מורדן שורט MS 33.30 - האם בציר ישן לא מוצלח או שאלת התאמה?
שלום
קיבלתי כמה מתנות לאחרונה, ואחת מהן הן רמקולים של mordunt short מדגם MS 3.30. גריל קצת שבור, אבל אפשר להתגבר על זה. חיברתי אותן למערכת שלי, והן נשמעים ... על הפנים. זה כאילו שאין להם מיד כמעט. בשניהם.
אני שואל משום שקיבלתי "מערכת" שלמה, שנראית לי דיי מושקעת (יחסית).
האם מישהו מכיר את הדגם הזה? יש לי במטבח רמקולים אחרים שלהם שנשמעים נפלא (לאזני). האם זה הטעם שלי, התאמה למגבר או שפשוט רמקולים לא משהוא?
תודה
קיבלתי כמה מתנות לאחרונה, ואחת מהן הן רמקולים של mordunt short מדגם MS 3.30. גריל קצת שבור, אבל אפשר להתגבר על זה. חיברתי אותן למערכת שלי, והן נשמעים ... על הפנים. זה כאילו שאין להם מיד כמעט. בשניהם.
אני שואל משום שקיבלתי "מערכת" שלמה, שנראית לי דיי מושקעת (יחסית).
האם מישהו מכיר את הדגם הזה? יש לי במטבח רמקולים אחרים שלהם שנשמעים נפלא (לאזני). האם זה הטעם שלי, התאמה למגבר או שפשוט רמקולים לא משהוא?
תודה
שניהם בבת אחת?
יאיר, אבל מה ההסתברות ששני הרמקולים יישמעו אותו הדבר בגלל אותה התקלה.... אבל וודאי שווה לבדוק!
בכל מקרה, האם מישהו שמה אותם בעבר? לא מוצא שום REVIEW עליהם ברשת, ואני מתלבט האם להשקיע בפאנל השבור שלהם... צריך לבנות משהוא מ 0 שיכסה את כלל הפרונט.
אשמח לכל מידע
בכל מקרה, האם מישהו שמה אותם בעבר? לא מוצא שום REVIEW עליהם ברשת, ואני מתלבט האם להשקיע בפאנל השבור שלהם... צריך לבנות משהוא מ 0 שיכסה את כלל הפרונט.
אשמח לכל מידע
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איזה כיף לקבל מתנות בדמות סטריאו וינטאג'.. 
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
במיוחד....
במיוחד שהמשלים זה מגבר CYRUS 1 ו CD של רוטל 855... לכן אני מתפלא על הרמקולים האלו! אתה מכיר אותם במקרה? זה כל כך מוזר לי שחבל על הזמן. אפילו ניסיתי בכח להאזין להם שעה - זה על הפנים שחבל על הזמן!
אגב, איך CYRUS 1 ידעו לכתוב "1" אם הם עוד לא עשו 2? זה כמו לקרוא בעיתון במאה שעברה: "הסתיימה מלחמת העולם הראשונה..."
אגב, איך CYRUS 1 ידעו לכתוב "1" אם הם עוד לא עשו 2? זה כמו לקרוא בעיתון במאה שעברה: "הסתיימה מלחמת העולם הראשונה..."
סבבה, נבדוק, אבל...
אני אחפש את ה CROSS שם ונראה מה קורה שם. אפילו אני יודע להסתכל על קבל ולראות אם הוא מקצר והאם הערך של הנגד נכון... מעבר לזה - זה יגיע אליך מן הסתם...