המחיר הכדאי לטלויזיה מתצוגה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
chompi2000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

בחיפושי אחר מכשיר חדש עבורי נתקלתי בדגם שאזל מהמלאי ( ואני מתנצל מראש שאני מחזיר את ה 58V10 לדיון )
בתצוגה.
הפנסוניק ישבה בתצוגה מזה כ 9 חודשים במבט ראשוני לא ראיתי פגמים ושריטות והתמונה נראתה מצויין.
אשמח לשמוע את דעתכם מה רמת הפחת המשתלמת על מנת לקחת דגם זה מתצוגה, 20 אחוז 30 אחוז , יותר פחות ?
יש לציין שהאחריות היא מלאה של יורוקום לחמש שנים וכאשר היא עדיין הייתה לאחרונה במלאי ניתן היה להשיג אותה במחיר 12-13 אלף.

תודה

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

שאלה טובה,וגם 'בעייתית' הייתי אומר
מי ש'ייקה' באופיו,ונוהג לשמור על המוצרים שלו 'בנפטלין',ואלו שלא אוהבים הפתעות שליליות ביום מן הימים-לעולם לא ירכשו מוצר משומש מתצוגה,גם לא תמורת 30 אחוז הנחה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #3 

אם היא הייתה 9 חודשים בתצוגה, אולי הייתי רוכש אותה במחיר של 50% פחות, גם צריך להתחשב בזה למרות שזה מסך מעולם גם היום הוא דגם מלפני שנתיים.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

אולי אני קצת ייקה אבל אתה צריך לקחת בחשבון שמסך שעמד בתצוגה 9 חודשים ועבד מהבוקר עד
הלילה עם הצגת ערוצים קבועים לאורך זמן מן הסתם מקביל פחות או יותר למסך שעמד בבית כ3 שנים
או יותר בתנאי צפייה רגילים קרי 3-4-5 שעות ביממה.
אני אישית הייתי מוותר על התענוג ורוכש מסך חדש .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

chompi2000 כתב:שלום לחברי הפורום

בחיפושי אחר מכשיר חדש עבורי נתקלתי בדגם שאזל מהמלאי ( ואני מתנצל מראש שאני מחזיר את ה 58V10 לדיון )
בתצוגה.
הפנסוניק ישבה בתצוגה מזה כ 9 חודשים במבט ראשוני לא ראיתי פגמים ושריטות והתמונה נראתה מצויין.
אשמח לשמוע את דעתכם מה רמת הפחת המשתלמת על מנת לקחת דגם זה מתצוגה, 20 אחוז 30 אחוז , יותר פחות ?
יש לציין שהאחריות היא מלאה של יורוקום לחמש שנים וכאשר היא עדיין הייתה לאחרונה במלאי ניתן היה להשיג אותה במחיר 12-13 אלף.

תודה
...
לדעתי אין שום בעיה לרכוש את המסך . במידה ובאמת הוא רק בין 9 חודשים .
על כל מקרה ניתן לבדוק את שעות העבודה של המסך ולדעת האם באמת הוא עבד רק 9 חודשים .

במידה והכל תקין . והמחיר די מפתה אז הרכישה סופר כידאית .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

chompi2000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

במידה והיא הייתה מוצעת ב 50 אחוז כפי שDorM כתב הייתי לוקח את הסיכון ( שלדעתי אינו מוגזם ) אבל בתחילה הוא הוצע ב 18 אחוז פחות כעמדת פתיחה ולאחר מכן הם ירדו ל 25 אחוז פחות מהמחיר המלא.
חששתי לומר חצי מחיר ולקבל התייחסות מבטלת.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #7 

מבלי להכנס לעניין הדגם צעשה תגיל חשבוני:קח את ההפרש (ההנחה)ותחלק אותה ל 6 עד 9 שנים שזה אני מניח הזמן המשוער עד שתחליף אותה ותראה אם ההנחה שווה את הסיכון
בהצלחה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #8 

קרוקס44 כתב:מבלי להכנס לעניין הדגם צעשה תגיל חשבוני:קח את ההפרש (ההנחה)ותחלק אותה ל 6 עד 9 שנים שזה אני מניח הזמן המשוער עד שתחליף אותה ותראה אם ההנחה שווה את הסיכון
בהצלחה
...
בהתחשב בזה שהטלויזיה אינה 3D אני מאמין שהוא יחליף אותה הרבה לפני בתור טלויזיה.
היתרון היחידי לפי דעתי זה שאת ההרצה היא עברה מזמן ואפשר לדאוג הרבה פחות מצריבות או צבירות.

chompi2000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

למעלה מחצי שנה אני מתלבט בקשר לטלויזיה חדשה כאשר הפייבוריטית שלי הייתה ה58V10 אך עד שגמרתי להתלבט היא אזלה מהמלאי.
( רק לשם הבהרה מרחק הצפייה אצלי הוא כ 5 מטר, מסגרת התקציב עמדה על בין 10-12 אלף, וכל תכני הצפייה שלי כרגע ובעתיד הנראה לעין הם תכני SD , ובנוסף יש לי חלון ענקי לימין הטלויזיה הנוכחית שהיא LCD 32 אינץ' של פיליפס שאני צופה בה עם משקפת :lol: )
לאחר שהתברר שהV10 אזלה מהמלאי התמקדתי ב V20 של פנסוניק ( ואני מודה שהשרשור על התמונה המרצדת גרם לי לפקפוק עמוק )
וב 8605 של פיליפס (LED ) שאומנם קצת חורגת מהתקציב אך הבעייה היותר גדולה היא השתקפות הויטרינה של הסלון .
בנוסף עקב ביקורות חיוביות של חברי הפורום בדקתי גם אופציה יותר זולה כמו הC550 של סמסונג, אבל הגוון האדמדם של התמונה גם אחרי כיול מפריע לי, למרות שאיכות התמונה מצויינת והתמורה עבור הכסף יוצאת מהכלל.

לגבי עניין התלת ממד, זה דבר שפחות מדבר אליי.
בתור מרכיב משקפיים אני מודה שזוג על גבי זוג אינו הדבר הנוח ביותר, ראיתי הדגמה של ה3D בחנות פיוצ'ר בת"א ולא חשתי צורך עז. אבל זה עניין יותר של טעם אישי. גם כשהלכתי לקולנוע וראיתי את אווטאר בתלת מימד לא נפעמתי, אך כמו שאמרתי אני לא מחווה דעה אלא מציין טעם אישי.
הטלוויזיה החדשה תשמש בעיקר לשידוריים של יס ולסטרימר. ונכון להיום התמונה הטובה ביותר שראיתי ( עבורי ) בשידורים רגילים הייתה אותה 58V10.
ומכיוון שכך אני מתלבט.

תודה רבה לכל המגיבים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”