עזרה וייעוץ בקניית PS3 האם יכול לשמש כסטרימר?
אהלן, ערב טוב ושלום לכולם.
אז כמו שהכותרת כבר מסבירה, אני מעוניין לקנות סטרימר, יש לי נק' תקשורת בסלון שמקושרות למחשב הנייח, הייתי רוצה לדעת במקום לקנות גם PS3 וגם סטרימר, האם הPS3 יעשה את אותה עבודה של הסטרימר כנגן סרטים???
תודה מראש,
עידן.
אז כמו שהכותרת כבר מסבירה, אני מעוניין לקנות סטרימר, יש לי נק' תקשורת בסלון שמקושרות למחשב הנייח, הייתי רוצה לדעת במקום לקנות גם PS3 וגם סטרימר, האם הPS3 יעשה את אותה עבודה של הסטרימר כנגן סרטים???
תודה מראש,
עידן.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עקרונית כן, אבל זה פחות נח, ובשביל כתוביות צריך מחשב חזק למדי.
אבל בעיקרון, בהתקנה של תוכנה פשוטה על המחשב (היא נקראת Playstation Media Server), אפשר להזרים תכנים לפלייסטיישן.
אבל בעיקרון, בהתקנה של תוכנה פשוטה על המחשב (היא נקראת Playstation Media Server), אפשר להזרים תכנים לפלייסטיישן.
על אלו כתוביות אתה מדבר? ולמה צריך מחשב חזק?Malcontent כתב:עקרונית כן, אבל זה פחות נח, ובשביל כתוביות צריך מחשב חזק למדי.
אבל בעיקרון, בהתקנה של תוכנה פשוטה על המחשב (היא נקראת Playstation Media Server), אפשר להזרים תכנים לפלייסטיישן....
והאם אפשר לקנות לPS3 שלט כמו של TV כדי לשלוט בו כסטרימר?
שוב תודה.
עידן.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש לסוני 3 שלט אבל אני לא רואה בו יתרון משמעותי על השלט שיש לך היום. אתה לא שולט עליו בדיוק, הסוני צריך להתחבר לרשת ו"לראות" את המחשב שלך שמריץ את התוכנה PMS ומשם הוא מושך את התכנים. תסתכל על התוכנה ועל ההתקנה, אם נראה לך שמתאים סבבה, אחרת תקנה סטרימר וזהו (אם הזרמת תכנים זו המטרה שלך).
Vocare Ad Regnum
גם אני מאוד מתלבט ברכישת סטרימר ואני גם צריך נגן dvd באיכות טובה, לכן האופציה של פלייסטישן נראית לי כדאית כי הבנתי שהנגן שלו מאוד איכותי שלא נדבר שהוא גם בלו ריי, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים האם לקנות סטרימר בנפרד ונגן בניפרד, או שבאמת עדיף להשקיע בפליישטשין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ה PS3 הוא סטרימר מסורס לגמרי.
אני לא מבין איך אפשר בכלל לקרוא לו סטרימר אם הוא צריך להיות מחובר למחשב כדי לבצע את ההזרמה,
מבחינתי זה מאבד את כל הפואנטה של סטרימר.
חבר טוב שלי קנה לפני שבוע סטרימר בנוסף ל PS3 שלו אחרי שהוא התייאש ממנו לגמרי.
בתור נגן DVD - הוא אכן נגן DVD טוב, אך שים לב להגנה אזורית. הוא לא יינגן סרטים שמוגנים אזורית אם
המכשיר לא תואם לאותו אזור. יאפ ממש כמו בנגנים ההם של לפני עשר שנים בערך..
אני לא מבין איך אפשר בכלל לקרוא לו סטרימר אם הוא צריך להיות מחובר למחשב כדי לבצע את ההזרמה,
מבחינתי זה מאבד את כל הפואנטה של סטרימר.
חבר טוב שלי קנה לפני שבוע סטרימר בנוסף ל PS3 שלו אחרי שהוא התייאש ממנו לגמרי.
בתור נגן DVD - הוא אכן נגן DVD טוב, אך שים לב להגנה אזורית. הוא לא יינגן סרטים שמוגנים אזורית אם
המכשיר לא תואם לאותו אזור. יאפ ממש כמו בנגנים ההם של לפני עשר שנים בערך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן זה נכון, אבל שוב אלו לדעתי פתרונות בעקיפין. ברגע שצריך מחשב כדי להזרים את הסרטים ל PS3,
אז ה PS3 הוא סתם תחנת ממסר ולא סטרימר.
בזמנו ניסיתי להריץ סרטים ב HD (סתם בשביל לנסות) מהמחשב ל PS3 וזכור לי שהיו פה ושם תקיעות..
אז ה PS3 הוא סתם תחנת ממסר ולא סטרימר.
בזמנו ניסיתי להריץ סרטים ב HD (סתם בשביל לנסות) מהמחשב ל PS3 וזכור לי שהיו פה ושם תקיעות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מצד שני - לרובינו יש מחשב בחדר אחר שאנחנו לא מעוניינים לשים בסלון ואליו יורד כל התוכן, ואם יש כבר מחשב , וגם ככה רוצים קונסולה / יש קונסולה - לקנות סטרימר זה די מגוכך.
עם מחשב נורמאלי וחיבור רשת קווי (בWIFI - זה לא ממש רציני) - לא היתה לי ולו בעיה אחת בשנה ומשהו האחרונות.
לפני זה עם WIFI ומחשב עם אלתאון 6400 ישן היה מקרטע.
ושוב - זה רק אם מתעקשים שהמחשב ימיר בזמן אמת את הוידאו עם כתוביות.
אם רואים בלי כתוביות (אישית - לי זה ממש לא משנה) או שאתה מאכיל את הקבצים דרך MKV2VOB - זה לגמרי חלק - לא משנה איזה קובץ עם איזה מחשב.
ליביו
עם מחשב נורמאלי וחיבור רשת קווי (בWIFI - זה לא ממש רציני) - לא היתה לי ולו בעיה אחת בשנה ומשהו האחרונות.
לפני זה עם WIFI ומחשב עם אלתאון 6400 ישן היה מקרטע.
ושוב - זה רק אם מתעקשים שהמחשב ימיר בזמן אמת את הוידאו עם כתוביות.
אם רואים בלי כתוביות (אישית - לי זה ממש לא משנה) או שאתה מאכיל את הקבצים דרך MKV2VOB - זה לגמרי חלק - לא משנה איזה קובץ עם איזה מחשב.
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ג'אקו, לא הבנתי משהו - איך אתה מזרים סרטים לסטרימר, אם לא מהמחשב?
בקשר להזרמה עם PMS, אם רוצים כתוביות, הוא למעשה צריך לקודד מחדש את הסרט, כך שהנושא הזה מצריך מחשב חזק למדי. זאת הסיבה שבחרתי בסטרימר - אליו אפשר להזרים גם ממחשבון כיס, אם יש לו כרטיס רשת, ולא יהיו בעיות (כל זמן שיש מספיק רוחב פס).
בקשר להזרמה עם PMS, אם רוצים כתוביות, הוא למעשה צריך לקודד מחדש את הסרט, כך שהנושא הזה מצריך מחשב חזק למדי. זאת הסיבה שבחרתי בסטרימר - אליו אפשר להזרים גם ממחשבון כיס, אם יש לו כרטיס רשת, ולא יהיו בעיות (כל זמן שיש מספיק רוחב פס).