מחפש מקלט DTT שמתממשק עם Media Center
יש לי HTPC עם Windows 7 Media Center. אני מחפש מקלט לערוצי עידן+ עם יכולות HD שיכול להתממשק עם 7MC.
האם לקחת USB Dongle? האם הם מסוגלים להתממשק עם 7MC? אולי כדאי לקחת מקלט שמתחבר לטלויזיה ולחבר אותו לכרטיס לכידת הטלויזיה שלי ב-HTPC? אולי לפורט אחר במארז? (יש לי את המארז הזה)
אשמח לשמוע מה דעתכם.
האם לקחת USB Dongle? האם הם מסוגלים להתממשק עם 7MC? אולי כדאי לקחת מקלט שמתחבר לטלויזיה ולחבר אותו לכרטיס לכידת הטלויזיה שלי ב-HTPC? אולי לפורט אחר במארז? (יש לי את המארז הזה)
אשמח לשמוע מה דעתכם.
כן, כן, וכן. לזכותם של מיקרוסופט יאמר שלא רק ש WIN7 היא מערכת הפעלה מנצחת, גם 7MC היא תוכנת ה PVR הטובה ביותר שקיימת. תאמין לי, ניסיתי כמעט את כולן. שברתי את הראש ודפקתי אותו בקיר במשך שעות. חלקן לא זיהו דונגלים מסויימים, אחרות סתם היו מורכבות ומסובכות מדי. 7MC מזהה מייד כמעט כל דונגל שקיים (גם אם זה של האופוג וגם אם זה הפושטי ביותר מאי-ביי או דיל אקסטרים) מותקנת כבר כברירת מחדל, תהליך התקנה קל ופשוט, אי פי ג'י שיורד ומתעדכן אוטומאטית, מקודדים מובנים התומכים בהאצת חומרה (כלומר גם כשעוד כמה חודשים יהיה את ערוץ 1HD יהיה ניתן לצפות בו בלי שום קירטועים על מחשבים חלשים מבוססי ION) ובאופן כללי יכולות של יס מקס (אפילו משופרות. ביס מקס אי אפשר לתכנת הקלטה ידנית). קח רק בחשבון שאם אתה רוצה לצפות בערוץ מסויים בזמן שמוקלט ערוץ 1, אתה צריך לחבר שני דונגלים. בעלות זניחה לאור מחירי הזנות באי-ביי ודיל אקסטרים, ו 7MC מתמודד נפלא עם ריבוי דונגלים (לא צריך להגדיר שום דבר במיוחד. ברגע שאתה מעביר מהערוץ המוקלט לערוץ אחר הדונגל השני מופעל).