בממיר הנ"ל מופיע לי לוח שידורים עד שעת חצות בכל הערוצים. בממיר נוסף שיש לי (NOWCOM) יש לוח שידורים לכמה ימים קדימה. ביצעתי ב- INNOVA עדכון לקובץ שתאריכו 24.01.2011 אך ללא העיל
בשרשור של ה- INNOVA ראיתי כי הבעיה הוזכרה אך לא ברור לי עם נמצא פתרון. בחברת גטר, אשר שלחה לי את קובץ העדכון, נאמר לי שיתכן והבעיה היא בשידור ולא במקלט.
אשמח לדעתכם.
שאלה נוספת:
בממיר NOWCOM הייתה אפשרות לדלג קדימה או אחורה בהקלטות לפי מרווחי זמן קבועים מראש (חצי דקה, דקה ו-5 דקות) וזאת בנוסף להרצה קדימה לפי שיטת FF
בממיר INNOVA קיימים בשלט הכפתורים החופפים לכפתורים שיש ב- NOWCOM לצורך הפעלת תכונה זו אולם לחיצה אליהם גורמת לקובץ לנגן מתחילתו.
האם ישנה אפשרות ב- INNOVA להפעיל תכונה דומה של הרצה קדימה לפי מרווחי זמן קבועים? (בנוסף לאפשרות הקיימת של הרצה קדימה ע"י שימוש ב- FF לפי מהירויות X1 X2 ו- X3)
אשמח לתשובות.
לוח שידורים ב- INNOVA 7002 HD + שאלה נוספת
לוח השידורים זו בעיה בממיר
בדיוק עברתי ממיר APEX270 ל INNOVA 7002 ( ה HDMI לא עבד ב APEX).
בכל אופן, גם אצלי ה EPG עבד לכמה ימים קדימה ב APEX אבל הוא מראה רק 2-3 התוכניות הבאות ב INNOVA.
לדעתי זו בעיית תוכנה בINNOVA.
בכל אופן, גם אצלי ה EPG עבד לכמה ימים קדימה ב APEX אבל הוא מראה רק 2-3 התוכניות הבאות ב INNOVA.
לדעתי זו בעיית תוכנה בINNOVA.
Re: לוח השידורים זו בעיה בממיר
תעדכן את התוכנה.dvdrw1024 כתב:בדיוק עברתי ממיר APEX270 ל INNOVA 7002 ( ה HDMI לא עבד ב APEX).
לדעתי זו בעיית תוכנה בINNOVA....
בנוסף - כאשר נכנסים למסך ה- EPG המתן מספר שניות. בדרך כלל מופיע באופן מיידי 2 תוכניות ואחרי כמה שניות זה מתעדכן לשאר לוח בישורים עד שעת חצות. לאחר חצות אפשר לראות את לוח השידורים ליום אחרי (שוב עד שעת חצות בלבד)