פיוניר lx-83
החלפתי את הרסיבר שהיה לי הרסיבר החדש של פיוניר ויש לי כמה שאלות של כיול שלא הצלחתי להתגבר עליהן.
חיברתי בלו ריי , די וי די , בוקסי , אפל טי וי וממיר של יס כולם בחיבור HDMI . משום מה הרסיבר לא מראה שידור של דולבי דיגיטל כשאני רואה דרך הממיר של יס את ערוץ נשיונל גיאוגרפיק. ההגדרות הרסיבר הן HDMI all .
בכל שאר הכניסות הרסיבר מזהה את הפורמטים רק לא בממיר של יס, יכול להיות שנשיונל גיאוגרפיק כבר לא משודר בדולבי? ניסיתי לחבר את הממיר גם בכבל אופטי וגם זה לא עזר, הרסיבר תמיד מראה stereo כשאני לוחץ על auto surround.כמו כן הממיר משדר בווליום נמוך מאד יחסית לכל שאר כניסות הרסיבר.
חיברתי בלו ריי , די וי די , בוקסי , אפל טי וי וממיר של יס כולם בחיבור HDMI . משום מה הרסיבר לא מראה שידור של דולבי דיגיטל כשאני רואה דרך הממיר של יס את ערוץ נשיונל גיאוגרפיק. ההגדרות הרסיבר הן HDMI all .
בכל שאר הכניסות הרסיבר מזהה את הפורמטים רק לא בממיר של יס, יכול להיות שנשיונל גיאוגרפיק כבר לא משודר בדולבי? ניסיתי לחבר את הממיר גם בכבל אופטי וגם זה לא עזר, הרסיבר תמיד מראה stereo כשאני לוחץ על auto surround.כמו כן הממיר משדר בווליום נמוך מאד יחסית לכל שאר כניסות הרסיבר.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
קודם כל, כמו שבאלאנס אמר, תוודא שהממיר מעביר DD ולא סטריאו. גם אני השתגעתי מזה בעבר, וכל זה רק כדי לגלות שהבעיה בממיר.
למען הסר ספק - אין לי את ה-LX83.
למען הסר ספק - אין לי את ה-LX83.
תודה לכל המגיבים אני אנסה לבדוק בהגדרות של הממיר ואעדכן כאן בשרשור . מה שלא נראה לי זו העובדה שלא נגעתי בהגדרות של הממיר ובמגבר הקודם כל פעם שהעברתי לערוץ נשיונל גיאוגרפיק המגבר הראה שידור של דולבי דיגיטל ! דרך אגב האם יס באמת משדרים בווליום נמוך ואם כן מה הסיבה?
shlomoreshlomore כתב:החלפתי את הרסיבר שהיה לי הרסיבר החדש של פיוניר ויש לי כמה שאלות של כיול שלא הצלחתי להתגבר עליהן.
בכל שאר הכניסות הרסיבר מזהה את הפורמטים רק לא בממיר של יס, יכול להיות שנשיונל גיאוגרפיק כבר לא משודר בדולבי? ניסיתי לחבר את הממיר גם בכבל אופטי וגם זה לא עזר, הרסיבר תמיד מראה stereo כשאני לוחץ על auto surround.כמו כן הממיר משדר בווליום נמוך מאד יחסית לכל שאר כניסות הרסיבר....
תתחדש, רכשת בונבון אמיתי...
אני מבטיח שיהיו גם תמונות , קצת סבלנות !!
הרסיבר באמת מדהים גם לקולנוע אבל מה שמפתיע אותי זה שגם במוסיקה הרסיבר הזה מדהים !! ואני שומע מוסיקה במגבר מנורות ורמקולים מאד איכותיים.
הרסיבר עושה פלאים לרמקולים של פרדיים במיוחד בחלק האמצעי של התדרים,לכן כמי ששומע הרבה מוסיקת עולם אני באמת מופתע כמה זה קרוב לאיכות של מגבר מנורות.
הרסיבר באמת מדהים גם לקולנוע אבל מה שמפתיע אותי זה שגם במוסיקה הרסיבר הזה מדהים !! ואני שומע מוסיקה במגבר מנורות ורמקולים מאד איכותיים.
הרסיבר עושה פלאים לרמקולים של פרדיים במיוחד בחלק האמצעי של התדרים,לכן כמי ששומע הרבה מוסיקת עולם אני באמת מופתע כמה זה קרוב לאיכות של מגבר מנורות.
שלמה ידידי תתחדש על הציוד המקצועי
אני רק רוצה לאמר שהבמה שאתה מקבל מצפיפות כזו של כל המערכת היא ממש לא האידיאלית והמיטבית שאתה יכול לקבל....
הרסיוור הזה שלך בנוי לאולמות סדר גודל THX ULTRA 2 PLUS
חבל שהחלל כזה קטן......
זה כמו לינסוע ביגואר בשדה טרשים......
אבל שוב אילוצים כמו כולנו.....
אני רק רוצה לאמר שהבמה שאתה מקבל מצפיפות כזו של כל המערכת היא ממש לא האידיאלית והמיטבית שאתה יכול לקבל....
הרסיוור הזה שלך בנוי לאולמות סדר גודל THX ULTRA 2 PLUS
חבל שהחלל כזה קטן......
זה כמו לינסוע ביגואר בשדה טרשים......
אבל שוב אילוצים כמו כולנו.....
תודה לכולם, דור המסך מוכר לך? נגן הדי וי די הוא אכן דנון 3910 (זה מוכיח שלפחות המצלמה שלי טובה (NIKON D-90) ) לגבי גודל החדר,הןא לא כל כך קטן
אני פשוט צילמתי עם עדשה רחבת זוית על מנת לנסות להראות את כל החלק הקדמי של הבמה. אבל אני מסכים שהרמקולים היו יכולים להיות קצת יותר רחוקים האחד מן השני.
אני מאד מופתע לטובה מהביצועים של הרסיבר הזה ולמרות שהחלל נראה קטן אני משתמש כמעט תמיד ב-90 אחוז מהווליום של הרסיבר על מנת לקבל סאונד היקפי ומדויק !
אני ממליץ בפה מלא שבחים על הרסיבר הזה, הבוקסי נראה ונשמע מצוין,כמו כן האפל טי וי , האי פוד נשמע כמו די וי די ואני לא מגזים !! אני משתמש הרבה ברדיו האינטרנטי
ויש גם רדיו אינטרנטי רב ערוצי,בקיצור חוויה מהנה בהחלט. שוב תודה לכל המגיבים.
אני פשוט צילמתי עם עדשה רחבת זוית על מנת לנסות להראות את כל החלק הקדמי של הבמה. אבל אני מסכים שהרמקולים היו יכולים להיות קצת יותר רחוקים האחד מן השני.
אני מאד מופתע לטובה מהביצועים של הרסיבר הזה ולמרות שהחלל נראה קטן אני משתמש כמעט תמיד ב-90 אחוז מהווליום של הרסיבר על מנת לקבל סאונד היקפי ומדויק !
אני ממליץ בפה מלא שבחים על הרסיבר הזה, הבוקסי נראה ונשמע מצוין,כמו כן האפל טי וי , האי פוד נשמע כמו די וי די ואני לא מגזים !! אני משתמש הרבה ברדיו האינטרנטי
ויש גם רדיו אינטרנטי רב ערוצי,בקיצור חוויה מהנה בהחלט. שוב תודה לכל המגיבים.