ואיך אצלכם?
איך אתם מגבירים גם בלי קשר ק"ב ויש אחרים כגון מוסיקה רוק כבד וכאלו במערכת סטריאו שלכם?
ושכנים כבר מיתלוננים אצלכם או משהו?
זה מה שאני רוצה להבין...כי אני נוהג לצפות בערב או בלילה בצפיית סרטים בלי סאונד כי אני חושש שאסתבך איכשהו עם משטרה.

תקשיב לא רוצה לבאס אותך אבל אתה לא בצד המנצח בעסק הזה.DEPP כתב:הבנתי...אז באיזו שעות מקובלות אם אפשר לפרט בצהריים? ואם במידה אם שכן יסרב לקבל את המצב? מה עושים?
אם יש חוק שמתיר את המצב כגוון כמו רעש עבודה,שיפוצים, מוסיקה וכו'....?
אם אפשר,אני רוצה לשמוע לגבי אחרים, מה אתם עושים כמו במצבי?...

למיטב זכרוני יש לך חדר יעודי לק"ב ....אין שם קירות אקוסטים ו/או דלת אטומה?istarmini כתב:כמי ששומע בעוצמות גבוהות למדי אני יכול להגיד לך שיש בעיה עם השכן.
מה עושים?
משתדלים לשמוע בשעות מקובלות ולא בלילה, צהרים.
משתדלים להוריד תדירות הצפיה
מדברים עם השכן
ובשורה תחתונה יש עוצמות שמעבר להן השכן/נים יכולים בהחלט להזמין לך משטרה בכל שעות היום ואתה תאלץ להנמיך או להתמודד בבית משפט ולהפסיד.
אין מה לעשות והאמת לפעמים הם צודקים כי אצלהם זה נשמע בום בום וכל הבית רועד והם לא חייבים לסבול את המטרד הזה.
נסה ללכת ,כמוני ,בין הטיפות.
בהצלחה...

אתה זוכר נכון אבלטלHD כתב:למיטב זכרוני יש לך חדר יעודי לק"ב ....אין שם קירות אקוסטים ו/או דלת אטומה?istarmini כתב:כמי ששומע בעוצמות גבוהות למדי אני יכול להגיד לך שיש בעיה עם השכן.
מה עושים?
מדברים עם השכן
ובשורה תחתונה יש עוצמות שמעבר להן השכן/נים יכולים בהחלט להזמין לך משטרה בכל שעות היום ואתה תאלץ להנמיך או להתמודד בבית משפט ולהפסיד.
אין מה לעשות והאמת לפעמים הם צודקים כי אצלהם זה נשמע בום בום וכל הבית רועד והם לא חייבים לסבול את המטרד הזה.
בהצלחה......

אתה הרווחת שכן חננה.Jackel כתב:אני לא מבין מה ההתרגשות?
השכן האחרון שהעיז להפריע לי בעניין זה (מעבר לכך שהיה מטרידן כפייתי בכל נושא)
קיבל כאלו צרחות שבטח גרמו לו לחשוב: "זה פסיכי זה, עדיף שישמע בווליום ולא יזרוק עלי את אחד הרמקולים" !!!
צר לי לספר לכם, אבל אנו, היהודים, מאד אוהבים להתעסק בדשא של השכן![]()
ולכן....אם אין לך מד דציבלים ואתה יכול להוכיח שאני עובר על חוק כלשהו....You mess with the Bull, You get the HORNS !!!!!!!
אף אחד לא ימנע ממני את ההנאות הקטנות שנשארו לנו במירוץ החיים המטורף הזה !!!!!!!...

9,000 ש"ח לדלת אקוסטית ?!?!?istarmini כתב:אתה זוכר נכון אבלטלHD כתב:למיטב זכרוני יש לך חדר יעודי לק"ב ....אין שם קירות אקוסטים ו/או דלת אטומה?istarmini כתב:כמי ששומע בעוצמות גבוהות למדי אני יכול להגיד לך שיש בעיה עם השכן.
מה עושים?
מדברים עם השכן
בהצלחה......
א.אין קירות אוקוסטיים. מאחר וחדר הקולנוע אינו כולל קיר משותף עם השכן לא חשבתי לרגע שיהיו בעיות בנושא העוצמה.
ב.יש שתי דלתות רגילות, שיוחלפו בעתיד לדלתות אקוסטיות . פשוט עלות של כל דלת רצינית היא כ 9000 ש"ח כולל ההתקנה.ג.מאחר והווליום שאני שומע הוא ברמות מטורפות .תשאל את איתי הוא יספר לך![]()
(רק ככה אני נהנה מסרטי האקשן. ווליום נמוך מביא לי את הבאסה) אני לא בטוח שהדלתות יפתרו לגמרי את הבעיה אבל בטוח שיהיה איזה שהוא שיפור.
...
ואתה באמת מאמין שהוא יביא מישהו מקצועי, ישלם לו כסףistarmini כתב:אתה הרווחת שכן חננה.Jackel כתב:אני לא מבין מה ההתרגשות?
קיבל כאלו צרחות שבטח גרמו לו לחשוב: "זה פסיכי זה, עדיף שישמע בווליום ולא יזרוק עלי את אחד הרמקולים" !!!
ולכן....אם אין לך מד דציבלים ואתה יכול להוכיח שאני עובר על חוק כלשהו....You mess with the Bull, You get the HORNS !!!!!!!
אף אחד לא ימנע ממני את ההנאות הקטנות שנשארו לנו במירוץ החיים המטורף הזה !!!!!!!...![]()
במידה ואתה שומע בעוצמות חריגות והשכן שלך לא חננה הוא בקלות יכול לבצע מדידות בעזרת איש מקצוע ולמרר לך את החיים כי החוק/תקנות לצידו![]()
עצוב אבל זה המצב במיוחד לאחר התקנות החדשות של השר לאיכות הסביבה...

שמע ידידי אני אומנם בצד שלך אבל ממש לא מבין את החשיבה שלך.Jackel כתב:ואתה באמת מאמין שהוא יביא מישהו מקצועי, ישלם לו כסףistarmini כתב:אתה הרווחת שכן חננה.Jackel כתב:אני לא מבין מה ההתרגשות?
אף אחד לא ימנע ממני את ההנאות הקטנות שנשארו לנו במירוץ החיים המטורף הזה !!!!!!!...![]()
במידה ואתה שומע בעוצמות חריגות והשכן שלך לא חננה הוא בקלות יכול לבצע מדידות בעזרת איש מקצוע ולמרר לך את החיים כי החוק/תקנות לצידו![]()
עצוב אבל זה המצב במיוחד לאחר התקנות החדשות של השר לאיכות הסביבה...![]()
![]()
וכל זאת רק ע"מ למרר לי את החיים??!
חוץ מזה, לא לשכוח - לכל מטבע שני צדדים, כל אחד והפאקים שלו
משמע - לא בעיה למרר גם לצד השני!
לי נמאס לוותר לכל צרי העין, הנדחפים בתור, העוקפים מימין או בקיצור:
לכל התנהגות ישראלית מצויה ובזויה!! פשוט נמאס לי ממנה !!!!!...

הכל נכון רק נקודה אחת שאתה לא מבין שהחוק/תקנות החדשות הן לצידו ולא לצידך. ברגע שהוא טוען שאתה מפריע לו לזולה חובת ההוכחה עליך ולא עליו.הזוי אבל אתה מוזמן לקרוא את התקנות החדשות ולהיוכח בעובדות.Jackel כתב:בהחלט לא דיברתי על התנהגות חוזרת ונשנית, ללא כל התחשבות בסביבה שלך. במקרה שכזה, אתה (אני) הוא בעצם חסר ההתחשבות או מה שנקרא ה"ישראלי המכוער". אממה..ישנם כאלו הדורשים ללא כל הגיון התחשבות טוטאלית בהם ודגש על ללא כל הגיון.
אין רע בזה אם אני מרים ווליום מידי פעם ולצערו של שכני התחביב שלי הינו מרעיש!!! כל עוד לא מדובר בשעות אסורות עפ"י חוק ובגבול הטעם הטוב:
אותו שכן יכול להבין או לפתוח במלחמה!! ובמלחמה כמו במלחמה - הכל מותר!!!
להלן 2 דוגמאות מחיי:
1. בעבר תחביבי היה אופנועי ספורט, גדולים ומרעישים!! מה לעשות שכלי זה גם שימש אותי כתחבורה להגיע לעבודתי ועוד יותר מה לעשות שאת יום עבודתי התחלתי בשעה 02:30 בלילה! אז עשיתי את המקס' כמו להוציא את האופנוע ולדחוף אותו עד לכביש ורק בכביש הנעתי אותו. כמובן שהיה שכן שזה הפריע לו ואיים עלי בתביעה, רק חיכיתי לו שיעשה דבר כזה. כנראה שהרעיון שלו היה שאדחוף את האופנוע עד לעבודה.
2. בבניין הקודם היתה לי שכנה שהחליטה לעשות מסז'ים בדירתה. לא ארחיב מדי למעט העובדה שמוסיקה הפריעה לה בכל שעה נתונה!!
רוצה לעשות מסז'ים? פתחי עסק, לא בבניין שלי!!
הנקודה שלי, שאנו הישראלים, מעולים בלחטט בכביסה של אחרים ללא כל ביקורת עצמית או מבט קטן בראי ואני רואה דברים כאלו על בסיס יומי!!!
אם תרצה, יש לי מס' לא מבוטל של דוגמאות נוספות אך אני מקווה שהצלחתי להבהיר את נקודתי...
ערב טוב ושבוע טוב עוד יותר...