שלום לכולם, הלוגו של ערוץ 10 ושל ערוץ האח הגדול נצרב לי בפלזמה!!
קניתי פלזמה ממש יקרה 15אלף שח!! ועכשיו נהיה לי נזק רציני!! האם יש פיתרון???
למה הרשות השניה לא עושה משהו בנידון,??? כי כולם עוברים למסכים דקים
האם יש לי אפשרות לתבוע
איזו טלוויזיה יש לך? בטלוויזיות פלזמה יש אפשרות של WHITE WASH או משהו בסגנון (כל יצרן משהו אחר) שיכול לטפל במקרים של IR. ניסית את זה?
אתה יכול גם לנסות לשים על ערוץ שמכסה את כל המסך, ללא תמונה סטטית (אפשרי ע"י בחירת מצב זום) ותראה אם אחרי כמה דקות ה IR מתפוגג.
בפעם הבאה שיש האח הגדול יש לעשות חרם ולא לרכוש את הערוץ המיותר הזה , הם שמים את הלוגו המחורבן שלהם בכל ה24 שעות ביממה , ראו הוזהרתם מהערוץ המטומטם הזה והמיותר.
rony1234 כתב:בפעם הבאה שיש האח הגדול יש לעשות חרם ולא לרכוש את הערוץ המיותר הזה , הם שמים את הלוגו המחורבן שלהם בכל ה24 שעות ביממה , ראו הוזהרתם מהערוץ המטומטם הזה והמיותר.
...
הוא טוען שגם הלוגו של ערוץ 10 גרם לזה..... אז מה נחרים גם אותם ? ואולי גם את ערוץ 2 ?
לא יותר פשוט לא לקנות פלזמה אלא LED ?
adidas1 כתב:איזו טלוויזיה יש לך? בטלוויזיות פלזמה יש אפשרות של WHITE WASH או משהו בסגנון (כל יצרן משהו אחר) שיכול לטפל במקרים של IR. ניסית את זה?
אתה יכול גם לנסות לשים על ערוץ שמכסה את כל המסך, ללא תמונה סטטית (אפשרי ע"י בחירת מצב זום) ותראה אם אחרי כמה דקות ה IR מתפוגג.
כתבתי רק לגבי האח הגדול , כי לערוצים האחרים יש גם פירסומות באמצע , באח הגדול הלוגו קיים כל ה24 שעות , לכן כתבתי על חרם רק באח הגדול, וגם הסמל של האח הגדול מוגזם בגודל , הוא מסתיר דיי הרבה מהמסך,
rony1234 כתב:כתבתי רק לגבי האח הגדול , כי לערוצים האחרים יש גם פירסומות באמצע , באח הגדול הלוגו קיים כל ה24 שעות , לכן כתבתי על חרם רק באח הגדול, וגם הסמל של האח הגדול מוגזם בגודל , הוא מסתיר דיי הרבה מהמסך,
...
אתה צודק בהחלט , אבל כפי שאתה רואה הבעיה קיימת גם בערוצים האחרים כמו 2,10 , ערוצי ספורט וערוצי סרטים.
כך שלא מדובר פה על ה"אח הגדול" שהורס מסכים אלא פשוט בעיה של הטכנולוגיה - פלזמה במקרה הזה.
אכן זהו מיתוס ידוע !
תאמין לי שאם לא נזהרים זה קורה מהר מאוד והרבה.
בהרבה פורומים בחו"ל מוזכרת הבעיה הזאת לגבי מסכי הפלזמה החדישים ביותר.
...
תלוי באיזה מסך, חברה, דגם.
על צריבות של מסכי LG שמעתי די הרבה מהחברים (במקרה אחד הייתי עד לתופעה בעצמי).
מצד שני כבעלים של מסך KURO (אחד שצופה די הרבה בערוץ 10, 22) יכול להעיד שאף פעם לא נתקלתי בתופעה זו (גם אחרי שעות רצופות של צפיה באותו ערוץ עם אותו לוגו).
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4
rony1234 כתב:כתבתי רק לגבי האח הגדול , כי לערוצים האחרים יש גם פירסומות באמצע , באח הגדול הלוגו קיים כל ה24 שעות , לכן כתבתי על חרם רק באח הגדול, וגם הסמל של האח הגדול מוגזם בגודל , הוא מסתיר דיי הרבה מהמסך,
...
אתה צודק בהחלט , אבל כפי שאתה רואה הבעיה קיימת גם בערוצים האחרים כמו 2,10 , ערוצי ספורט וערוצי סרטים.
כך שלא מדובר פה על ה"אח הגדול" שהורס מסכים אלא פשוט בעיה של הטכנולוגיה - פלזמה במקרה הזה.
...
היום השוק מוצף במסכים כאלה ובעיקר הזולים, למה הרשות השניה לא מחייבת את הערוצים למנוע את זה? כמו לוגו חלש או לוגו שזז כל כמה דק' בדומה ללוגו של ערוצי הסרטים HD של YES שגם חלש מתהפך כל דקה
adidas1 כתב:איזו טלוויזיה יש לך? בטלוויזיות פלזמה יש אפשרות של WHITE WASH או משהו בסגנון (כל יצרן משהו אחר) שיכול לטפל במקרים של IR. ניסית את זה?
...
כרגע ביצעתי "שטיפת צבעים" כמה שעות ואני לא רואה שזה עוזר או משתפר
האם יש עוד פיתרון מעבר לזה?
rony1234 כתב:בפעם הבאה שיש האח הגדול יש לעשות חרם ולא לרכוש את הערוץ המיותר הזה , הם שמים את הלוגו המחורבן שלהם בכל ה24 שעות ביממה , ראו הוזהרתם מהערוץ המטומטם הזה והמיותר.
...
הוא טוען שגם הלוגו של ערוץ 10 גרם לזה..... אז מה נחרים גם אותם ? ואולי גם את ערוץ 2 ?
לא יותר פשוט לא לקנות פלזמה אלא LED ?
...
ממש לא יותר פשוט ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי