קדמה קפה עוד קיימים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
עובד גם לי
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
בעבודה לא עובד, בבית כן עובד.
ניחוש שלי - פילטר של השרת שלך בעבודה.
אצלנו מסננים המון אתרים לפי קריטריונים שלא תמיד ברורים לי, למשל אף פעם לא הבנתי למה לא נותנים לנו לגלוש לאתרי פורנו...
ניחוש שלי - פילטר של השרת שלך בעבודה.
אצלנו מסננים המון אתרים לפי קריטריונים שלא תמיד ברורים לי, למשל אף פעם לא הבנתי למה לא נותנים לנו לגלוש לאתרי פורנו...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אתה מזכיר לי קטע טוב משנת 2000 כשהייתי אצל לקוח באנגליה.
הטמענו פרויקט והיו שם אנשים onsite. לא היו הרבה עמדות פנויות וישבתי בעמדה של אחד הבחורים הקבועים ועבדתי לתוך שעות הלילה הקטנות.
כמובן שב 12:00 בלילה מתחילים לעשות שטויות ובתקופה ההיא האינטרנט לא היה ממש ממודר ומסונן, אז גלשתי לאתרי "תוכן" מעניינים ו"קשים"
והיה נחמד מאוד...
אחרי כחודשיים עשו רעש בחברה שיש עובד אחד באתר שנקרא לבירור משמעתי וננזף על ידי האנגלים שהוא גלש לאתרי פורנו קשים בזמן העבודה (אנגלים יפי נפש).
כיוון שלא עבדתי ביוזר משלי לא ידעו מי ושכחו והמסכן היה נבוך מאוד וגם החברה היתה צריכה להתנצל...
הטמענו פרויקט והיו שם אנשים onsite. לא היו הרבה עמדות פנויות וישבתי בעמדה של אחד הבחורים הקבועים ועבדתי לתוך שעות הלילה הקטנות.
כמובן שב 12:00 בלילה מתחילים לעשות שטויות ובתקופה ההיא האינטרנט לא היה ממש ממודר ומסונן, אז גלשתי לאתרי "תוכן" מעניינים ו"קשים"
אחרי כחודשיים עשו רעש בחברה שיש עובד אחד באתר שנקרא לבירור משמעתי וננזף על ידי האנגלים שהוא גלש לאתרי פורנו קשים בזמן העבודה (אנגלים יפי נפש).
כיוון שלא עבדתי ביוזר משלי לא ידעו מי ושכחו והמסכן היה נבוך מאוד וגם החברה היתה צריכה להתנצל...
אני אשמור את הדברים "הכבדים" לשיחה אחד על אחד כי זה לדעתי באמת לא המקום המתאים .moti_r כתב:תרחיב תרחיב, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, כדי לדעת וללמוד.nimitzg כתב:גם השרות שלהם לא עובד....(ולא ארחיב מפאת כיבודם)...
גם אני מקבל 403....
אבל אני יכול לומר שהזמנתי גומיה ספייר לראש החליטה של ה VBM
לפני ארבעה חודשים.... והיא עדיין לא הגיע ?!!
אני מאוד מאוד מרוצה מהמכונה שקניתי אצלם ובמיוחד מהשרות שנתן לי בזמנו חיים הטכנאי שלהם (ראו פוסט שלי בנושא) לגבי השאר זה כבר עניין אחר...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
זה פיקטיבי.gedkoz כתב:רק בזכות הפוסט הזה כמות הכניסות לאתר גדלה פלאים... אני נכנסתי וראיתי את ואריו שם......
לפני חודשיים ביקשתי לרכוש אותה, המוכר בכלל לא ידע על מה אני מדבר.
שלא לדבר שלא חזרו אלי, והתקשרתי ולא חזרו והתקשרתי ולא חזרו.