מתלבט בין 2 מסכים SONY KDL40EX710 ו- PHILIPS 40PFL7605H
שלום לכולם.
בחנויות המליצו לי על 2 המסכים האלו אבל אני יודע שהמלצות שלהם נגועות בשיקולים של מה משתלם יותר למכור ולכן אני פונה לעזרתכם.
איזה מהשתיים עדיף או המלצה למסכים טובים יותר באותו סדר גודל של מחיר (ואם יש בפחות אז עדיף)?
תודה מראש לכולם
בחנויות המליצו לי על 2 המסכים האלו אבל אני יודע שהמלצות שלהם נגועות בשיקולים של מה משתלם יותר למכור ולכן אני פונה לעזרתכם.
איזה מהשתיים עדיף או המלצה למסכים טובים יותר באותו סדר גודל של מחיר (ואם יש בפחות אז עדיף)?
תודה מראש לכולם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני אישית ראיתי את היכולת של הסוני .והיא פשוט מדהימה . בנוסך איכות הבניה של המסך מועלה .hararim כתב:שלום לכולם.
תודה מראש לכולם...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
2 המסכים מצוינים .הייתי בוחר בפיליפס בגלל האמבלייט.
במידה ואתה הולך על ה 7605 הייתי במקומך לוקח את הדגם החדש של הסדרה - 7655
גם כי זה בגודל 42 וגם יש בו מספר שיפורים משמעותיים על פני ה 7605 , כמו למשל-
*שיפור צבעים - לדים ידועים כמסכים שמציגים צבעים מלאכותיים ,הדגם החדש מציג צבעים הרבה יותר טבעים ונעימים לעיין
*זוויות צפייה- רוב הלדים ידועים כמסכים שאם מסתכלים עליהם מהצד אז מאבדים מאחידות הצבעים או שמקבלים "ענן לבן",
הדגם החדש מתמודד מאוד יפה עם זוויות צפייה
*יש עוד כמה שינויים קטנים כמו שיפור בסאונד , מסגרת המסך שחור-אפור (אומרים שמשפר את תחושת הניגודיות)
כל הדברים מבוססים על הסתכלות על המסכים בתצוגות של החנויות .
אשמח לקבל חוות דעת נוספת במידה ומישהו ראה את הדגם החדש
גם כי זה בגודל 42 וגם יש בו מספר שיפורים משמעותיים על פני ה 7605 , כמו למשל-
*שיפור צבעים - לדים ידועים כמסכים שמציגים צבעים מלאכותיים ,הדגם החדש מציג צבעים הרבה יותר טבעים ונעימים לעיין
*זוויות צפייה- רוב הלדים ידועים כמסכים שאם מסתכלים עליהם מהצד אז מאבדים מאחידות הצבעים או שמקבלים "ענן לבן",
הדגם החדש מתמודד מאוד יפה עם זוויות צפייה
*יש עוד כמה שינויים קטנים כמו שיפור בסאונד , מסגרת המסך שחור-אפור (אומרים שמשפר את תחושת הניגודיות)
כל הדברים מבוססים על הסתכלות על המסכים בתצוגות של החנויות .
אשמח לקבל חוות דעת נוספת במידה ומישהו ראה את הדגם החדש
הייתי בודק גם את השארפ 820\810 (הסוני עושה שימוש בפאנל של שארפ אגב).hararim כתב:שלום לכולם.
תודה מראש לכולם...
השארפ נסקרה באתר ע"י עופר לאור וזכתה לציונים מדהימים:
http://www.hometheater.co.il/article020 ... 7%9D-Sharp