מחפש מקלט DTT שמתממשק עם Media Center

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
omervk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי HTPC עם Windows 7 Media Center. אני מחפש מקלט לערוצי עידן+ עם יכולות HD שיכול להתממשק עם 7MC.
האם לקחת USB Dongle? האם הם מסוגלים להתממשק עם 7MC? אולי כדאי לקחת מקלט שמתחבר לטלויזיה ולחבר אותו לכרטיס לכידת הטלויזיה שלי ב-HTPC? אולי לפורט אחר במארז? (יש לי את המארז הזה)

אשמח לשמוע מה דעתכם.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

לפי מה שידוע לי רוב המקלטים שמתאימים לווינדוס 7 יתממשקו עם הWMC.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

לא הבנתי מה הבעיה? תקנה דונגל פשוט ב 10-15 דולר באי-ביי או בדיל אקסטרים. MC7 מזהה את כל הדונגלים ועובד נהדר.

omervk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

השאלה היא האם הדונגל יזוהה כטלויזיה והאם 7MC יזהה את הדונגל כספק טלויזיה וידע להעביר ערוצים, למשל.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

כן, כן, וכן. לזכותם של מיקרוסופט יאמר שלא רק ש WIN7 היא מערכת הפעלה מנצחת, גם 7MC היא תוכנת ה PVR הטובה ביותר שקיימת. תאמין לי, ניסיתי כמעט את כולן. שברתי את הראש ודפקתי אותו בקיר במשך שעות. חלקן לא זיהו דונגלים מסויימים, אחרות סתם היו מורכבות ומסובכות מדי. 7MC מזהה מייד כמעט כל דונגל שקיים (גם אם זה של האופוג וגם אם זה הפושטי ביותר מאי-ביי או דיל אקסטרים) מותקנת כבר כברירת מחדל, תהליך התקנה קל ופשוט, אי פי ג'י שיורד ומתעדכן אוטומאטית, מקודדים מובנים התומכים בהאצת חומרה (כלומר גם כשעוד כמה חודשים יהיה את ערוץ 1HD יהיה ניתן לצפות בו בלי שום קירטועים על מחשבים חלשים מבוססי ION) ובאופן כללי יכולות של יס מקס (אפילו משופרות. ביס מקס אי אפשר לתכנת הקלטה ידנית). קח רק בחשבון שאם אתה רוצה לצפות בערוץ מסויים בזמן שמוקלט ערוץ 1, אתה צריך לחבר שני דונגלים. בעלות זניחה לאור מחירי הזנות באי-ביי ודיל אקסטרים, ו 7MC מתמודד נפלא עם ריבוי דונגלים (לא צריך להגדיר שום דבר במיוחד. ברגע שאתה מעביר מהערוץ המוקלט לערוץ אחר הדונגל השני מופעל).

omervk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מצוין, מצוין, מצוין! בדיוק התשובה שחיפשתי :)

המון תודה!

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #7 

מישהו קנה דונגל לאחרונה מEBY או DX??? אני מחפש איזה לקנות עכשיו שאחד מהשניים שלי מת

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

יש כמה מעניינים - יש כאלו שנראים כמו עט יוקרתית- נחמד לשימוש עם לפטופ.
לא מאמין שהאיכות שונה מהותית מכל דונגל פשוט אחר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”