האם כבל עם סיכוך ג'ינג'י מתאים לשידורי יס HD
שלום,
אני עומד להתקין יס ונאמר לי ע"י המתקין שצריך להחליף את כל הכבלים(תשתית) שלי בבית היות והם עם סיכוך ג'ינג'י וכבלים אלה לא מתאימים לשידורי יס (יכולות להיות הפרעות בשידור).
האם יש אמת בדבריו ורק כבלים עם סיכוך כסוף מסוגלים להעביר את השידורים בצורה תקינה?
תודה על כל עזרה
אני עומד להתקין יס ונאמר לי ע"י המתקין שצריך להחליף את כל הכבלים(תשתית) שלי בבית היות והם עם סיכוך ג'ינג'י וכבלים אלה לא מתאימים לשידורי יס (יכולות להיות הפרעות בשידור).
האם יש אמת בדבריו ורק כבלים עם סיכוך כסוף מסוגלים להעביר את השידורים בצורה תקינה?
תודה על כל עזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה אותו ג'נגי עם המפתחות שכולם מחכים לו תמיד?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
היות והכבל לא תקני מסיבות של סיכוך והעברת חלק מהתדרים בלווין ובהוט לקויה.leon1482 כתב:שלום,
תודה על כל עזרה...
בתדרים מסוימים שלא יעבדו,או עם הפרעות כמו קטיעה,ומקרובלוקינג.
נניח ערוץ 2 או 10 יעבדו חלק,ואילו ערוץ הילדים וmtv יעבדו עם מיקרובלוקינג מטורף.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
הבנתי,תודה על התגובהזורו44 כתב:היות והכבל לא תקני מסיבות של סיכוך והעברת חלק מהתדרים בלווין ובהוט לקויה.leon1482 כתב:שלום,
תודה על כל עזרה...
בתדרים מסוימים שלא יעבדו,או עם הפרעות כמו קטיעה,ומקרובלוקינג.
נניח ערוץ 2 או 10 יעבדו חלק,ואילו ערוץ הילדים וmtv יעבדו עם מיקרובלוקינג מטורף....
בעיקרון אני עכשיו רואה הוט עם הכבלים האלו ולא ממש שם לב להפרעות באף ערוץ/תדר
מתקין של הוט אמר שהתדרים שהוט משתמשת נמוכים יותר ולכן אין לי בעיה בשידור, אך התדרים של יס גבוהים יותר,בטח ובטח שידורי HD ולכן הוא אמר שלא ניתן לצפות ביס עם כבלים אלה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Catskinner כתב:זה אותו ג'נגי עם המפתחות שכולם מחכים לו תמיד?...
האמת שזו פעם ראשונה שאני שומע על כבל עם סיכוך ג'ינג'י.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- זורו44
- חבר מכור קשה

יס והוט מחליפים סכמטית לכבל תיקני כחלק אינטגרלי מההתקנה ללא תשלום נוסף.
אם אצלך לא הוחלף זה פשוט לא הגיוני וסביר להניח שישנו איזשהו כבל תקוע בצינור שלא ניתן להחליפו בלי שינוים בתשתית.
גם לתשתית אנטנה עבור הDTT הכבל הגינגי לא מתאים והפריצה של ההפרעות תיתבטא בקלות על ידיי כל טלפון אלחוטי שיישדר בקרבת שקע אנטנה.
אם אצלך לא הוחלף זה פשוט לא הגיוני וסביר להניח שישנו איזשהו כבל תקוע בצינור שלא ניתן להחליפו בלי שינוים בתשתית.
גם לתשתית אנטנה עבור הDTT הכבל הגינגי לא מתאים והפריצה של ההפרעות תיתבטא בקלות על ידיי כל טלפון אלחוטי שיישדר בקרבת שקע אנטנה.
תמיד דפקו את הגינגי
אני אישית חסיד של החומוס של הגינגי מקיבוץ עינת.
הסיכוך בתמונה נראה טוב, במציאות הסיכוך הוא כמו של גינגי מקריח עם שיער דליל שלא מצליח להסתיר את הפדחת הקרחת.
הכבל עצמו בלי מעטפת אלומיניום וסיכוך משולש שמונע הפרעות בתדרים גבוהים.
הסיכוך בתמונה נראה טוב, במציאות הסיכוך הוא כמו של גינגי מקריח עם שיער דליל שלא מצליח להסתיר את הפדחת הקרחת.
הכבל עצמו בלי מעטפת אלומיניום וסיכוך משולש שמונע הפרעות בתדרים גבוהים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

בגלל "השטויות האלה" הוט ויס שידרגו מיליוניי קילומטר של כבל גינגי בכל בית בישראל .ZiggyMan כתב:וצבע הסיכוך קובע את איכות האות...? מה זה השטויות האלה....
היום אפילו אם תרצה לקנות כבל גינגי לא תמצא.
תסתכל בתגובה שמעליך, היא מסבירה יותר. באמת שצבע הסיכוך לא קובע משהו.זורו44 כתב:בגלל "השטויות האלה" הוט ויס שידרגו מיליוניי קילומטר של כבל גינגי בכל בית בישראל .ZiggyMan כתב:וצבע הסיכוך קובע את איכות האות...? מה זה השטויות האלה....
היום אפילו אם תרצה לקנות כבל גינגי לא תמצא....