוכר, ועוד יש פרסומות בערוצים האלו, גנבים.
אותו מחיר תשלמו גם בHOT.
ואיך נראה לכם משלמים בחו"ל על ספורט?...
כי למשל על SPORT5HD יש הבדל בתשלום על הערוץ בין HOT ל YES.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כי ב-YES מציעים יחד עם ספורט 5HD גם את פוקס ספורט HD, דבר שאין בהוט.BigDragoon כתב:אתה בטוח בזה?UserName כתב:זה לא YES, זה ספורט 5, מה לעשות שפרמיום מוכר, ועוד יש פרסומות בערוצים האלו, גנבים.
אותו מחיר תשלמו גם בHOT.
ואיך נראה לכם משלמים בחו"ל על ספורט?...
כי למשל על SPORT5HD יש הבדל בתשלום על הערוץ בין HOT ל YES....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ומי מכריח אותם לכרוך את הערוצים ביחד?
רצון לגבות יותר.
עלות הערוץ נקבעת במו"מ בין yes לספק,
בסופו של דבר yes מחליטה איך לתמחר אותו.
רצון לגבות יותר.
עלות הערוץ נקבעת במו"מ בין yes לספק,
בסופו של דבר yes מחליטה איך לתמחר אותו.