MUNDIAL: צפיה דרך ה INTERNET

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הימים עוברים ויום תחילת ה MUNDIAL מתקרב. למי שלא מוכן כמוני לשלם לאדונים אזור וזהבי ולשותפים שלהם HOT/YES, כדאי לשקול את האפשרות לצפות את האליפות דרך המחשב.

אני מצרף שני לינקים. הראשון הוא של אתר שמאפשר קישור לתחנות שמשדרות ללא תשלום את ה MUNDIAL ב INTERNET. לא מדובר בפריצת שידורים מוצפנים בתשלום. מנוי לאתר עבור שנה הוא 3.99 לירות סטרלינג.

השני הוא לינק של אתר שבו אפשר להוריד תוכנה לשיתוף P2P של STREAMING כולל שידורי כדורגל (תוכנה חדשה יחסית ולכן נרא יותר קלוש הסיכוי לצפות בצורה סדירה את השידורים. יש תוכנה אחרת אבל זאת נותנת איכות צפיה טובה יותר לפי מה שקראתי.

http://www.footy-live.com/

http://www.p2plive.org/index.php

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

ניסית אותם?

שליחה #2 

אם כן - איך האיכות? מגיע לרמה שממש אפשר לראות ולהינות או שלא רואים טוב עד כדי כך שאפילו לא מזהים את השחקנים???
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

עוד לא

שליחה #3 

בינתיים אני מחפש אפשרויות, נקרא לזה שלב הסקירה, ואחת היא ב INTERNET והשניה אנטנה. אם אף אחת לא עוזרת, אז זה יהיה ה MUNDIAL הראשון משנת 1970 שאני לא אצפה כי אינני מתכוון לתרום לרווחים של CHARLTON.

אתה יכול לנסות גם. והנה אפשרות נוספת שהעלה חבר אחר באתר.

http://www.mediahopper.com/portal.htm

תודיע בפורום על התוצאות אם תנסה. אני אעשה אותו דבר כאשר אגיע למסקנות. כמה שיותר אנשים ינסו להשיג פתרונות יותר טוב, כי יגדלו הסיכויים למצוא אפשרויות משביעי רצון במידה מספקת.

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

נסיונות צפיה ב INTERNET

שליחה #4 

לאחרונה נסיתי כמה תוכנות לצפיה TV באינטרנט דרך תוכנות שיתוף.

הכי שימושית ברוב התחנות שמשדרות ב INTERNET היא TVANTS. האיכות של התמונה היתה די גרועה. לא יודע אם זה מושפע מכות הצופים בעמתאות התוכנה או שתמיד ככה. קראתי שהתמונה לא רעה כל כך. אז שה לא מסתדר כל כך. יש הרבה תחנות שאי אפשר לפתוח כי כנראה אין הפעלה של השידור ברשת בכל השעות. ראיתי חלק מהתוכניות די ברציפות אבל עם מריחות ואחרות עם גם עם הרבה קיטועים.

ראיתי גם קצת שידורים ב P2PLIVE עם תמונה יותר טובה אבל עם קיטועים וגם הפילה את המחשב פעם.

תמונה טובה היתה ב CCTV5 אבל בתמונה קטנה ועם קיטועים. השידור היה ב 445 kb . מהירות הגלישה שלי היא 750 kb אז אולי זה שילוב של שני גורמים. נראה לי שהתוכנה היתה P2PLIVE.

יש עוד תוכנות עם שימושים למעט מאוד תחנות: MYSEE, TVKOO, PCAST.

אתר להורדת TVANTS. ההורדה היא יחסית מהירה (כ 40 ד'), וזו הגירסה האחרונה (אם מורידים גירסה קודמת מקבלים הודעה שצריך להחליף תוך יומיים לגירסה האחרונה).

http://64.233.179.104/translate_c?hl=en ... efault.asp

אתר להורדת שאר התוכנות אחרות

http://64.233.179.104/translate_c?hl=en ... efault.asp

אתר להורדת TVKOO

http://translate.google.com/translate?h ... 40,GGLG:en

רשימה של תחנות שמשדרות ב INTERNET עם קישורים להפעלת התוכנות לקליטת השידורים. יש הרבה, אני חושב שעם אותן התחנות.

http://www.tvmix.net/telesdep2p.html

עכשיו אני אמשיך לנסות ולראות איך זה יוצא בהעברה ל TV.

בהצלחה. זה יהיה טוב אם תודיעו על התוצאות של הנסיונות, במיוחד על ההצלחות.

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

הפתעה נחמדה

שליחה #5 

היום נסיתי את TVKOO ב 3 תחנות, שתיים של כדורגל -FOOTBALL 1 ו FOOTBALL 2- ובשלישית את ה ROLAND GARROS -זה היה CCTV5 - והשידור היה די סביר, בלי קטיעות בכלל ובלי מריחות (כמעט). אפשר היה לראות את התמונה על כל המסך של ה PC ללא בעיות. חסר עכשיו לבדוק איז זה נראה במסך של ה TV.

בחירת התחנות היתה מתוך הרשימה של התוכנה עצמה ללא צורך באינדקס קישורים נפרד לתחנות. מתקינים ללא INSTALL .

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

כל הכבוד על ההתמדה. (Y) והאינפורמציה.

שליחה #6 

אני גם חושב כמוך -ולא מוכן לשלם אפילו שקל.

אבל אני אנסה לבדוק את החיבור דרך INTERNET ,רק משער שתהיה לי בעיה אם איכות התמונה שתתקבל.{לא בדקתי עדיין}

כדרך אגב,את מונדיאל 70 אני זוכר במעורפל -אבל את 74 אני זוכר טוב יותר,וזאת גם הייתה השנה שהתחברתי לכדורגל בצורה ממכרת. :)

עופר.
:קפה:

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

תודה

שליחה #7 

עופר, החיים מבוססים על עיקרון התת אופטימליזציה. איכות התמונה לא תיהה טובה מאוד, אולי אפילו לוקה מאוד בחסר, אבל אם
היא תיהה ברמה שניתן לראות ולהבחן את המשחק בלי מריחות וקיטועים, זה מחיר סביר עבור האופטינליזציה של העמידה נגד המסחור המגעיל שעושה צ'רלטון.

במונדיאל של 70 פלה, תוסתאו, זאירסיניו, ג'רסון והאחרים היו מתנה לעיניים. מאז לא הפסדתי אף אחד . ב 1986 נסעתי אחרי החצי גמר וראיתי את הגמר במלון במדריד עם ארגנטינאים אחרים וקפצנו ביחד עם כאשר נגמר המשחק.

אני רק מקווה שנוכל לראות ברמה מינימלית כמו ראיתי היום. זה יהיה מאוד עצוב אם לא.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

נכון,גם אצלי זה עניין עקרוני -אני יוציא את אותו הסכום ביום

שליחה #8 

אחד, על בילוי עם הילדים,וארגיש טוב יותר,ללא ספק.

בכל אופן,כמו שאמרתי את מונדיאל 70 אני זוכר במעורפל -אבל זוכר כמה פרטים...בל נישכח שבשנים
האלה לא היו טלוויזיות בכל בית! :) ולמי שכבר היה -אז כל השכונה הייתה באה ליראות. :lol:

עופר.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

אם אנחנו כבר מדברים על מונדיאלים טובים. 8)

שליחה #9 

אני לא אשכח לעולם את מונדיאל 78 - אחת החוויות החזקות ביותר שהיו לי.

אולי זה קורה פעם בחיים! - לא יודע,מה שאני כן יודע , וזוכר כמעט כל מהלך שלו...
זה היה במשחק הראשון של ארגנטינה -בקיצור בנגיעה הראשונה שלו ידעתי שזהו זה השחקן שאני אלך
איתו עד הסוף! -וזה מה שהיה.
נכון לא טעית מריו קאמפס האגדי,איך שאהבתי אותו,לא יכול לתאר במילים.
וכך באמת היה, הלכתי עם ארגנטינה {מריו קאמפס } עד הסוף המתוק. (f)

ישבנו חבורה של צעירים נלהבים,בערך 10חבר'ה -וכולם בלי יוצא מהכלל אוהדים את הולנד ,איך לא. :roll:
ואני היחיד מול רבים בעד ארגנטינה! טוב את הסוף אתה בטוח יודע -איזה שמחה הייתה לי באותו יום...מזל שלא
קבלתי מכות מכול החבר'ה שהיו איתי. :wink:

מה שכן הפסדנו במונדיאל הזה, וחבל -זאת ההופעה של אחד מגדולי הכדורגל שהיו לנו,יוהאן קרויף שסירב להופיע.

עד היום אני מחכה לאיזה שחקן, שידליק לי את הניצוץ וירתק אותי למסך בשקיקה לראות אותו נוגע בכדור! לצערי עדיין זה לא קרה אחרי 78 -ולא בגלל שלא היו שחקנים טובים.

אבל לדאבוני הרב אני ייאלץ לחכות,הפעם? למונדיאל הבא. :evil:

עופר.

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

נכון, קמפס היה בשיא שלו במונדיאל, אח"כ נכבה בספרד, לא קרה כלום איתו שמה. במונדיאל הוא היה טנק מרכבה.

אני זוכר את הכדור בקרש של ואן ריבנקוף...ובאמת חבל שקרואיף לא השתתף.

אבל מה עם הנרקומן? ומה עם רונלדיניו? אלה ברמה אחרת, יותר גבוהה.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

נרקומן? :lol:

שליחה #11 

יכול להיות שהוא נחשב לאחד מגדולי שחקני הכדורגל! -למרות שאישית לא אהבתי אותו.

רונלדיניו? מלך הכדור,שחקן ברמה הגבוהה ביותר, שראיתי בשנים האחרונות... (f)

עופר.

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

תיקון ורשימת תחנות לשידורי MUNDIAL באינטרנט

שליחה #12 

רציתי לתקן את הכינוי הלא הולם למסגרת שנתתי למרדונה (אני מעריץ את המשחק שלו אבל לא אותו אישית) אבל אני רואה שזה כבר צוטט. דבר אחד יש להגיד לזכותו: אני לא זוכר שחקן שקיבל כל כך עבירות והופל כל כך הרבה במגרשים, ולא זוכר תגובה או עבירה אלימוה אחת שלו. והוא היה לדעתי אולי הגדול מכולם (הוא או פלה).

להלן לינק לרשימת המשחקים עם התחנות שמשדרות שאפשר לקלוט עם TVKOO שפורסם באתר של FREEVIEWS . באתר אפשר למצוא את לוח המשחקים עם מס' של כל משחק בשפה אנגלית.

http://www.freews.superserv.co.il/inc/c ... =1&show=58

טוב, את גרגיר החול שלי תרמתי במאבק נגד הגישה של צ'רלטון.

אני נוסע לכמה ימים ואחזור לקראת פתיחת המשחקים. אם למישהו אחר גם חשוב הנושא, יהיה טוב אם יהיו תגובות בימים אלה כדי להזכיר לכל באי הפורום את האפשרויות .כמובן, רצוי לשתף את המידע עם כל המכותבים הרלבנטים בדוא"ל שלכם. לשיקולכם.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”