ממשק ה UI המדובר כל כך, ה-SPB Shell 3D מגיע סוף-סוף כגירסה רישמית למרקט!
ממשק ה UI המדובר כל כך ה-SPB Shell 3D מגיע בגירסה רישמית לגוגל מרקט!!
ממשק ה 3D הזה באמת נראה לא פחות ממדהים. מי שיתקין אותו יקבל ממשק חדש לגמרי שיחליף את כל ה UI במכשיר האנדרואיד שלו (מתחרה ישיר בלאנצ'רים השונים והמשונים שיש לנו כיום). הבעייה היה שהתענוג הזה יעלה לכם באזור ה 50 ש"ח! יקר מאוד........הנה הקישור להורדה מהמרקט ($14.95):
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
#at=200
ממשק ה 3D הזה באמת נראה לא פחות ממדהים. מי שיתקין אותו יקבל ממשק חדש לגמרי שיחליף את כל ה UI במכשיר האנדרואיד שלו (מתחרה ישיר בלאנצ'רים השונים והמשונים שיש לנו כיום). הבעייה היה שהתענוג הזה יעלה לכם באזור ה 50 ש"ח! יקר מאוד........הנה הקישור להורדה מהמרקט ($14.95):
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
#at=200
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ממתי קונים מה שצריך?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Pavelz,
וחוץ מזה שהדבר הזה נראה פשוט מדהים
אין סיכוי שאני אעמוד בפיתוי ולכן אני בטוח רוכש אותו, אני רק צריך כאן איזה שפן או שניים שיתקינו את ה UI הזה לפני, כדי שיגידו לנו שהכל מהמם כמו שזה נראה בתמונות ובוידאו
וחוץ מזה שהדבר הזה נראה פשוט מדהים
אין סיכוי שאני אעמוד בפיתוי ולכן אני בטוח רוכש אותו, אני רק צריך כאן איזה שפן או שניים שיתקינו את ה UI הזה לפני, כדי שיגידו לנו שהכל מהמם כמו שזה נראה בתמונות ובוידאו
napster,
כנס לתפריט האפליקציות ותוריד את סימון ברירת המחדל מהלאנצ'ר פרו
יאלה אני מחכה לרשמים
אגב, איזה מכשיר יש לך?
יאלה אני מחכה לרשמים
יש לי גלאקסי s והבעיה היא אחרי ההתקנה גם שאני מנסה לעבור ב homw switcher הוא כאילו מנסה להיטען כמה שניות לא רואים משהו שקשור לזה רק מסך שחור.osherov כתב:napster,
יאלה אני מחכה לרשמיםאגב, איזה מכשיר יש לך?
...
ואז הוא חוזר לי ללאנצ'ר פרו.
הלינק תקין...
עשיתי גם אתחול מחדש...מוזר
עריכה: עדיין לא עובד והמרקט מזהה לי שזה מותקן ותקין.
עריכה שנייה : מסתבר שבחלק מהגלאקסי וחלק מהמכשירים כלל יש בעיה יש איזשהו פיקס אם תוכל לעזור לי למצוא איך פותרים עם זה אשמח לתת לך ביקורת רצינית על האפליקציה..
דרך אגב ניסיתי את הקודמות והיה מדהים אבל המון בעיות של עברית.
אין לי את התוכנה ולכן אני לא יודע לענות לך. לחברה המפתחת יש אפשרות להשאיר שאלה בנושא טכני, אולי כדאי לשאול אותם. בבוקר תהיה לי גישה למחשב ואז אני אנסה לחפש פתרון לבעיה אצלך
בכיף תודה.osherov כתב:אין לי את התוכנה ולכן אני לא יודע לענות לך. לחברה המפתחת יש אפשרות להשאיר שאלה בנושא טכני, אולי כדאי לשאול אותם. בבוקר תהיה לי גישה למחשב ואז אני אנסה לחפש פתרון לבעיה אצלך...
ד.א ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שהם לא מצליחים להפעיל את זה.
בדוק בשרשור של מסכי הבית,osherov כתב:Pavelz,
וחוץ מזה שהדבר הזה נראה פשוט מדהים![]()
אין סיכוי שאני אעמוד בפיתוי ולכן אני בטוח רוכש אותו, אני רק צריך כאן איזה שפן או שניים שיתקינו את ה UI הזה לפני, כדי שיגידו לנו שהכל מהמם כמו שזה נראה בתמונות ובוידאו...
אני התקנתי את הגרסא הקודמת ועבד לי נפלא, לחלק זה עבד קצת פחות טוב (היו צריכים לבצע שחזור)
napster,
גם אני קראתי וראיתי לא מעט בעיות אצל חלק מהאנשים שהתקינו את ה UI הזה. מוזר הוא שחלק מהאנשים דווקא כן מצליחים להתקין את זה על מכשיר מסוים בעוד אחרים לא (על הנקסוס S קראתי שמישהו דווקא הצליח). זה אומר שכנראה הבעייה כשורה לרום עצמו שמותקן על המכשיר....לדעתי הם יתחילו לשחרר לא מעט תיקונים לאפליקציה הזאת בקרוב מאוד.
אני יכול לבשר שעל הנקסוס 1 שלי רץ ואפילו רץ די יפה (אני על הרום של CM7 RC3 של סינוג'ן). הורדתי את האפליקצייה ושיחקתי איתה במסגרת 15 הדקות שגוגל מאפשרים על מנת לקבל החזר של הכסף. בכמה דקות האלה התרשמתי שזה עובד די חלק (פה ושם יש איזה lag אבל הזרימה של הממשק באופן כללי היא חלקה ומהירה). התרשמתי מכל הוייג'טים, הפאנלים והתוספות שיש שם...חתיכת עבודה הם עשו על מנת להחליף כמעט כל אספקט ב UI על האנדרואיד. די ברור שצריכת הזיכרון (ה RAM) של ה UI הוא מאוד גבוה וגם מובן שחלק מאנימציות ה UI הם פחות שימושיות ליום יום....אבל זה באמת נראה משהו חבל על הזמן....אני עכשיו בדילמה אם לרכוש את זה או להמתין קצת כדי שהמחיר אולי ירד והגירסה תתיצב עוד קצת
אגב, קחו בחשבון שטקסט עיברי על הוויג'טים שלהם מוצג הפוך (על הסטוק רום בלי תיקוני העברית אני מניח שהטקסט יוצג נכון)
גם אני קראתי וראיתי לא מעט בעיות אצל חלק מהאנשים שהתקינו את ה UI הזה. מוזר הוא שחלק מהאנשים דווקא כן מצליחים להתקין את זה על מכשיר מסוים בעוד אחרים לא (על הנקסוס S קראתי שמישהו דווקא הצליח). זה אומר שכנראה הבעייה כשורה לרום עצמו שמותקן על המכשיר....לדעתי הם יתחילו לשחרר לא מעט תיקונים לאפליקציה הזאת בקרוב מאוד.
אני יכול לבשר שעל הנקסוס 1 שלי רץ ואפילו רץ די יפה (אני על הרום של CM7 RC3 של סינוג'ן). הורדתי את האפליקצייה ושיחקתי איתה במסגרת 15 הדקות שגוגל מאפשרים על מנת לקבל החזר של הכסף. בכמה דקות האלה התרשמתי שזה עובד די חלק (פה ושם יש איזה lag אבל הזרימה של הממשק באופן כללי היא חלקה ומהירה). התרשמתי מכל הוייג'טים, הפאנלים והתוספות שיש שם...חתיכת עבודה הם עשו על מנת להחליף כמעט כל אספקט ב UI על האנדרואיד. די ברור שצריכת הזיכרון (ה RAM) של ה UI הוא מאוד גבוה וגם מובן שחלק מאנימציות ה UI הם פחות שימושיות ליום יום....אבל זה באמת נראה משהו חבל על הזמן....אני עכשיו בדילמה אם לרכוש את זה או להמתין קצת כדי שהמחיר אולי ירד והגירסה תתיצב עוד קצת
אגב, קחו בחשבון שטקסט עיברי על הוויג'טים שלהם מוצג הפוך (על הסטוק רום בלי תיקוני העברית אני מניח שהטקסט יוצג נכון)