לרגל הורדת השידורים האנלוגיים - רק היום, הפרעות קליטה במבצע.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dvdscr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אכן, כבר שנה ו-4 חודשים אני וה-DTT חברים טובים אחרי שנפרדתי מחברתי הישנה שתמיד אמרה YES אבל כל המקורבים שלה (נציגים למיניהם) אמרו לא ואחרי שהיא לקחה לי את כל הכסף בתמורה לכלום.
אני הייתי עם ה-DTT בימים הרעים שלו (אין קליטה במשך שעות ומנשה סמירה מספר לכולם איזה יופי רואים) ובימים היותר טובים (יש קליטה עם הפרעות מדי כמה דקות, פשוט גן עדן).
ובחודשים האחרונים נראה שעלינו על דרך המלך. מעט הפרעות (פיקסלציה פה ושם) בשעות הערב אבל כל הטריקים הקטנים של תקופת הניסיון נעלמו. כל המקרים בהם הג'ינג'י כיבה את המשדר, לקח את המפתח והלך הביתה נגמרו ועכשיו כבר לא סוגרים לך את השידור סתם כך.
ולכן כל כך רבה הייתה אכזבתי כשהדלקתי טלויזיה הבוקר ובאופן כל כך סמלי ההפרעות וחוסר הקליטה חזרו.
ניסיתי למקם את האנטנה מחדש, להזיז ולסדר - אבל ללא הצלחה.
חוסר קליטה מלא.

כמה סמלי שאפילו בבוקר כיבוי השידורים האנלוגיים, יום חג לשידור הדיגיטלי, והרשות השניה לא מסוגלת לדאוג שלא יהיו הפרעות קליטה.

מה הם יאמרו עכשיו? מזג אוויר? ספינת ריגול שהשתלטה על התדר? או אולי סתם חוסר יכולת של המנהלים והאנשים הטכניים? לי אישית כבר נמאס לכתוב להם כי בהשתתפות וסימפטיה הם טובים, בפתרונות - ממש לא.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

לדעתי חייבים להפריט את הרשות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #3 

שווה להתקשר לרשות השנייה ולדווח על התקלה. הם שולחים נציג מטעמם ואם יש בעיה עמוקה יותר, הם שולחים אדם בכיר יותר עבור בדיקת האנטנה המרכזית והחלפת חלקים אם צריך.

dvdscr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ziv_r כתב:שווה להתקשר לרשות השנייה ולדווח על התקלה. הם שולחים נציג מטעמם ואם יש בעיה עמוקה יותר, הם שולחים אדם בכיר יותר עבור בדיקת האנטנה המרכזית והחלפת חלקים אם צריך.
...
על איזו אנטנה מרכזית אתה מדבר?
אני קולט כבר שנה וחצי עם אנטנה קטנה שקיבלתי ביחד עם הממיר ובחודשים האחרונים, כפי שכתבתי, אני קולט בצורה "נורמלית" (מדי פעם פיקסלציה ותופעת echo, אבל לפחות רואים).
אין לי חיבור לאנטנה על הבניין, YES באדיבותם ניתקו אותה לפני שנים ואין מי שיחבר היום.
מעבר לכך הרשות השניה שלחה לפני מספר חודשים (או לפחות כך טענו) טכנאי לבדיקת האזור שלי. כשהוא בא הכל היה מושלם לדבריהם והייתה קליטה מעולה. אילו רק הייתי בבית לראות טלויזיה בשתיים בצהריים כל יום (ואילו רק היה משהו מעניין לראות באותה שעה).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

dvdscr,
יש אנשים שקולטים עם אנטנה מרכזית. עבורם, השירות הזה של רשות השנייה יכול להועיל. אגב, נסה לדבר איתם על חיבור הבניין לאנטנה המרכזית, ייתכן והם ישלחו אדם מתאים לבצע זאת. הקליטה גם תהיה טובה יותר מאנטנה אישית קטנה.

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

גם בראש העין - היום יש הפרעות קלות ביותר. אולי בגלל מזג האוויר החם.

בכל מקרה אני חייב לציין שלמרות ירידה קלה בעצמה של השידור, רואים טוב. מלבד את הערוץ הראשון וערוץ 33 שמשום מה תמיד רואים אותם מטושטש (כולל את הלוגו של הערוץ הראשון או הלוגו של ערוץ 23 בשעות השידור שלהם).

גם אצלכם כך?

dvdscr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ziv_r כתב:dvdscr,
יש אנשים שקולטים עם אנטנה מרכזית. עבורם, השירות הזה של רשות השנייה יכול להועיל. אגב, נסה לדבר איתם על חיבור הבניין לאנטנה המרכזית, ייתכן והם ישלחו אדם מתאים לבצע זאת. הקליטה גם תהיה טובה יותר מאנטנה אישית קטנה.
...
בוא ננסה לחזור חזרה להודעה המקורית שלי ולאחד המשפטים המרכזיים.
אני משתמש באנטנה קטנה כי אין חיבור לאנטנה גדולה, למעשה עד כמה שזכור לי הגדולה הורדה מהגג מזמן.
עד לפני יומיים הייתה קליטה טובה, אח"כ התחילו הפרעות והיום כבר לא הייתה קליטה בבוקר.
מה הקשר לאנטנה גדולה? בחודשים האחרונים קלטתי טוב עם אנטנה קטנה, מאיפה הגיעו ההפרעות האלה שיש היום?
האם מישהו עשה שינוי במערך מבלי להודיע? האם יש בכלל בדיקות איכות של האות אחרי כל שינוי?

ההרגשה שלי היא שהרשות השניה עושה לנו טובה שהיא נותנת לנו שידורים ואם אנחנו לא קולטים בכלל שטות שלהם - זו בעיה שלנו.
לכו תתקינו אנטנה גדולה יותר - זו התשובה הכי טובה לבעיות שהם גורמים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #8 

לא מורידים מכל המדינה את האנטנות עכשיו?

מסכנות הציפורים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

dvdscr,
רשמת שהאנטנה מנותקת בהודעה הקודמת שלך ולכן התגובה שלי.

dvdscr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

ziv_r כתב:dvdscr,
רשמת שהאנטנה מנותקת בהודעה הקודמת שלך ולכן התגובה שלי.
...
וגם רשמתי שיש לי אנטנה קטנה שאני מחובר אליה.

בכל מקרה, אין לי כוונה להוסיף עוד חיבור אנטנה.
מבחינתי מה שעבד צריך להמשיך לעבוד והרשות צריכה להיות מנוהלת על ידי אנשי מקצוע ואנשים טכניים, מה שיש כרגע כנראה שלא עונה על הדרישות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”