כמיטב המסורת- ביקור אצל איתי123

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yaronm37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יום טוב לכל החברים בפורום.

אני מנצל את במת הפורום להודות לאיתי123 על הכנסת האורחים שלו, ועל השיח הנפלא ששוחחנו תוך כדי ביקורי אצלו.

איתי, אתה איש שיחה מרתק, למדתי הרבה מביקורי אצלך, מקווה שלא שיגעתי אותך יותר מידי, אבל כפי שראית

הניסיון שלי בתחום הוא לא כזה גדול ובטח לא כשלך.

אני לא אלוף בביטוי עצמי כמו איתי שלנו, אבל בכל זאת אנצל את במת הפורום בהתרשמות (אמנם לא המקצועית)

אבל בכל זאת מבין עניין אחד או שניים :wink:

ב-"חוצפתי" הזמנתי עצמי אליו :lol: מאוד סקרן אותי לפגוש את הבחור וכמובן את המערכת המפורסמת שלו.

אוקיי, אז ביום ב' יצא לי לבקר את איתי והעברנו שלוש שעות של שיח מעניין עם מוזיקה משובחת וקולנוע שאותי הצליח להפיל.

ממבט ראשון, כמו שרבים וטובים כבר אמרו לפני, החלל בסלון הוא לא גדול (דירה שכורה נחמדה וסימפטית)

והמערכת תופסת מקום מכובד ודומיננטי בחלל.

הלוק מאוד מאוד "עשה" לי את זה, איתי לא הסכים איתי והוסיף שהציוד עתיד להתיישב במנח אסטטי יותר במיוחד

בגלל הקטנה שלו.

הציוד:

ה-801, (B&W matrix 3) מפלצות אין לי מילים. הם שונים ממה שציפיתי לראות במיוחד לטובה, על טיבם אדבר בהמשך.

בתמונות שאיתי פירסם ה-801 ניראים גדולים לחלל אבל כאשר יושבים אצלו בספת האזנה גודלם מתרכך ו"מתעכל".

אני זוכר שמאוד רציתי לרכוש זוג כזה, אבל לאישתי היה קשה לקבל את גודלם ואת המראה "המגושם" לדבריה, לי באופן אישי זה לא מפריע.

כיום אני עם 802D שניראה הרבה יותר "מושקע" אסטטית מה-801, ועד כה הייתי בטוח שיש לי "יהלום :D בבית,

לאחר שחזרתי מאיתי הייתי מוכרך לנגן כמה וכמה קטעים שנוגנו והושמעו אצלו ואני חייב לומר שהתאכזבתי מהתוצאה אצלי.

ואצלי החלל הוא יחסית גדול מאוד (מעל 40 מ"ר) עם ציוד משובח מאוד.

האם ההגברה עושה ככזה הבדל קיצוני?.

לא השקעתי בהגברה כמו איתי, סה"כ הנשמע אצלי כאשר ה-802 ויתר הרמקולים של B&W מחוברים ל-ONKYO 5008 ואני דיי מרוצה, האמנם :מבולבל:

ניגנו ראשית דו-ערוצי (STEREO) עם המגבר GAMUT וה-801 כאשר הפרוססור החדש של איתי האינטגרה, מנצח.

התוצאה, נפלא, סאונד מאוד ממוקד, ועם זאת מאוד היקפי, גון נעים מאוד ומזכיר אופי חם ומעודן, הבאס טבעי ויורד

מאוד נמוך, אפילו שאלתי את איתי מס' פעמים עם הסאב דולק ופעיל, ואף הלכתי ונגעתי בתיבת הסאב - נפלא.

הקטעים שנוגנו בעיקר של פטרישה בארבר, כמה קטעים של גאז שאיתי מאוד המליץ וקצת קינחנו עם פינק פלויד.

לאחר כוס קפה עם עוגה, עברנו לאודיו רב ערוצי.

איתי הדליק את מגבר ה-ADA שלו ועבר ל-mode של THX ULTRA 2

התחלנו ראשית עם AVATAR, הפתיח והנחיתה לפאנדורה...

(הסאונד היה מאוד "גדול" ומאוד מרשים, פירוט מצויין במיוחד בתחום הנמוך, נהניתי (Y)

המשכנו לנסיך הפרסי, קטע 3 הכיבוש- החצים הדינאמיקה היו נשמעים היטב ובעל הפרדה מצויינת (הרבה יותר ממה שאני שומע אצלי :x )

המשכנו ל"גנוב על הירח", גם בסרט זה הצלחתי להתרגש, הכל היה נשמע טבעי ובדיוק במקום.

עברנו לאחר מכן ל-the tourist הקטע בו אנגלינה מבריחה את גוני בסירת המנוע, היריות נשמעו היטב מהחזית לאחור, מרשים ביותר.

קינחנו בכמה הופעות מעניינות, של ליאונרד כהן, YANNI, סלין דיון, אגדות הג'אז ועוד...

כמו שאר ההדגמות, זה היה נשמע מצויין, מפורט ומאוד מאוזן.

לסיכום:

בניגוד לחלל אצל איתי,כמו מימדין של הציוד השמע נשמע גדול וממוקמ במרחב בדיוק איפה שצריך.

דיי ביאס אותי לחזור לציוד הכ"כ מושקע שלי ולחפש דרכים לשפר אותה 8O

אמנם איתי הסביר לי במדויק אך לכוון אצלי את ה-AODYSY שאנסה אותו מחדש במוצאי שבת כשאשתי והילדים לא יהו בבית :wink:

איתי תודה על ביקור מאלף, למדתי רבות. אשמח שהפעם הבאה תהיה אצלי.

ירון מ.

ni-ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

האם זה רק אני או כולם מרגישים שחובה לעלות ל- mecca של הק"ב לאיתי... כדי לדעת reference מהו (Y)
ירון- איתי בחור מדהים... כיף לקרוא תגובות כאלו (ביחוד לאור ההכנסת האורחים שאיתי ידוע בה)...
ממליץ לך להביא את "הגורו" אליך הביתה... בטוח יעשה לך פלאים עם ה- set-up המושקע שלך!!! (Y) (Y)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #3 

yaronm37

תודה, שמחתי שנהנית.
ירון, צר לי לשמוע שחזרת אליך הביתה ולא היית מרוצה מהתוצאה :( ...מקווה שזה לא בגללי :wink:

ירון יש לך מערכת וציוד מדהים (802D אני צריך עוד להוסף... (Y) ??) גם ONKYO 5008...

אמת ה-801 שונים מה-802, טוב יותר פחות טוב זה כבר באוזניי (עיניי) המשתמש...

לטעמי כפי שסיפרת לי שכיוונת את -audyssey אצלך אולי מפה הרשמים שלך מהנשמע אצלך הם לא מספקים, זכור שה-סאב צריך להיות 75db, תאפס את כלח המכשיר ללא התערבות THX select PLUS, בלי RE EQ, ובלי התערבות של dynamic volume...

אני בהמשך אשלח לך שני לינקים מעולים לכיול נכון של ה-audyssey XT....

אגב כיילתי מחדש את המערכת לפני כמה ימים...ולדעתי התוצאה הרבה יותר טובה...מהפעם הקודמת... (f)

ושוב תודה על השבחים...פעם הבאה אצלך.. (f)

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

אין ספק שאיתי אחד האנשים האיכותיים שיש בפורום, גם לי הוא עזר המון בבחירת המגבר SC-37 (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

itay123
ישר כוח על הכנסת האורחים הידועה שלך בפורום..ועל הפרגון לאחרים ... (Y)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #6 

באמת כל הכבוד (Y)
שי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”