התיייעצות על מגבר של חברת דנון
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא הבנתי -מה התקציב לרסיבר?
עופר.
עופר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ונוסף,מה חסר לך ברסיבר של יאמהה?
עופר.
עופר.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
"שולט ברמקולים יותר טוב"? לא הבנתי. כנ"ל לגבי "סאונד".
"יותר חזק": דווקא לסדרה 06 יכולת לתת הספק גבוהה יותר (תוספת של יותר מ- 100W בספק כוח).
מבחינת power amp - הבנתי שאלה אותן הקומפוננטות, כך שלא צריך להיות הבדל גדול ב"סאונד", אם בכלל.
"יותר חזק": דווקא לסדרה 06 יכולת לתת הספק גבוהה יותר (תוספת של יותר מ- 100W בספק כוח).
מבחינת power amp - הבנתי שאלה אותן הקומפוננטות, כך שלא צריך להיות הבדל גדול ב"סאונד", אם בכלל.
הכוונה ב"שולט ברמקולים יותר טוב" היא שהתוצאה המתקבלת טובה יותר. הבאס הדוק יותר, הגבוהים יותר מפורטים וכו'.
מה לא ברור בסאונד יותר טוב? סאונד זה לא רק מספרים ונתונים יבשים. מדוע מגבר 30W ב-5000$ נשמע יותר טוב (לעתים) ממגבר ב-300$ עם הספק זהה?
מן הסתם ה-2106 טוב יותר אך אינו נכנס בתקציב. ה-3806 גם מעולה, אבל לא רלוונטי.
ה-10W הנוספים האלו לכל ערוץ משפיעים בפועל הרבה יותר מאשר על הנייר.
במידה והנך מעוניין להמשיך ולתהחבט בהבדלים בין המכשירים, המלצתי היא ללכת ולשמוע אותם מאשר לנסות ולהבין איך הם נשמעים מתמונות ומספרים.
מה לא ברור בסאונד יותר טוב? סאונד זה לא רק מספרים ונתונים יבשים. מדוע מגבר 30W ב-5000$ נשמע יותר טוב (לעתים) ממגבר ב-300$ עם הספק זהה?
מן הסתם ה-2106 טוב יותר אך אינו נכנס בתקציב. ה-3806 גם מעולה, אבל לא רלוונטי.
ה-10W הנוספים האלו לכל ערוץ משפיעים בפועל הרבה יותר מאשר על הנייר.
במידה והנך מעוניין להמשיך ולתהחבט בהבדלים בין המכשירים, המלצתי היא ללכת ולשמוע אותם מאשר לנסות ולהבין איך הם נשמעים מתמונות ומספרים.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דבר אחד אני כן יודע על "סאונד": הוא נהיה יותר טוב כשמקפידים לנקות את האזניים. הסאונד של 1906 זהה לחלוטין ל-2105 לפחות לפי האזניים שלי, ולגבי SPL ו- harmonic distortion - לא הייתה לי הזדמנות לערוך מדידות.
לגבי 10W נוספים כבר כתב yosihary עד כמה שזה באמת משפיע. זה לא.
לגבי 10W נוספים כבר כתב yosihary עד כמה שזה באמת משפיע. זה לא.