סקר הרכיב הכי משפיע
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אף אחד מהם.
התשובה הנכונה לעניות דעתי : אוזן + מוטיבים פסיכולוגיים.
התשובה הנכונה לעניות דעתי : אוזן + מוטיבים פסיכולוגיים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
רמקול -ראשון
והשאר סינרגיה.......אגב "תוצאות הכי טובות" זה לא מדעי....
לכן שינוי סאונד יותר מדויק לדעתי....
והשאר סינרגיה.......אגב "תוצאות הכי טובות" זה לא מדעי....
לכן שינוי סאונד יותר מדויק לדעתי....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכי חשוב זה החלק היושב בין שתי האוזניים, אחר כך מקום הישיבה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יוסי , תגיד אתה חי באוטופיה או משהו ?
הרי ברור שרמקולים ולא משנה מי , איזה טופולוגיה , והמחיר , הם מעצם טבעם רשימת דברים נוגדים והתפשרויות , אז לקרוא להם החלק הכי גרוע ?!!!!
ולגבי אקוסטיקה , אזי אקוסטיקה אמנם משפיעה על כולם בצורה שווה , אבל עם כול הכבוד אקוסטיקה טובה יכולה למתן את רשימת הבעיות שבה נתקל הרמקול , וכך לעזור לו למלא את תפקידו בצורה שיותר קרובה למושלמת
הרי ברור שרמקולים ולא משנה מי , איזה טופולוגיה , והמחיר , הם מעצם טבעם רשימת דברים נוגדים והתפשרויות , אז לקרוא להם החלק הכי גרוע ?!!!!
ולגבי אקוסטיקה , אזי אקוסטיקה אמנם משפיעה על כולם בצורה שווה , אבל עם כול הכבוד אקוסטיקה טובה יכולה למתן את רשימת הבעיות שבה נתקל הרמקול , וכך לעזור לו למלא את תפקידו בצורה שיותר קרובה למושלמת
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
יש כמה תשובות לא נעימות לכותרת שלך
זה ברור שאין ביננו הסכמה, ואסתפק בכך.truejoker כתב:יוסי , תגיד אתה חי באוטופיה או משהו ?![]()
הרי ברור שרמקולים ולא משנה מי , איזה טופולוגיה , והמחיר , הם מעצם טבעם רשימת דברים נוגדים והתפשרויות , אז לקרוא להם החלק הכי גרוע ?!!!!![]()
ולגבי אקוסטיקה , אזי אקוסטיקה אמנם משפיעה על כולם בצורה שווה , אבל עם כול הכבוד אקוסטיקה טובה יכולה למתן את רשימת הבעיות שבה נתקל הרמקול , וכך לעזור לו למלא את תפקידו בצורה שיותר קרובה למושלמת...
Re: רמקולים.
yosihary כתב:כי הם החלק הכי גרוע מבחינת תפוקת צלילים בצורה אחידה, וללא עיוותים.
אקוסטיקה רעה יכולה רק לקלקל. היא תקלקל לדעתי בצורה שווה כל רמקול....
נכון, הם החלק הכי גרוע אבל רק אם קונים אותם מבלי להתחשב בשאר הרכיבים, זה נכון גם לגבי שאר החלקים במערכת. לגבי האקוסטיקה, היא לא רק מקלקלת, חדר האזנה שתוכנן בצורה מיקצועית מבחינה אקוסטית יכול לשפר את הסאונד בצורה דרמטית גם עם הציוד הכי פשוט שיש.
Re: רמקולים.
לי נראה שיוסי התכוון שהרמקולים החוליה הרגישה ביותר לשנויים ברכיבי המערכת...yosihary כתב:כי הם החלק הכי גרוע מבחינת תפוקת צלילים בצורה אחידה, וללא עיוותים.
אקוסטיקה רעה יכולה רק לקלקל. היא תקלקל לדעתי בצורה שווה כל רמקול....