LED37 עם DVB-T וקורא MKV
לפי מה שידוע לי עד כה , רק LCD/LED של סמסונג יודעים לקרוא דרך USB כתוביות ולתת מענה לרוב ה- DTS
אז אם זה מה שחשוב לך אתה יכול לסנן את שאר החברות ...
ואם אתה לא רוצה לבטל שאר החברות אפשר אני חושב לפתור את המגבלה באמצעות סטרימר.
אז אם זה מה שחשוב לך אתה יכול לסנן את שאר החברות ...
ואם אתה לא רוצה לבטל שאר החברות אפשר אני חושב לפתור את המגבלה באמצעות סטרימר.
נערך לאחרונה על ידי alex28 ב 03/04/2011 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב לאחר בדיקה (ואי היענות בפורום), החלטתי לקנות את LG 37LE5500
ונשארה לי שאלה אחת (בבקשה רק מניסיון = לבעלי טלויזיה LE5500 ) :
האם צריך לחבר אנטנה או רכיב חיצוני כלשהו כדי לקלוט עידן+ או פשוט להתחיל לסרוק תחנות ?
האם צריך לחבר אנטנה או רכיב חיצוני כלשהו כדי לקלוט עידן+ או פשוט להתחיל לסרוק תחנות ?
לחבר אנטנה או לחבר לאנטנה של הבניין ולסרוקshaigot כתב:טוב לאחר בדיקה (ואי היענות בפורום), החלטתי לקנות את LG 37LE5500
האם צריך לחבר אנטנה או רכיב חיצוני כלשהו כדי לקלוט עידן+ או פשוט להתחיל לסרוק תחנות ?...
מהrotylaw כתב:כמובן שאתה צריך להתחבר לקיר.
באנטנה רגילה אתה תקלוט 1 ו 2 בלבד
שאר הערוצים לא משדרים באופן חופשי.
פיתוח תוכנה...
מה קשור לאנטנה רגילה - בבקשה מי שלא יודע שלא יגיב !!!
אני מדבר על ממיר DVB-T שמגיע עם ה- LG שקולט גם ערוץ 10 אני בכלל לא מדבר על שידור אנלוגי !!
עכשיו שוב לשאלה:
לפי מה שהבנתי הטלויזיה מגיעה עם הממיר - זה אומר שאני צריך לקלוט במיידי ( בלי חיבורים כלשהם- דונגל מיוחד של LG ), ואם אני לא קולט מספיק טוב אז אפשר לקנות אנטנה קטנה מוגברת ולחבר ל- LG ?
ושוב רק מניסיון = אני לא מאמין שאין פה בפורום משהוא עם LG שקולט עידן + ע"י הממיר הפנימי
עניתי לך - אתה לא רוצה להקשיב או שהתשובה לא טובה לך ואתה מחכה למישהו שירשום לך שלא צריך אנטנה? כי צריך אנטנה.
גם אם תקנה ממיר DVB-T בנפרד תצטרך לחבר לו אנטנה, אז גם לטלוויזיה אתה צריך לחבר אנטנה כלשהי (אפשר למצוא באייס, הום סנטר ובחנויות תקשורת) או שתחבר את הטלוויזיה לשקע אנטנה שבקיר (רק קח בחשבון שהשקעים של הבית צריכים להיות מחוברים לאנטנה המרכזית של הבניין)
גם אם תקנה ממיר DVB-T בנפרד תצטרך לחבר לו אנטנה, אז גם לטלוויזיה אתה צריך לחבר אנטנה כלשהי (אפשר למצוא באייס, הום סנטר ובחנויות תקשורת) או שתחבר את הטלוויזיה לשקע אנטנה שבקיר (רק קח בחשבון שהשקעים של הבית צריכים להיות מחוברים לאנטנה המרכזית של הבניין)
- sivimassivi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]
הודעה מבעל עיניין - מרטין
[/interest]
הודעה מבעל עיניין - מרטין
[/interest]
רכשתי לא מזמן 37le5500 . כדי לקלוט תחנות צריך לחבר אנטנה זולה מאוד לטלביזיה .
ממש קל..
לגבי ה MKV הטלביזיה קוראת את הפורמט אבל לא מזהה כתוביות. אני בינתיים לא הצלחתי לטעון כתוביות גם בדרך אחרת - כמו קבצי SRT .
אני יודע שמסכים של סמסונג קוראים SRT + MKV .
דיי מבאס , הייתי בטוח שהטלביזיה תתמוך בקובץ - אם מישהו יודע על משהו שאני לא יודע בקשר לזה שישתף ..
ממש קל..
לגבי ה MKV הטלביזיה קוראת את הפורמט אבל לא מזהה כתוביות. אני בינתיים לא הצלחתי לטעון כתוביות גם בדרך אחרת - כמו קבצי SRT .
אני יודע שמסכים של סמסונג קוראים SRT + MKV .
דיי מבאס , הייתי בטוח שהטלביזיה תתמוך בקובץ - אם מישהו יודע על משהו שאני לא יודע בקשר לזה שישתף ..
קניתי לפני המונדיאל את ה - LG 37LE5500.
אני לא משתמש בממיר הפנימי dvb-t לכן אני לא יכול לייעץ לך פה.
אני כן צופה בתכני 1080P ו - 720P כבר כמה חודשים טובים, הדגם אכן לא תומך ב - DTS (יש שיטה פשוטה שבכמה דקות מוסיפה רצועת שמע של AC3 לקובץ ה - MKV ואז נפתרת הבעיה).
אני צופה דרך הארדיסק של 2TB שמוחבר ל - USB של ה - TV (רשום שהדגם תומך עד 1TB אבל מסתבר שזה לא נכון
לשמחתי).
אני צופה עם כתוביות כל הזמן ללא שום בעיה (קבצי SRT בעיקר), צריך כמובן ששם קובץ הכתוביות יהיה זהה לשם קובץ ה - MKV.
סה"כ אני מאוד מרוצה, והדגם מומלץ בחום, אז אם כבר רכשת אני בטוח שתהנה!
אני לא משתמש בממיר הפנימי dvb-t לכן אני לא יכול לייעץ לך פה.
אני כן צופה בתכני 1080P ו - 720P כבר כמה חודשים טובים, הדגם אכן לא תומך ב - DTS (יש שיטה פשוטה שבכמה דקות מוסיפה רצועת שמע של AC3 לקובץ ה - MKV ואז נפתרת הבעיה).
אני צופה דרך הארדיסק של 2TB שמוחבר ל - USB של ה - TV (רשום שהדגם תומך עד 1TB אבל מסתבר שזה לא נכון
אני צופה עם כתוביות כל הזמן ללא שום בעיה (קבצי SRT בעיקר), צריך כמובן ששם קובץ הכתוביות יהיה זהה לשם קובץ ה - MKV.
סה"כ אני מאוד מרוצה, והדגם מומלץ בחום, אז אם כבר רכשת אני בטוח שתהנה!
רכשתי ואני מרוצה ( צופה בעידן + עם אנטנה שמחוברת לקיר),
מה שכן בעייתי זה התאורה בפינות המסך - שיש רקע שחור הפינות יותר מוארות, אני יודע שזה בעייה של הלדים אבל יש לי גם סמסונג C6200 ושם זה כמעט ולא מורגש,
לפי דעתי C6200 לוקחת אותה, חוץ מהממיר הפנימי שחסר בסמסונג,
מה שכן בעייתי זה התאורה בפינות המסך - שיש רקע שחור הפינות יותר מוארות, אני יודע שזה בעייה של הלדים אבל יש לי גם סמסונג C6200 ושם זה כמעט ולא מורגש,
לפי דעתי C6200 לוקחת אותה, חוץ מהממיר הפנימי שחסר בסמסונג,