ומה ההדיוט המצוי מבין מזה? שלד זה הכי טוב, ושיש מסכי פלאזמה המצליחים להתחרות בו (בדיוק ההפך מהאמת).המעבר לתאורת LED הינו מבורך. אבל חשוב לזכור שהפער במחיר לא תמיד מעלה את התמורה ללקוח. יש בנמצא עדיין מסכי "LCD רגילים" שמציגים איכות תמונה מצויינת ומסכי פלזמה שמהווים תחרות קשה ל-LED....
ציטוט מרגיז מכתבה ב ynet בנוגע למסכי LED
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4050590,00.html
hrox ,
וכי מדוע אתה חושב שלמישהו שיש דעה שונה משלך הרי הוא "הדיוט מצוי"..?
ליאור קורן לא טעה כאן. מסכי הלד עם LOCAL DIMMING נותנים איכות תמונה ושחורים טובים יותר
מרוב מסכי הפלזמה הקיימים בשוק. זאת עובדה !
בדור הבא של המסכים האלה כמו ה9706K של פיליפס שיצא לקראת הקיץ זה כבר יהיה נוק אאוט
מוחלט ומוחץ !!
ליאור קורן לא טעה כאן. מסכי הלד עם LOCAL DIMMING נותנים איכות תמונה ושחורים טובים יותר
בדור הבא של המסכים האלה כמו ה9706K של פיליפס שיצא לקראת הקיץ זה כבר יהיה נוק אאוט
מוחלט ומוחץ !!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בפועל זה באמת מה שקורה - יש כיום רק יצרן משמעותי אחד בתחום הפלזמה לעומת יצרנים רבים בתחום ה-LED, כך שאני מצדיק לחלוטין את הניסוח.
הכתבה בווינט מאוד פשטנית ולא מתוחכמת והצליחה לדעתי להפנים ל"הדיוט מצוי" מה שרבים מכותבי המאמארים
הטכניים מפספסים.
ביטויים טכנים של מטריצת נורות לד ודיפוזרים נהיו מובנים ,והטכניקה של התעשיה צריכה להוזיל את מוצרי המסכים
לרמה כזאת שמה שפרימיום יהפוך לעממי בכל בית.
הטכניים מפספסים.
ביטויים טכנים של מטריצת נורות לד ודיפוזרים נהיו מובנים ,והטכניקה של התעשיה צריכה להוזיל את מוצרי המסכים
לרמה כזאת שמה שפרימיום יהפוך לעממי בכל בית.
היי דור,dor8 כתב:hrox ,
מוחלט ומוחץ !!...
כמו שאלעד אמר (תודה אלעד), התכוונתי למי שלחלוטין לא מבין בנושא, ובכלל אין לו דעה בויכוח - פלאזמה מול LCD. מעבר לזה, הניסוח הספציפי באותו משפט (ובהחלט לא מה שנאמר בכתבה ככלל, שהייתה לא רעה) יכול להטעות אנשים לחשוב שהרפרנס הוא LED, ושיש מסכי פלאזמה שנותנים לו תחרות, וזה לא המצב. אני ממש לא מחשיב את עצמי למומחה, אבל לטעמי נכון יותר לומר שהרפרנס הוא פלאזמה - גם בגלל שהטכנולוגיה ותיקה יותר, וגם בגלל, שמה לעשות, המסכים הטובים ביותר כיום הם עדיין פלאזמות ולא LED (אני טועה?), בטח כשמודדים תמורה למחיר, שזה מה שרוב קוראי YNET יחפשו.
וממש לא בכדי לקנטר - אילו דגמי LED עם LOCAL DIMMING נותנים כיום איכות תמונה ושחורים טובים יותר מהפלאזמות המובילות בשוק?
לגבי הדורות הבאים של מסכי LED, זה עדיין לא רלוונטי לנאמר בכתבה...
פיליפס 9705 , סוני HX900 , טושיבה CELL.וממש לא בכדי לקנטר - אילו דגמי LED עם LOCAL DIMMING נותנים כיום איכות תמונה ושחורים טובים יותר מהפלאזמות המובילות בשוק?...
אני הבנתי בדיוק למה התכוונת בהודעה שלך. מה שניסיתי אני לומר זה של"הדיוט" שאין לו מושג בתחום
לא צריך ישר למכור לו שפלזמה זה ה"רפרנס".
אני בהחלט מסכים שכך זה היה בעבר ( בימי הקורו..... ) אבל כיום עם מסכי הלד המתקדמים זה בהחלט
שונה וכמובן שזו עניין של העדפה וטעם אישי.
יש כאלה שרואים עדיין פלזמה כרפרנס ויש כאלה שLED. אף אחד מהם לא טועה בגדול !