DAC - שאלת תם

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Igrosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
ברשותי HD280PRO ולצערי אני שומע מכרטיס הקול המובנה בנייד (E6400) ומגבר CMOY.
הייתי מעוניין לקנות DAC סביר כדי לנצל את האוזניות.
הבעיה היא שאני ירוק לחלוטין בתחום ואין לי מושג לאיזה תקציב עליי להיערך, על מה להסתכל וכו'.
יש אפשרות לקבל קצת הכוונה ראשונית בנושא ה DACים?
בעיקרון, אני סטודנט ככה שלא הייתי רוצה להוציא יותר מדי, עם זאת אני מבין בהחלט שזה לא מוצר של 100 ש"ח.
אם יש לDAC אפשרות להוציא אות לא מוגבר (ע"מ לחבר את הרמקולים דרכו), זה יהיה בונוס רציני.

תודה,
איגור :)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

מציע לך לבדוק את הEMU0404 USB והy1 בלוחות, אל תשאל אותי מי משניהם עדיף, אמנם שמעתי את שניהם והם מצויינים אבל לא השוויתי AB, יכול רק לומר שאני מרוצה מהy1 שלי גם בהוושאה לDAC היותר יקר שלי אבל לEMU יש ערך מוסף ככרטיס קול לכל דבר.

Igrosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

האם איכותו של ה0404 נופלת מה y1?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

אני גם יכול להציע לך לקחת קורס השלמה בהבנת הנקרא...

Igrosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

משעשע.

Holograph
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה #6 

הספקטרום נע בין 500-600 ש"ח (NuForce uDAC-2 ומתחריו, או מוצרים יקרים יותר מיד שנייה), איזור 1200 ש"ח (Musical Fidelity V-DAC ומתחריו) ועד לסכומים הנושקים ל-5 ספרות בשמחה. הבעיה הגדולה יותר היא שהשוק רווי במאות ואלפי מוצרים, ואחוז זעום מהם זמין בארץ. משום כך אני ממליץ לך ככלל למצוא את כמה המוצרים הנפוצים/זמינים יותר בקגטורית המחיר שלך, לשמוע אותם היטב ולייצר לעצמך הבנה של השיפור באיכות שאתה מקבל ממעבר ל-DAC חיצוני, כמו גם ההבדלים באופי הצליל בין מוצרים בקטגורית מחיר נתונה וההבדלים באיכות בין קטגוריות המחירים.

ה-V-DAC, אגב, הוא מוצר נפלא למחירו ומתומחר בצורה סבירה למדי בארץ (לפחות נכון לכשקניתי אותו...), כמו גם סחיר למדי ולכן מהווה לטעמי מוצר מעולה לאודיופיל המתחיל...

Igrosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

חשבתי לחכות עד ליציאת ה asus xonar u3 לשוק, על הייר הוא אמור להיות כמעט תפור למידותי. נקווה שיהיה כך גם במציאות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”