המלצה לציוד
שלום לכולם
אני רוצה לקנות פטיפון מתלבט בין thorens ,dual ל pro-ject .קראתי הרבה הודעות באתר אך לא מצאתי
את היתרונות ו חסרונות במדויק.הבנתי שיש חוסר בחלקי חילוף של פטיפונים ישנים או קשים להשגה.
המוסיקה העיקרית ש אני שומע הוא מטאל.התקציב הוא עד 1500 ש"ח.
כל כמה זמן צריך להחליף מחט או זרוע או לבצע טיפול בכללי בפטיפונים ש ציינתי.אני חדש בתחום הזה !!
ישלי מגבר shewood rd-6405 פלוס סט 5 רמקולים ו סאב וופר ש מחוברים למחשב ורציתי לשדרג למערכת
חזקה יותר ש מתאים למטאל.
תודה על עזרה ו אחלה פורום!!!!
אני רוצה לקנות פטיפון מתלבט בין thorens ,dual ל pro-ject .קראתי הרבה הודעות באתר אך לא מצאתי
את היתרונות ו חסרונות במדויק.הבנתי שיש חוסר בחלקי חילוף של פטיפונים ישנים או קשים להשגה.
המוסיקה העיקרית ש אני שומע הוא מטאל.התקציב הוא עד 1500 ש"ח.
כל כמה זמן צריך להחליף מחט או זרוע או לבצע טיפול בכללי בפטיפונים ש ציינתי.אני חדש בתחום הזה !!
ישלי מגבר shewood rd-6405 פלוס סט 5 רמקולים ו סאב וופר ש מחוברים למחשב ורציתי לשדרג למערכת
חזקה יותר ש מתאים למטאל.
תודה על עזרה ו אחלה פורום!!!!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בתקציב של 1500 לא ניתן להשיג פטיפון חדש ואיכותי, אז זה צריך להיות יד שניה. גם ל-Dual וגם ל-Thorens יש דגמים איכותיים, אבל Thorens נפוצים יותר. הייתי מוסיף למומלצים את Technics. חלקי חילוף זה לא ממש רלוונטי, כי פטיפונים כמעט ולא נזקקים להם. מחט מחליפים לפי הצורך, כאשר היא נגמרת. אורך חיים של מחט טובה הוא כ-1000 שעות עבודה. זרוע לא חייבים להחליף אף פעם, רק אם רוצים לשדרג.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
מצטרף לדעה של קודמי. ב-1500 לא תמצא פטיפון חדש טוב אך אם תוכל למצוא טורנס מסדרת ה-160/145
במצב טוב ותשדך אליו ראש כמו הדנון 110 אז תגיע לתוצאה נהדרת שוות ערך לפטיפון חדש באלפי שקלים.
אתה צריך גם לבדוק אם יש לך כניסת פונו ברסיבר ואם לא תצטרך גם פונו-סטייג'. בסה"כ הפטיפון עם הראש ועם הפונוסטייג' לא תצטרך להוציא יותר מ-2000 ש"ח.
במצב טוב ותשדך אליו ראש כמו הדנון 110 אז תגיע לתוצאה נהדרת שוות ערך לפטיפון חדש באלפי שקלים.
אתה צריך גם לבדוק אם יש לך כניסת פונו ברסיבר ואם לא תצטרך גם פונו-סטייג'. בסה"כ הפטיפון עם הראש ועם הפונוסטייג' לא תצטרך להוציא יותר מ-2000 ש"ח.
תודה לכולם
המגבר ש ברשותי shewood rd-6405 הוא לא חזק במיוחד ו אני צריך להגביר ל20 db או יותר בשביל לשמוע טוב ו כפתור של ואליום לא מתפקד כראוי.
האם כדאי לשדרג ל משהו יותר טוב.?רציתי המלצה לגבי מגבר חזק ו איכותי לשמיעת רוק ומטאל אפילו וינטייג' ,לא משנה לי .התקציב הוא עד 1500
שקלים. אני אלך על thorne 125 לפי המלצה של אלי היקר!!
המגבר ש ברשותי shewood rd-6405 הוא לא חזק במיוחד ו אני צריך להגביר ל20 db או יותר בשביל לשמוע טוב ו כפתור של ואליום לא מתפקד כראוי.
האם כדאי לשדרג ל משהו יותר טוב.?רציתי המלצה לגבי מגבר חזק ו איכותי לשמיעת רוק ומטאל אפילו וינטייג' ,לא משנה לי .התקציב הוא עד 1500
שקלים. אני אלך על thorne 125 לפי המלצה של אלי היקר!!
אם אתה לא מתמצא, אל תתחיל עם פטיפונים ישנים של טורנס. ראשית כל, המחירים בארץ מוגזמים, אנשים לא מתביישים לבקש 1000 ₪ ויותר. אם אתה לא מכיר את הנושא טוב, אתה לא מכיר איזה בעיות יש להם, אפשר יהיה לעבוד עליך בקלות ולמכור לך מוצר לא טוב. יש לי נסיון של 30 שנה עם טורנסים, והכמות של הבעיות שיש שם היא בלי סוף, מכיון שהם בדרך כלל יד שלישית, רביעית ולפעמים עשירית. כמה בעיות אופייניות, זה שצירי הזרוע דביקים ומשופשפים ובמקרים רבים עברו התעקמות קלה,, הקפיצים כמעט תמיד כבר לא בסדר, המוט של הציר של הפטיפון שחוק כי בדרך כלל עבד שנים בלי שמן, הקצה של הציר שחוק גם בגלל בלאי וגם בגלל עבודה על יבש וגם בגלל הובלה ממקום למקום ללא הורדת הצלחת.
אני מציע שתרד מזה, ותקנה פטיפון משומש ממש זול, איזה יפני של טכניקס, פיונר וכדומה במחיר של 300 – 350 ₪. כאן יש לך פחות סיכוי לאבד סכום משמעותי. בכל מקרה למערכת שלך כל דבר יותר טוב זה בזבוז.
אני מציע שתרד מזה, ותקנה פטיפון משומש ממש זול, איזה יפני של טכניקס, פיונר וכדומה במחיר של 300 – 350 ₪. כאן יש לך פחות סיכוי לאבד סכום משמעותי. בכל מקרה למערכת שלך כל דבר יותר טוב זה בזבוז.
aaa כתב:אם אתה לא מתמצא, אל תתחיל עם פטיפונים ישנים של טורנס. ראשית כל, המחירים בארץ מוגזמים, אנשים לא מתביישים לבקש 1000 ₪ ויותר. אם אתה לא מכיר את הנושא טוב, אתה לא מכיר איזה בעיות יש להם, אפשר יהיה לעבוד עליך בקלות ולמכור לך מוצר לא טוב. יש לי נסיון של 30 שנה עם טורנסים, והכמות של הבעיות שיש שם היא בלי סוף, מכיון שהם בדרך כלל יד שלישית, רביעית ולפעמים עשירית. כמה בעיות אופייניות, זה שצירי הזרוע דביקים ומשופשפים ובמקרים רבים עברו התעקמות קלה,, הקפיצים כמעט תמיד כבר לא בסדר, המוט של הציר של הפטיפון שחוק כי בדרך כלל עבד שנים בלי שמן, הקצה של הציר שחוק גם בגלל בלאי וגם בגלל עבודה על יבש וגם בגלל הובלה ממקום למקום ללא הורדת הצלחת.
אני מציע שתרד מזה, ותקנה פטיפון משומש ממש זול, איזה יפני של טכניקס, פיונר וכדומה במחיר של 300 – 350 ₪. כאן יש לך פחות סיכוי לאבד סכום משמעותי. בכל מקרה למערכת שלך כל דבר יותר טוב זה בזבוז....
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
התחלת טוב, הסיום הרבה פחותaaa כתב:אם אתה לא מתמצא, אל תתחיל עם פטיפונים ישנים של טורנס. ראשית כל, המחירים בארץ מוגזמים, אנשים לא מתביישים לבקש 1000 ₪ ויותר. אם אתה לא מכיר את הנושא טוב, אתה לא מכיר איזה בעיות יש להם, אפשר יהיה לעבוד עליך בקלות ולמכור לך מוצר לא טוב. יש לי נסיון של 30 שנה עם טורנסים, והכמות של הבעיות שיש שם היא בלי סוף, מכיון שהם בדרך כלל יד שלישית, רביעית ולפעמים עשירית. כמה בעיות אופייניות, זה שצירי הזרוע דביקים ומשופשפים ובמקרים רבים עברו התעקמות קלה,, הקפיצים כמעט תמיד כבר לא בסדר, המוט של הציר של הפטיפון שחוק כי בדרך כלל עבד שנים בלי שמן, הקצה של הציר שחוק גם בגלל בלאי וגם בגלל עבודה על יבש וגם בגלל הובלה ממקום למקום ללא הורדת הצלחת.
אני מציע שתרד מזה, ותקנה פטיפון משומש ממש זול, איזה יפני של טכניקס, פיונר וכדומה במחיר של 300 – 350 ₪. כאן יש לך פחות סיכוי לאבד סכום משמעותי. בכל מקרה למערכת שלך כל דבר יותר טוב זה בזבוז....
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
חכה לפרוגקט יד שניה, תבדוק ב
www.aufi.co.il האם יש שם פטיפון פרוגקט יד שניה או רגה P1 או P2
תנסה אותו
http://www.hifimusic.co.il/project-pres ... t4391.html
ותתמקח במחיר
www.aufi.co.il האם יש שם פטיפון פרוגקט יד שניה או רגה P1 או P2
תנסה אותו
http://www.hifimusic.co.il/project-pres ... t4391.html
ותתמקח במחיר
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ואיך בדיוק הוא ימצא טכניקס (שמור) ב-300-350 ש"ח? על גרוטאות משוק הפשפשים מבקשים כפול... ופיוניר? נדירים בישראל, ודגמים טובים שלהם על אחת כמה וכמה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תצטרך פונו סטייג' - קדם מגבר שנועד לשימוש עם מגברים ללא כניסת פטיפון.