מחפש מסך LCD 25-29 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

השימוש יהיה למחשב ולמשחקים. אני מחפש את השילוב בין המחיר הכי משתלם לאיכות התמונה הכי טובה. מה המסך הכי טוב מבחינת מחיר-איכות תמונה בטווח הגדלים הזה?

תודה רבה

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יש מבחר עצום בגדלים של 26,27,30 אינץ'.
מה התקציב?
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

התקציב בין 5000 ל8000
לא אכפת לי אם זה מחנות, מכירה קבוצתית או שזה הטווח שזוכים בו בפומביות

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מצטער על ההקפצה אבל זה ממש חשוב לי \:

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

השאלה היא מה מרחק הצפייה שלך מהמסך?
במידה והמרחק קטן (כלומר המסך עומד על שולחן ואתה יושב ממש ממול) במקרה כזה 20" יתאים לך...
במידה ואתה מתכוון לתלות אותו על הקיר והמרחק הוא בסביבות 2 מטר (או מעל) מסך בגודל 32" יותר יתאים לך, וכאן גם התקציב צריך לגדול בהתאם.
-golan-

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

המסך יהיה למחשב וקונסולות ובלי שידורי טלויזיה בכלל (ובעתיד בלו ריי עם הפס3). כשאני קרוב (מטר בערך) למסך עם המחשב אז 26 זה כבר די גבולי ממה שראיתי בחנות למרות ש30 אינץ' כשאני על המיטה במרחק של שני מטרים יהיה ממש טוב. אני לא רוצה 32 אינצ'ים בשביל לא לחטוף בחילה כשאני על המחשב אז הצבתי גבול של 30 אינץ', שנראה לי יהיה בסדר אם אני אתרחק חצי מטר נוספים מהמסך.

המקסימום שאני מוכל לעלות אליו הוא 10 אלף, למרות שהייתי מעדיף שיעלה קצת פחות. למרות שאם יש שיפור גדול אני מוכן לשלם גם 10 אלף (עם אפשרות לחריגה קטנה).

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

אתה צריך קודם כל להחליט מה יותר חשוב לך (במה אתה יותר משתמש) צפייה ממרחק של 2 מטר או מטר.
בגודל של 26" תוכל לבדוק דגמים בתקציב שלך כגון ה-WL46 של טושיבה , ה-LCP50 של שארפ.
גודל של 30" יהיה כבר יותר יקר בסביבות ה- 10K ומעלה...
-golan-

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני אשתמש בו לצרכי מחשב יותר (אין מה לעשות, גלישה באינטרנט זה הכי כיף :D) למרות שהייתי מעדיף להנות יותר מהזמן שאני אשתמש בו למשחקים (ואז המרחק גדל). מה שכן, השולחן עבודה שלי די גדול (אורך מטר) ולכן אפשר לגרור את המסך אחורה כך שאני אשב ממנו מטר וחצי כשאני על המחשב עד 2 וחצי מטרים כשאני על המיטה או חצי מטר-מטר ושני מטרים מטר וחצי. הייתי מעדיף משהו בין 26 ל30 אינצ'ים אם להגיד את האמת.

דרך אגב, על איזה מסכי 30 אינץ' אתה ממליץ בסביבות המחיר? אני אבדוק את מה שהמלצת לי בגודל 26 אינצ'ים.

תודה רבה :)

עריכה: בדקתי את שני הצגים בזאפ והרזולוציה שלהם לא מתאימה לי. אני מחפש רזולוציה כמו 1280*720 או 1366*768 כדי שאני אוכל להשתמש בה ב720P ומקסימום המסך יעלה טיפה את הרזולוציה כשאני אשחק בקונסולות.

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

מסכים טובים בגודל 30" כבר חורגים מהתקציב שלך, אתה יכול לבדוק את ה-30WL46 של טושיבה.
-golan-

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

המשכתי לבדוק בזאפ ומצאתי שני מסכים בגודל 26 אינצ'ים של סמסונג שיכול להיות שיתאימו לי מאוד. הראשון הוא הLA26R51B
http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=374685
השני הוא LA2671B
http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=413346

הראשון נראה יותר טוב אבל אין DVI. איך הם?

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

לשניהם אין DVI יש HDMI (תומך גם ב-DVI).
אני לא מכיר את המסכי LCD של סמסונג, הדגם השני 71B עושה רושם נחמד (ע"פ המפרט הטכני), בכל מקרה חשוב שתבדוק את התמונה על גבי המסך ולא תסתמך רק על הנתונים הטכניים.
-golan-

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

מוזר.. דווקא רשום ב51 שיש לו DVI. בכל אופן, אני מניח שעד הפס3 אני אתחבר לHDMI עם המחשב וכשיגיע הפס3 אני אחפש מפצל\רסיבר או שאני אשים עם המחשב בVGA לראות כמה האיכות שונה ולראות אם זה שווה לי.

אני אנסה לחפש את ה71 בגלל שהוא עושה עלי רושם טוב. יש בזאפ 3 חנויות שמוכרות אותו (ג'מבו, דייליסייל והום סינמה), יש להן סניפים שיכול להיות שהטלויזיה תוצג באחד מהם?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”