עזרה| הגדרות מומלצות במחשב לסאונד מקסימלי במערכת Z5500

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
liorpog פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

מצטער שאני חופר בזמן האחרון בשאלות על המערכת, פשוט בקרוב אני עובר דירה ואני תולה את המערכת
אז אני מתכונן כמו שאומרים ומשכיל חח

אז לגבי המערכת Z5500 של לוג'יטק.. זו מערכת 5.1
יש הגדרות כלשהם מומלצים במחשב?

קראתי פה כל מיני דברים על קודקים מומלצים.. אז מחקתי את K-LITE והתקנתי את הSHARK הזה..
ואני לא ממש מבין בהגדרות שבתוך הקודקים..
יש שם מלא דברים, מלא אופציות..
אני לא רוצה שהסאונד שלי יפגע סתם בגלל הגדרה מסכנה..

אז לא רק בקודקים.. יש הגדרות כלשהם שמומלץ לגעת/לשנות כדי שיהיה סאונד מקסימלי במערכת?
(אולי גם במערכת עצמה למי שיש תמערכת.. אני לא ממש מכיר אותה אולי יש הגדרות גם במערכת..)

עוד שאלה קטנה אחרונה..

מה יותר מומלץ ויותר איכותי, לתלות את הרמקולים כמו שהם על הקיר, או על מדפים?

המון תודה מראש!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

shark007 זה אחד הבלופים היותר מוצלחים. אבל כמו כל חבילת קודקים הוא מיותר לחלוטין היות וגם הוא מתקין בעיקר את FFDSHOW ו Haali ולא עושה דבר כדי לקנפג אותם כמו שצריך.

יש לך בפורום HTPC מדריך לחיבור מחשב HTPC לרסיבר קולנוע ביתי. כל מה שאתה צריך לדעת נמצא שם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

liorpog פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה.. קראתי את המדריך ואכן למדתי הרבה דברים על זה.. עדיין נשארתי עם כמה שאלות קטנות שאני מאמין שתוכל לענות לי.
1. הוא לא ממש מדבר שם על מקודדים, יותר על נגנים.. אז בכל זאת, אילו מקודדים מומלצים אם אתה אומר שSHARK זה בלוף?
2. כמו השאלה שלי למעלה, עדיף לתלות את הרמקולים איך שהם על הקיר, או שעדיף על מדף?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

1.תסתכל על הפרק הדן במקודדים ותיתיחס לפיסקה הדנה ב ffdshow. זה בדיוק מה שאתה צריך וזה גם אחד הדברים היחידים ש shark007 מתקין. אם תיגש לדביקים תראה גם שרשור על טיפים וסדר התקנה מומלץ. בהודעה הראשונה יש פרק על Win 7 ושם יש גם קישור לשיטת ההתקנה שלי. בכלל אותו שרשור הוא חובה וחבל שדילגת עליו מלכתחילה.

2. אין המלצה גורפת. ה Z5500 תוכננו כדי להיות מערכת רמקולים למחשב ושם מה שחשוב זה לאפשר גמישות בהצבת הרמקולים. ממילה עקב המגבלות של הרמקולים אתה מקבל לא מעט מסך הצלילים דרך הוופר הממוקם על הרצפה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”