כמה עולה סטרימר?
אני רוצה להגיע למחיר של 1800 ש"ח מקסימום וזה יכלול דיסק קשיח חיצוני של 1.5TB-2TB וסטרימר
אפשר להקליט תוכניו בטלוויזיה בעזרת הסטרימר?
וזה כותב עלילה\מידע על סרטים וסדרות? (הסרטים והסדרות יהיו במגבה ואני מחבר אותו לסטרימר)
יש סטרימרים שקוראים קבצי IMG וISO וגם ISO אחרי שחילצו אותו(הקבצים של הסרט בתוך תיקייה..)?
ואני מתכוון לסרטים שהם איכות DVDR שאם מורידים מהאינטרנט זה בקובץ IMG או ISO
אני פשוט לא רוצה לצרוב אותו אני שונא דיסקים
זה חייב WIFI או אפשר גם עם ראווטר?
יש חיבור רשת שאני יכול ככה להתחבר לראווטר וזה יציג לי סרטים מהמחשב שלי?
אפשר להתקין בזה XBMC?
כי ראיתי גם משהו עם BOXEE
תודה!
שאלה|כמה שאלות על סטרימר
-
yuval12321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
yuval12321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הקפצה
שלום יובל .
סטרימר מסוג Iamm NTR83WT כולל בתוכו אפשרות הקלטה (ממיר, וידאו, DVD, מצלמת וידאו וכ'ו...), קישורית WIFI מובנת, אפשרות להורדה מדיה BITORNT מהמכשיר עצמו מובנה ועוד הרבה .
המחיר שלו הוא טיפה יותר ממה שדרשת (1,900) אבל נראה לי שווה.
המכשיר עצמו לא כולל דיסק מובנה תוכל להוסיף דיסק חיצוני/פנימי התמיכה היא עד 3.5 TB.
לי אישית יש את הWD TV LIVE, נכון שלא מדובר בנגן חדש ומודרני אבל בסך הכל הוא עושה את העובדה . אגב, עכשיו החברה (WESTERN DIGITAL) הכניסו אפשרות שהשמות של הקבצים יוכלים להיות בעברית (יש לשנות דרך המחשב אבל בכתב הפוך כלומר התיקייה "מופעים" רשומה כ"םיעפומ")
סטרימר מסוג Iamm NTR83WT כולל בתוכו אפשרות הקלטה (ממיר, וידאו, DVD, מצלמת וידאו וכ'ו...), קישורית WIFI מובנת, אפשרות להורדה מדיה BITORNT מהמכשיר עצמו מובנה ועוד הרבה .
המחיר שלו הוא טיפה יותר ממה שדרשת (1,900) אבל נראה לי שווה.
המכשיר עצמו לא כולל דיסק מובנה תוכל להוסיף דיסק חיצוני/פנימי התמיכה היא עד 3.5 TB.
לי אישית יש את הWD TV LIVE, נכון שלא מדובר בנגן חדש ומודרני אבל בסך הכל הוא עושה את העובדה . אגב, עכשיו החברה (WESTERN DIGITAL) הכניסו אפשרות שהשמות של הקבצים יוכלים להיות בעברית (יש לשנות דרך המחשב אבל בכתב הפוך כלומר התיקייה "מופעים" רשומה כ"םיעפומ")