כמה שאלות לפני שאני קונה את SAGE
אני עובד עם SAGE כבר כמה ימים, ויחסית מרוצה ממנו, במיוחד אם משווים אותו לאלטרנטיבות ומתכוון לקנות אותו, אבל יש לי כמה שאלות:
1. האם פשוט לעדכן את התוכנה כשיוצאת גרסה חדשה או שזה דורש תחזוקה? העדכונים הם חינם עד גרסה הבאה או מוגבלים בזמן?
2. יש באגים או בעיות יציבות ידועים רציניים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את התוכנה?
3. יש מקום יותר זול מהאתר הרשמי לקנות (גרסה למחשב אחד) ?
1. האם פשוט לעדכן את התוכנה כשיוצאת גרסה חדשה או שזה דורש תחזוקה? העדכונים הם חינם עד גרסה הבאה או מוגבלים בזמן?
2. יש באגים או בעיות יציבות ידועים רציניים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את התוכנה?
3. יש מקום יותר זול מהאתר הרשמי לקנות (גרסה למחשב אחד) ?
1 עדכון = זה פשוט התקנה של ורסיה חדשה באותו מחיצה- הוא יודע לקרוא את ההגדרות הקודמות בהצלחה.
2 תבדוק שאתה מסתדר עם העברית שלו - הינו שהכרטיס מסך שלך על פי ההוראות מציג נכון עברית - לא הפוך
3 תשווה את המחיר באתר עצמו לאתר בHTPCNEWS
4 מציג הDVD שלו לא משהו. עדיף POWERDVD
אני עובד (עבדתי בעבר וחזרתי אליו שנית) גם עם GBPVR ואם לא ניסית אותו שווה לך גם לנסות איתו.
התצוגה קצת מרשימה אבל התמיכה בעברית עובדת בלי קשר למגבלות כרטיסים וכן יש לו הרבה יותר הרחבות.
מבחינת יציבות GBPVR השתפר בורסיה הלפני אחרונה. אך כיון שאיננו ממש מסחרי יש תנודתיות במוצר מבחינת QA
2 תבדוק שאתה מסתדר עם העברית שלו - הינו שהכרטיס מסך שלך על פי ההוראות מציג נכון עברית - לא הפוך
3 תשווה את המחיר באתר עצמו לאתר בHTPCNEWS
4 מציג הDVD שלו לא משהו. עדיף POWERDVD
אני עובד (עבדתי בעבר וחזרתי אליו שנית) גם עם GBPVR ואם לא ניסית אותו שווה לך גם לנסות איתו.
התצוגה קצת מרשימה אבל התמיכה בעברית עובדת בלי קשר למגבלות כרטיסים וכן יש לו הרבה יותר הרחבות.
מבחינת יציבות GBPVR השתפר בורסיה הלפני אחרונה. אך כיון שאיננו ממש מסחרי יש תנודתיות במוצר מבחינת QA
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אין בעיה מבחינת איכות או גישה לתפריטים אלא מבחינת ניווט. (לא מצאתי למשל מהירות משתנה בתפריט שאני רגיל באחרים)
אומנם אתה יכול ללכת ישירות על פני הSTRIP אבל זה לא נוח לאיתור מדויק. בכל אופן זה יותר טוב מזה שמופיע בGBPVR.
להערכתי הורסיה הבאה תשפר אותו כי זה הטפול במדיה נוסף יחסית מאוחר יותר מאשר הTV.
אומנם אתה יכול ללכת ישירות על פני הSTRIP אבל זה לא נוח לאיתור מדויק. בכל אופן זה יותר טוב מזה שמופיע בGBPVR.
להערכתי הורסיה הבאה תשפר אותו כי זה הטפול במדיה נוסף יחסית מאוחר יותר מאשר הTV.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
sivilya מהיכן המידע המדהים???
דרך אגב, לגבי הרכישה ב-PCALCHEMY,
גשו לאתר MUSTOP, צפו בכתובת של המחסנים שלהם ואמצו אותה...היות ואין משלוח אז אין עם זה שום בעיה. אני אמנם מנוי של MUSTOP אבל הכתובת היא זהה...וכן, רכשתי אצלם מספר פעמים כולל מוצרים פיזיים - הם חנות מעולה!
אורן.
דרך אגב, לגבי הרכישה ב-PCALCHEMY,
גשו לאתר MUSTOP, צפו בכתובת של המחסנים שלהם ואמצו אותה...היות ואין משלוח אז אין עם זה שום בעיה. אני אמנם מנוי של MUSTOP אבל הכתובת היא זהה...וכן, רכשתי אצלם מספר פעמים כולל מוצרים פיזיים - הם חנות מעולה!
אורן.