חברת פלאפון - מכשירי אנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

חברים לילה טוב,
היום רכשתי לאשתי את ה-XPERIA MINI ובגדול הייתי מאוד מרוצה מהקנייה, מכיוון שהמכשיר מתאים לאשתי כמו כפפה.
הבעיה היא שאחד החברים בפורום רשם כי ללקוחות פלאפון, כמו אשתי, רצוי לרכוש את המכשיר הזה דרך היבואן הרשמי ולא דרך יבואן מקביל, בשל הבדלים הקיימים בתדרים. :מבולבל:
תחילה, האם מישהו יכול לשפוך מעט אור בנושא הזה, מכיוון שאני לא מבין דבר וחצי דבר בעניין הזה?
דבר נוסף, היה ואכן קיימת בעיה מבחינת התדרים מישהו יודע איך אוכל להתנהל מול מי שרכשתי ממנו את המכשיר - מבחינת החזרת המכשיר וכיוצב'?
האמת היא, ונראה שמדובר בטענה מצוצה מהאצבע, אבל כששאלתי את המוכר האם המכשיר מעודכן לגרסת 2.2 הוא ענה לי ש"כן, איזו שאלה?!" וכשהגעתי הביתה ראיתי שמדובר בגרסה 2.1 ולא רק זה, קראתי כי סוני לא מתכוונת לעדכן את גרסת ה-2.1 במכשירים מסוימים ביניהם האקספריה מיני. האם טענה מספקת על מנת לבטל העסקה בשל הטעיית צרכן..?

אשמח לשמוע את דעתכם ואף לשמוע המלצותיכם בנוגע למכשירי מבוססי אנדרואיד שעובדים טוב עם חברת פלאפון (היה והאקפסריה מיני יתברר כמכשיר בעייתי בחברת פלאפון).

תודה מראש לכולם (Y)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

למכשירי SE לא אמורה להיות בכלל שום בעיה של תדרים בפלאפון. רק למכשירי HTC. בעיקרון לדעתי אמורה להגיע גרסת 2.3 לאקספריה מיני (מתישהו) אז מהבחינה הזאת אתה כנראה מכוסה.
Need more cowbell

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

Pavelz כתב:למכשירי SE לא אמורה להיות בכלל שום בעיה של תדרים בפלאפון. רק למכשירי HTC. בעיקרון לדעתי אמורה להגיע גרסת 2.3 לאקספריה מיני (מתישהו) אז מהבחינה הזאת אתה כנראה מכוסה.
...
תודה!
הבעיה היא ששנינו בחברת פלאפון ואני מחזיק אייפון 4 ויש לי קליטה (אמנם חלקית אך אני יכול לדבר בכל חלקי הבית) בעוד שלאשתי הקליטה מאוד בעייתית עם המכשיר החדש (הבעיה הייתה קיימת גם עם ה-N97 שהעברתי אליה ונרכש בזמנו מחברת אורנג' ואילו בנוקיה E66 שרכשנו מחברת פלאפון בזמנו לא הייתה לה בעיית קליטה כלל- זו אחת הסיבות שאני עברתי לפלאפון, כיוון שבמודיעין יש בעיית קליטה רצינית ביותר ולפלאפון הייתה הקליטה המירבית באזור).
השאלה ממה זה נובע?

תודה על התשובות... תעשו טובה ותעזרו לחבר עייף מאוד שהבת שלו החליטה שעכשיו 3 אחה"צ... :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

לגבי התדרים:
אם קנית מיבוא מקביל, סביר מאוד להניח שקנית X10i, התומך בדור שלישי בתדרים 900 ו-2100, תדרים שאיתם עובדים סלקום ואורנג'.
פלאפון עובדת בתדרים 850 ו-2100, שבהם תומך דגם X10a.
אתה יכול לבדוק את זה בהגדרות-אודות הטלפון. זה יכול גם להופיע כ-E10i או E10a.
אגב, לי יש X10i ואני מנוי פלאפון. גיליתי את זה בדרך הקשה...

מהי המשמעות? תוכל לקלוט רק מהתדר של 2100. זה אומר שבבניינים עם מיסוך גבוה או אזורים טופוגרפיים בעייתיים, בהם תדר 850 עובד הרבה יותר טוב, לא תקלוט טוב. בעבודה שלי, למשל, הנמצאת באירפורט סיטי, שם הבניינים בעלי קירות עבים במיוחד בגלל בידוד מרעש המטוסים מנתב"ג הסמוך, אין קליטה בכלל בחדרי הישיבות שהם ממ"דים, או בחדרים ללא חלונות.
בסה"כ, ב-90 ומשהו אחוז מהזמן יש לי קליטה מצויינת ב-2100, ופלאפון סיימה את הקמת התשתית לתדר הזה בכל הארץ כולל הפריפריות. ה-850 אמור לשמש בעיקר כגיבוי החודר טוב יותר טופוגרפיה מאתגרת, מבנים ממוסכים וקירות עבים.

אם עדיין לא עברו 14 יום מהקנייה, יש לך לדעתי את הזכות המלאה להחזיר את המוצר. אני במקומך הייתי מנסה להחליף את המכשיר.
אני לא יכולתי להחליף כי גיליתי את העניין הזה הרבה זמן אחרי שקניתי (חודש-חודשיים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”