מועניין להתמחות בתחום xbmc
שלום רב .
אני משתמש חדש בתוכנה xbmc התקנתי את גרסת ה live על דיסק און קי.
לאחר שבועות הצלחתי סוף סוף לראות את הארד דיסקים שלי שהם במערכת הפעלה ווינדוס 7 גרסת 64 ביט.
אני מעוניין ללמוד עוד ועוד על התוכנה ניסיתי דרך כל מיני wiki וקראתי רבות בפורומ המרכזי של xbmc ולא ממש הצלחתי להכנס לענינים יש לי ממש סלט בראש .
אני מאמין בכישוריי במחשבים ואני מחפש להתמחות בתחום אך כנראה שאני לא ממש מצליח למצוא את הכיוון דרך האינטרנט ומקריאה של כל מיני מתמחים בתחום .
פשפשתי רבות בקריאה כאן בפורום בכל הקשור לxbmc והתרשמתי מאוד מחבר באתר או מנהל בהאתר בכינוי pixies , אשמח הדרכה צעד אחר צעד בשלבי הלימוד עד לרמה של תכנות קל בשפת הpy .
תודה ומחכה לתגובות אשמח גם לדבר או להתכתב עם pixies שנראה מאוד רציני בתחום
אני משתמש חדש בתוכנה xbmc התקנתי את גרסת ה live על דיסק און קי.
לאחר שבועות הצלחתי סוף סוף לראות את הארד דיסקים שלי שהם במערכת הפעלה ווינדוס 7 גרסת 64 ביט.
אני מעוניין ללמוד עוד ועוד על התוכנה ניסיתי דרך כל מיני wiki וקראתי רבות בפורומ המרכזי של xbmc ולא ממש הצלחתי להכנס לענינים יש לי ממש סלט בראש .
אני מאמין בכישוריי במחשבים ואני מחפש להתמחות בתחום אך כנראה שאני לא ממש מצליח למצוא את הכיוון דרך האינטרנט ומקריאה של כל מיני מתמחים בתחום .
פשפשתי רבות בקריאה כאן בפורום בכל הקשור לxbmc והתרשמתי מאוד מחבר באתר או מנהל בהאתר בכינוי pixies , אשמח הדרכה צעד אחר צעד בשלבי הלימוד עד לרמה של תכנות קל בשפת הpy .
תודה ומחכה לתגובות אשמח גם לדבר או להתכתב עם pixies שנראה מאוד רציני בתחום
מה אתה רוצה בדיוק ללמוד?
XBMC היא תוכנת קוד פתוח ולכן הפורום של XBMC הוא אחד הפורייים והטובים שיש.
לכל שאלה ובאג שפירסמתי שם קיבלתי תשובה מיידית. ה- WIKI פחות טוב כי קצב העידכון שלו איטי, אך ניתן ללמוד ממנו על התפעול הבסיסי ועל הקונספט הכללי של התוכנה.
XBMC היא תוכנת קוד פתוח ולכן הפורום של XBMC הוא אחד הפורייים והטובים שיש.
לכל שאלה ובאג שפירסמתי שם קיבלתי תשובה מיידית. ה- WIKI פחות טוב כי קצב העידכון שלו איטי, אך ניתן ללמוד ממנו על התפעול הבסיסי ועל הקונספט הכללי של התוכנה.
מישהו בפורום XBMC עובד על מדריך למתחילים. העבודה על המדריך עוד לא הסתיימה אבל זה יכול להיות מקום טוב להתחיל בו.
מעודכן לפי הגירסא האחרונה של XBMC ככה שהרבה יותר יעיל מהWIKI הרישמי (באנגלית כמובן)
http://xbmc.x0n.de/XBMC%20Beginners%20Guide%200.5.pdf
מעודכן לפי הגירסא האחרונה של XBMC ככה שהרבה יותר יעיל מהWIKI הרישמי (באנגלית כמובן)
http://xbmc.x0n.de/XBMC%20Beginners%20Guide%200.5.pdf
מהפורום כאן למשל ראיתי שיש מדריך ומוסבר גם על התקנת פלאגינים למשל של mako אבל אצלי זה גירסא לייב כלומר לינוקס אז האם אני יכול למצוא פלאגין למקו ולעדכן אותו אייך אני מוסיף אותו ןלאן בלינוקס גרסת לייב ??
זאת סתם שאלה לדוגמא
חברה התוכנה xbmc פשוט פצצה
זאת סתם שאלה לדוגמא
חברה התוכנה xbmc פשוט פצצה