הפרסומת של המים המינרלים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #1 

וואו, ראיתי את זה פשוט פעם אחת יותר מדי.

אין מים "שהם הדבר האמיתי". מים זה מים. מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז. גם מי תמי 4 ואלקטרה בר בריאים בדיוק באותה מידה.

מי ברז מועשרים בפלוריד, כל עוד שלא עוברים את המינון המומלץ, זה דבר מצויין.

אני חושב שזה ממש מוריד מכבודו של חיים כהן.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

oferlaor כתב:מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז
...
אבל בהחלט מזיקים פחות .
מי זה חייםכהן הזה? טבח לא? כדורגלן? לא ראיתי את הפרסומת המדוברת , סביר להניח שהפרסומת יהירה ומוגזמת אבל מי ברז?? come'on
מי הברז שלנו מזוהמים . את המים אנו שואבים מהכינרת לא? שכמובן יש שם כלי שייט ושאר מפלצות . יש לנו אקוופרים שאף אחד בעצם לא ממש יודע מה רמת התחזוקה שלהם ,אבל אנחנו כן יודעים איך אנחנו עם תחזוקה וחיסכון בהוצאות . לצערנו יש לנו גםתחנות דלק מסביב לבית . (ברדיוס של קילומטר או שניים מהבית שלי יש לפחות 4 תחנות דלק!! אם ארחיב את הרדיוס לשמונה קמ אז יש 20 תחנות . הם צצות כמו פטריות לעישון .
ידוע שהמפלצות שמחלחלות לאדמה מהתחנות מזהמות ישירות את מי הברז שלנו . ומה על המפעלים? ששופכים מפלצות בכמויות לא נורמליות בלי פיקוח לים ולאדמה ולמי הברז שלנו..
נכון , במי ברז יש פלואר אבל פלואר לא מציל מסרטן או ממחלת מעיים או אוזניים. לא הגזמתי . מי ברז מסוכנים - לא מידית אבל בטווח הרחוק יכול להיות נזק לבריאות .
אישית אני שותה קולה . דיאט . מזיק לא פחות ,אבל הילדים שלי שותים מים מינרלים . על הפילטרים וויתרתי אחרי שנתיים של שימוש בגלל שקשה לי לסמוך על המסננים , ועלינו שנזכור להחליף בזמן . צריך לזכור שגם למים מינרלים יש 'הוראות שימוש' אסור לקנות מים בתחנות דלק\חנויות בהם הבקבוקים חשופים לשמש , בקבוק שנפתח יהיה מזוהם אחרי כמה ימים וכו' .
הבריאות שלנו זה הכי חשוב (אחרי הסטריאו) אז בוא לא ניקח צ'אנסים. לא אגור בחיפה , ולא אשתה מי ברז .

שורה תחתונה - הילדים שלך לא שותים מי ברז נכון? I rest my case then .
GO VEGAN

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

ועוד איך הם שותים מי ברז. אנחנו לא מנויים של אף חברת מים.

אני שותה מים.

אני חושב שהפוביה הציבורית הזו כנגד מים פשוט נוראה. המים במדינה נקיים ובטוחים.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

oferlaor כתב:ועוד איך הם שותים מי ברז.
...
Fcuk my case then :lol:
GO VEGAN

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אבל הם לא טעימים , יש להם טעם לוואי . זה בהחלט קייס .
GO VEGAN

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

Eff

זה הטעם של החיים. יש מסננים פשוטים שמשפרים טעם.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #7 

בקבוקי הפלסטיק מזהמים את כדור הארץ, מליוני המשאיות שמפיצות אותם מזהמות, זה לבד צריך להעיף את המים המינרליים מהחיים שלנו.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

איתי_הגיתי כתב:בקבוקי הפלסטיק מזהמים את כדור הארץ, מליוני המשאיות שמפיצות אותם מזהמות, זה לבד צריך להעיף את המים המינרליים מהחיים שלנו.
...
אז עושים את המינימום וזורקים את הבקבוקים בפח המיחזור פעם בשבוע(ומתעלמים מהעובדה שבארץ "קוברים" את מרבית הבקבוקים באדמה -במקום למחזר אותם). משאיות? איך אתה מגיע כל יום לעבודה? בתלת אופן? רולרבליידס?
GO VEGAN

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #9 

באופניים.

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

כמו שעופר אמר, מים זה מים.

אנחנו "נגמלנו" מקניית בקבוקים כי זה מזהם מאוד. בנוסף החברות הפרטיות שהשתלטו על מקורות המים זה פשוט בושה (ראה מקרה עין גדי).

מים מהברז לא ממש טעימים, אז לכן קנינו "תמי 4" וזה פתר את הבעיה.

ושוב, מים זה מים, פרסומות זה דמגוגיה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #11 

כל חיי שתיתי מים מהברז, אני, אחי הורי וגם בנותיי ובריאותנו תקינה לחלוטין. כל הנושא של קניית מים היא תעמולה אחת גדולה של יצרניות המוצר שמפחידות את הציבור. הוכח יותר מפעם אחת שהמים בברז בישראל ברב המכריע של חלקי הארץ תקינים לחלוטין. אני אישית חושב שמים מינרלים זו אחת ההונאות הכי גדולות (לפחות בארץ, יש מדינות בהם המים בברזים לא ראוי לשתייה, לא בארצנו).

מה השלב הבא? רכישת אוויר לנשימה בבלונים?!

לגבי הפרסומת עליה מדובר בת'רד, יש את זה ברשת אפשהו שנראה על מה מדובר?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #12 

מזכיר לי שפעם אשתי ראתה אותי שותה מהברז ופצחה בצעקות שבר שאני אהיה חולה ואמות בקרוב.
הסברתי לה שלפני שהכרתי אותה לא ידעתי בכלל שאפשר לקנות מים בבקבוקים, היה לנו רק קולה וקינלי במרכולית בקיבוץ וההורים שלי לא היו קונים - זה לא היה מקובל... :lol:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #13 

המים מהברז בחלק (אולי רוב) חלקי הארץ לא טעימים !!
לכן קונים מים מינרליים.
לא כי זה יותר בריא .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #14 

uris - טעם זה עיניין של טעם. לי אישית בתור אחד ששותה מים מהברז כל חייו הטעם של המים בבקבוק מרגיש מאוד מוזר ולא טיבעי. וכמו שציינו פה, תמיד אפשר לרכוש מסנן אם הטעם הוא הבעייה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #15 

oferlaor כתב:וואו, ראיתי את זה פשוט פעם אחת יותר מדי.

אין מים "שהם הדבר האמיתי". מים זה מים. מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז. גם מי תמי 4 ואלקטרה בר בריאים בדיוק באותה מידה.

מי ברז מועשרים בפלוריד, כל עוד שלא עוברים את המינון המומלץ, זה דבר מצויין.
...
באותה צורה קורא מזדמן בפורום זה יכול לטעון שטלוויזיה היא טלוויזיה, ואת התשובות כולנו מכירים.
למים יש תכונות רבות, אין לי זמן לפרט כרגע, אבל האמירה "מים זה מים" פשוט לא רצינית.

נקודות למחשבה:

1) גם אם המים במקור באיכות מספקת, יש את הצנרת העירונית שהם עוברים בה. מה אם הצינור שנמצא מתחת לבית שלך, רק שלך - חלוד מבפנים?
2) מים מינרלים מסוננים במפעל תעשייתי, מה שמאפשר שמירה על איכות קבועה לאורך זמן, שלא לדבר על בדיקות מעבדה יומיומיות. זה לא נכון לגבי המכשיר הצבעוני שלך, שבו המסנן ביומו הראשון לא יעיל כמו אחרי חצי שנה.
3) לגבי הפלרה - המומחים חלוקים. אין ספק שהפלואור מחטא מצויין, אבל להזכירך מדובר על היסוד הכי ראקטיבי שיש בטבע. ככזה, ובאופן לא מפתיע - הוא חשוד כמסרטן. להגיד שהעשרה זה "דבר מצויין" זה לא רציני, כשזה בא מאדם מן הישוב. אם יש לך ידע עמוק יותר (נדמה לי שאתה עוסק בפחיות, ואולי מכאן הידע?), אני חוזר בי.

לי אישית יש בבית מכשיר צבעוני (האמת - אפור), ואין לי שום קשר מסחרי לתחום.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #16 

עופר עוסק בפחיות ? 8O

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #17 

הדפסה על פחיות, משהו כזה, אני לא באמת זוכר. כשהיה דיון על קוקה קולה עופר הזכיר משהו כזה. אולי אני טועה.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

nir צודק . גם אם המים סבירים , רמת התחזוקה של הצנרת והאקוופרים ירודה . בחולון יש (אם אני לא טועה) בריכות מיוחדות מהן שואבים את המים לתושבים , או לפחות משהו בסיגנון , עדיין בטוח שהעירייה חוסכת על התחזוקה , בטוח שיש דברים שלא ניראים לעין , ודברים שמעלימים מהעין ,וככה זה בכל דבר בארץ , בכל נושא .
אתמול בלילה הילדה קמה לשתות . אמרתי לה " תשתי מהמסנן (שלא הוחלף בשנה האחרונה) היא נבהלה . עברה להילוך איטי כמו סרט מצוייר , ושתתה . כל הבית צפה בה בהילוך איטי , ההרגשה הייתה שהיא תסיים לשתות ותתמוטט על הריצפה , זה היה מחזה מבהיל . בכל אופן היא שתתה קצת (רועדת כולה) ולא קרה שום דבר . זה היה מלחיץ :D לא בא לי על הלחץ הזה . אמשיך לקנות בקבוקים .
GO VEGAN

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #19 

נדמה לי שאחת החברות (מי עדן?) שואבת ממקור שהזדהם אבל קיבלה אישור ממשרד הבריאות לתייג את המים כמינרליים. בפועל מדובר במים מסוננים.

לגבי חיים כהן - כבוד הרי אין בפרסום בלאו הכי. רק כסף.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

די! די כבר עם כל האינפורמציה הזאת!
GO VEGAN

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”