כמה שאלות לגבי NEXUS S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 269
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

חברים יקרים,
בשעה טובה הצטרפתי לקהילת האנדרואיד :)
קניתי לפני כמה ימים את ה NEXUS S בארה"ב
אבא שלי הלך לאורנג' ובאופן מפתיע למדי לא עשו יותר מדי בעיות לגבי החוק ניתוק זיקה וזה ממש הסתדר.
נוסף על כך קניתי חבילה חודשית של 2GB ...

יש לי כמה שאלות למתחילים, ראשית לא ממש הצלחתי להתחבר לרשת של ORANGE, האם צריך לעשות משהו בהגדרות או שמא הבעיה היא באורנג' ואני צריך לדבר איתם ?

דבר שני תמיכה בעברית - ממש חשוב לי, אין לי שום בעיה עם ממשק באנגלית, נהפוך הוא, ממש נחמד לי עם ממשק באנגלית,
אבל כן חשוב שלי שבספר טלפונים ובסמסים ודברים כאלה תהיה לי תמיכה טובה בעברית, לכן אשמח לדעת אם יש המלצה לאיזה רום ספציפי או אולי כמה רומים שמתאימים למטרה ולא כבדים מדי (בכל זאת אני רק מתחיל, אני כן רוצה להכנס לעולם הזה אבל לאט לאט)

עוד דבר, הבנתי שבהתקנת רום זה מוחק את כל הזכרון של המכשיר או משהו כזה, מה המשמעות של זה? האם אפליקציות שהתקנתי יימחוק ואצטרך להתקינן מחדש? מה לגבי הספר טלפונים - זה יותר חשוב, האם יש דרך לגבות אותו ?

אני אתחיל לקרוא עכשיו כל מני שרשורים, אבל זה באמת דיי מבולגן, אז אם יש לכם כמה עצות למשתמש המחיל זה יכול ממש לעזור :)

תודה לעוזרים :)

yanivgal123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

מה הכוונה לא מתחבר לאורנג'? אתה לא מצליח לחייג ולקבל שיחות? אתה לא מצליח לגלוש באינטרנט?

במכשיר יש תמיכה בעברית, אומנם לא מושלמת אבל בהחלט מספקת, כלומר אנשי הקשר יראו בצורה תקינה, האינטרנט תקין, רק בכמה מקומות כמו באפליקציה של הגימייל והיומן זה יראה הפוך אבל בסך הכל בסדר.
אם אתה רוצה להתקין רום אחר אז cyanogenmod הוא מומלץ ויש שם תמיכה כמעט מלאה בעברית, כולל תפריטים.
אם עדיין לא פתחת את המכשיר ואתה מתקין רום בפעם הראשונה אז הכל ימחק לך, בפעמים הבאות אם אתה מעדכן רום לא ימחק.

לגבי הספר טלפונים, הכי מומלץ לסנכרן את האנשי קשר שלך עם החשבון בגוגל וככה תמיד הם יהיו זמינים תמיד מכל מקום, אם אין לך עדיין אנשי קשר בחשבון של גוגל מומלץ להשקיע איזה חצי שעה ולסדר שם את הכל, כנ"ל לגבי היומן (אם אתה משתמש).

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 269
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה,
הכוונה הייתה לאינטרנט אבל זה סודר ע"י הגדות APN
לא פתחתי את המכשיר עדיין כי לא היה לי הרבה זמן להתעסק בזה למען האמת.
כרגע גם נחמד לי עם המכשיר כמו שהוא, אני מניח שזה עוד ישתנה עם הזמן, אבל אין לי יותר מדי זמן להתעסק בזה
ולכן אני מעדיף כרגע פשוט להכיר את המכשיר קצת יותר טוב, את היכולות ודברים כאלה וגם להשתפשף לפני שאני עובר לדברים יותר רציניים.

האם יש כמה אפליקציות שממש כדאי שיהיו לי על המכשיר ?
ראיתי את השרשור אפליקציות, אבל הוא ענק ואבדתי את הדרך בו, השאלה שלי אם יש איזה אפליקציות שממש מומלצות ושימושיות, גם לאנדרואיד עצמו וגם ספציפיות לישראל , YNET וכד'...

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”