הפרסומת של המים המינרלים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
וואו, ראיתי את זה פשוט פעם אחת יותר מדי.
אין מים "שהם הדבר האמיתי". מים זה מים. מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז. גם מי תמי 4 ואלקטרה בר בריאים בדיוק באותה מידה.
מי ברז מועשרים בפלוריד, כל עוד שלא עוברים את המינון המומלץ, זה דבר מצויין.
אני חושב שזה ממש מוריד מכבודו של חיים כהן.
אין מים "שהם הדבר האמיתי". מים זה מים. מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז. גם מי תמי 4 ואלקטרה בר בריאים בדיוק באותה מידה.
מי ברז מועשרים בפלוריד, כל עוד שלא עוברים את המינון המומלץ, זה דבר מצויין.
אני חושב שזה ממש מוריד מכבודו של חיים כהן.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אבל בהחלט מזיקים פחות .oferlaor כתב:מים מינרליים לא יותר בריאים ממים מהברז...
מי זה חייםכהן הזה? טבח לא? כדורגלן? לא ראיתי את הפרסומת המדוברת , סביר להניח שהפרסומת יהירה ומוגזמת אבל מי ברז?? come'on
מי הברז שלנו מזוהמים . את המים אנו שואבים מהכינרת לא? שכמובן יש שם כלי שייט ושאר מפלצות . יש לנו אקוופרים שאף אחד בעצם לא ממש יודע מה רמת התחזוקה שלהם ,אבל אנחנו כן יודעים איך אנחנו עם תחזוקה וחיסכון בהוצאות . לצערנו יש לנו גםתחנות דלק מסביב לבית . (ברדיוס של קילומטר או שניים מהבית שלי יש לפחות 4 תחנות דלק!! אם ארחיב את הרדיוס לשמונה קמ אז יש 20 תחנות . הם צצות כמו פטריות לעישון .
ידוע שהמפלצות שמחלחלות לאדמה מהתחנות מזהמות ישירות את מי הברז שלנו . ומה על המפעלים? ששופכים מפלצות בכמויות לא נורמליות בלי פיקוח לים ולאדמה ולמי הברז שלנו..
נכון , במי ברז יש פלואר אבל פלואר לא מציל מסרטן או ממחלת מעיים או אוזניים. לא הגזמתי . מי ברז מסוכנים - לא מידית אבל בטווח הרחוק יכול להיות נזק לבריאות .
אישית אני שותה קולה . דיאט . מזיק לא פחות ,אבל הילדים שלי שותים מים מינרלים . על הפילטרים וויתרתי אחרי שנתיים של שימוש בגלל שקשה לי לסמוך על המסננים , ועלינו שנזכור להחליף בזמן . צריך לזכור שגם למים מינרלים יש 'הוראות שימוש' אסור לקנות מים בתחנות דלק\חנויות בהם הבקבוקים חשופים לשמש , בקבוק שנפתח יהיה מזוהם אחרי כמה ימים וכו' .
הבריאות שלנו זה הכי חשוב (אחרי הסטריאו) אז בוא לא ניקח צ'אנסים. לא אגור בחיפה , ולא אשתה מי ברז .
שורה תחתונה - הילדים שלך לא שותים מי ברז נכון? I rest my case then .
GO VEGAN
-
oferlaor
- מנהל

ועוד איך הם שותים מי ברז. אנחנו לא מנויים של אף חברת מים.
אני שותה מים.
אני חושב שהפוביה הציבורית הזו כנגד מים פשוט נוראה. המים במדינה נקיים ובטוחים.
אני שותה מים.
אני חושב שהפוביה הציבורית הזו כנגד מים פשוט נוראה. המים במדינה נקיים ובטוחים.
-
oferlaor
- מנהל

- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בקבוקי הפלסטיק מזהמים את כדור הארץ, מליוני המשאיות שמפיצות אותם מזהמות, זה לבד צריך להעיף את המים המינרליים מהחיים שלנו.
- Eff
- חבר ותיק

אז עושים את המינימום וזורקים את הבקבוקים בפח המיחזור פעם בשבוע(ומתעלמים מהעובדה שבארץ "קוברים" את מרבית הבקבוקים באדמה -במקום למחזר אותם). משאיות? איך אתה מגיע כל יום לעבודה? בתלת אופן? רולרבליידס?איתי_הגיתי כתב:בקבוקי הפלסטיק מזהמים את כדור הארץ, מליוני המשאיות שמפיצות אותם מזהמות, זה לבד צריך להעיף את המים המינרליים מהחיים שלנו....
GO VEGAN
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
באופניים.
כמו שעופר אמר, מים זה מים.
אנחנו "נגמלנו" מקניית בקבוקים כי זה מזהם מאוד. בנוסף החברות הפרטיות שהשתלטו על מקורות המים זה פשוט בושה (ראה מקרה עין גדי).
מים מהברז לא ממש טעימים, אז לכן קנינו "תמי 4" וזה פתר את הבעיה.
ושוב, מים זה מים, פרסומות זה דמגוגיה.
אנחנו "נגמלנו" מקניית בקבוקים כי זה מזהם מאוד. בנוסף החברות הפרטיות שהשתלטו על מקורות המים זה פשוט בושה (ראה מקרה עין גדי).
מים מהברז לא ממש טעימים, אז לכן קנינו "תמי 4" וזה פתר את הבעיה.
ושוב, מים זה מים, פרסומות זה דמגוגיה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
כל חיי שתיתי מים מהברז, אני, אחי הורי וגם בנותיי ובריאותנו תקינה לחלוטין. כל הנושא של קניית מים היא תעמולה אחת גדולה של יצרניות המוצר שמפחידות את הציבור. הוכח יותר מפעם אחת שהמים בברז בישראל ברב המכריע של חלקי הארץ תקינים לחלוטין. אני אישית חושב שמים מינרלים זו אחת ההונאות הכי גדולות (לפחות בארץ, יש מדינות בהם המים בברזים לא ראוי לשתייה, לא בארצנו).
מה השלב הבא? רכישת אוויר לנשימה בבלונים?!
לגבי הפרסומת עליה מדובר בת'רד, יש את זה ברשת אפשהו שנראה על מה מדובר?
מה השלב הבא? רכישת אוויר לנשימה בבלונים?!
לגבי הפרסומת עליה מדובר בת'רד, יש את זה ברשת אפשהו שנראה על מה מדובר?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מזכיר לי שפעם אשתי ראתה אותי שותה מהברז ופצחה בצעקות שבר שאני אהיה חולה ואמות בקרוב.
הסברתי לה שלפני שהכרתי אותה לא ידעתי בכלל שאפשר לקנות מים בבקבוקים, היה לנו רק קולה וקינלי במרכולית בקיבוץ וההורים שלי לא היו קונים - זה לא היה מקובל...
הסברתי לה שלפני שהכרתי אותה לא ידעתי בכלל שאפשר לקנות מים בבקבוקים, היה לנו רק קולה וקינלי במרכולית בקיבוץ וההורים שלי לא היו קונים - זה לא היה מקובל...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
uris - טעם זה עיניין של טעם. לי אישית בתור אחד ששותה מים מהברז כל חייו הטעם של המים בבקבוק מרגיש מאוד מוזר ולא טיבעי. וכמו שציינו פה, תמיד אפשר לרכוש מסנן אם הטעם הוא הבעייה.
באותה צורה קורא מזדמן בפורום זה יכול לטעון שטלוויזיה היא טלוויזיה, ואת התשובות כולנו מכירים.oferlaor כתב:וואו, ראיתי את זה פשוט פעם אחת יותר מדי.
מי ברז מועשרים בפלוריד, כל עוד שלא עוברים את המינון המומלץ, זה דבר מצויין....
למים יש תכונות רבות, אין לי זמן לפרט כרגע, אבל האמירה "מים זה מים" פשוט לא רצינית.
נקודות למחשבה:
1) גם אם המים במקור באיכות מספקת, יש את הצנרת העירונית שהם עוברים בה. מה אם הצינור שנמצא מתחת לבית שלך, רק שלך - חלוד מבפנים?
2) מים מינרלים מסוננים במפעל תעשייתי, מה שמאפשר שמירה על איכות קבועה לאורך זמן, שלא לדבר על בדיקות מעבדה יומיומיות. זה לא נכון לגבי המכשיר הצבעוני שלך, שבו המסנן ביומו הראשון לא יעיל כמו אחרי חצי שנה.
3) לגבי הפלרה - המומחים חלוקים. אין ספק שהפלואור מחטא מצויין, אבל להזכירך מדובר על היסוד הכי ראקטיבי שיש בטבע. ככזה, ובאופן לא מפתיע - הוא חשוד כמסרטן. להגיד שהעשרה זה "דבר מצויין" זה לא רציני, כשזה בא מאדם מן הישוב. אם יש לך ידע עמוק יותר (נדמה לי שאתה עוסק בפחיות, ואולי מכאן הידע?), אני חוזר בי.
לי אישית יש בבית מכשיר צבעוני (האמת - אפור), ואין לי שום קשר מסחרי לתחום.
- Eff
- חבר ותיק

nir צודק . גם אם המים סבירים , רמת התחזוקה של הצנרת והאקוופרים ירודה . בחולון יש (אם אני לא טועה) בריכות מיוחדות מהן שואבים את המים לתושבים , או לפחות משהו בסיגנון , עדיין בטוח שהעירייה חוסכת על התחזוקה , בטוח שיש דברים שלא ניראים לעין , ודברים שמעלימים מהעין ,וככה זה בכל דבר בארץ , בכל נושא .
אתמול בלילה הילדה קמה לשתות . אמרתי לה " תשתי מהמסנן (שלא הוחלף בשנה האחרונה) היא נבהלה . עברה להילוך איטי כמו סרט מצוייר , ושתתה . כל הבית צפה בה בהילוך איטי , ההרגשה הייתה שהיא תסיים לשתות ותתמוטט על הריצפה , זה היה מחזה מבהיל . בכל אופן היא שתתה קצת (רועדת כולה) ולא קרה שום דבר . זה היה מלחיץ
לא בא לי על הלחץ הזה . אמשיך לקנות בקבוקים .
אתמול בלילה הילדה קמה לשתות . אמרתי לה " תשתי מהמסנן (שלא הוחלף בשנה האחרונה) היא נבהלה . עברה להילוך איטי כמו סרט מצוייר , ושתתה . כל הבית צפה בה בהילוך איטי , ההרגשה הייתה שהיא תסיים לשתות ותתמוטט על הריצפה , זה היה מחזה מבהיל . בכל אופן היא שתתה קצת (רועדת כולה) ולא קרה שום דבר . זה היה מלחיץ
GO VEGAN