היום רכשתי לאשתי את ה-XPERIA X10 MINI. מתאים בול לצרכים שלה והאמת מכשיר חמוד מאוד..
הבעיה היא שכשאני העברתי את הסים מהנוקיה N97 שלה לסוני אני לא מצליח לראות את אנשי הקשר, אשר שמורים על כרטיס הסים.
מישהו יודע איך אפשר להתגבר על העניין הזה?
תודה לכל העונים..
נערך לאחרונה על ידי blknom1 ב 02/04/2011 12:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
לא סגור כל התפריטים אבל אם זה דומה לטלפון שלי אז תנסה ככה:
תיכנס לאנשי קשר, מקש אפשרויות וייבוא אנשי קשר - שם הוא אמור לשאול אותך מאיפה (כרטיס SIM או כרטיס זכרון)
hunter22 כתב:לא סגור כל התפריטים אבל אם זה דומה לטלפון שלי אז תנסה ככה:
תיכנס לאנשי קשר, מקש אפשרויות וייבוא אנשי קשר - שם הוא אמור לשאול אותך מאיפה (כרטיס SIM או כרטיס זכרון)
מקווה שזה עוזר...
יונתן
...
תודה רבה!
עזרת לי מאוד.
עכשיו כשהאישה מרוצה... הכל טוב
בכל מקרה, מומלץ מאוד לאחר ההעברה למחוק את אנשי הקשר מה-SIM ולסנכרן את הרשימה עם חשבון הג'ימייל שלך, פיצ'ר חזק ביותר ומאוד נוח.
תתחדשו, גם לי יש את הטלפון הזה ואני מרוצה ממנו.
pixies כתב:בכל מקרה, מומלץ מאוד לאחר ההעברה למחוק את אנשי הקשר מה-SIM ולסנכרן את הרשימה עם חשבון הג'ימייל שלך, פיצ'ר חזק ביותר ומאוד נוח.
תתחדשו, גם לי יש את הטלפון הזה ואני מרוצה ממנו.
...
מה הכוונה לסנכרן את אנשי הקשר עם חשבון הג׳ימייל?
מה עושה הפיצ׳ר הזה?
הרעיון הוא שזה שומר את כל אנשי הקשר בחשבון המייל של גוגל, ואז זה גם גיבוי לכל אנשי הקשר שלך (או של אשתך), שלא תלוי במכשיר הטלפון או ב-SIM.
אתה יכול כמובן להוסיף אנשי קשר גם בג'ימייל על המחשב וגם בטלפון עצמו.
אפשר להשיג היום ביבוא מקביל ב-870 ש"ח (תסתכל בזאפ). עיסקה שווה מאוד לטלפון אנדרויד עבור מנויי סלקום ואורנג'.
מהיבואן הרשמי, אם אני לא טועה, עולה כ-1200 ש"ח אבל סביר מאוד להניח שזה כבר עולה פחות בגלל התחרות עם היבוא המקביל (החנות של היבואן הרשמי נמצאת בקניון שבעת הכוכבים).
למנויי פלאפון מומלץ מאוד לקנות מהיבואן הרשמי, כי צריך דגם מיוחד עם התדרים המתאימים לפלאפון (X10a).
pixies כתב:אפשר להשיג היום ביבוא מקביל ב-870 ש"ח (תסתכל בזאפ). עיסקה שווה מאוד לטלפון אנדרויד עבור מנויי סלקום ואורנג'.
מהיבואן הרשמי, אם אני לא טועה, עולה כ-1200 ש"ח אבל סביר מאוד להניח שזה כבר עולה פחות בגלל התחרות עם היבוא המקביל (החנות של היבואן הרשמי נמצאת בקניון שבעת הכוכבים).
למנויי פלאפון מומלץ מאוד לקנות מהיבואן הרשמי, כי צריך דגם מיוחד עם התדרים המתאימים לפלאפון (X10a).
...
אני קניתי מיבואן מקביל במודיעין. 990 שח.
אשתי בפלאפון והאמת היא שלא הבנתי את כל נושא התדרים.
מה אני אמור לעשות? כיצד זה ישפיע על איכות הקליטה של אשתי??