Gran Turismo 5 - ערב מס' 9 - תגובות
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
פששש, עוד מעט יומולדת 10....
מספר הודעות קבועות:
מפגשים של פעם בשבוע, ימי שלישי, שעה 22:00.
מי מארח: גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518 (אולי GlockX9mm אם יהיו בעיות)
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt136988
תזכורות/הערות:
1) דיבוריות BT - נא להטעין מראש. למי שאין - מומלץ לחבר keyboard USB ולפחות כך אפשר לכתוב מהר יותר.
2) לכל החדשים - מומלץ להיכנס למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות שהכל עובד ואין בעיות חיבור.
3) לא לשכוח בערב המירוץ - אם יש לכם הורדות במקביל במחשבים אחרים - נא לכבות.
4) אם יש למישהו חיבור אינטרנט מהיר במיוחד (NGN וכאלה) ויציב (ADSL כנראה יותר טוב) - נא לציין, אנו רוצים למצוא מי יכול לארח בחיבור יציב. עבור המארח, הפרמטר החשוב הוא כמובן קצב ההעלאה (הורדה כולם יחסית בסדר), אז אם יש לכם חיבור עם קצב העלאה מיוחד - נא לציין.
חשוב !!! חשוב !!! חשוב !!!
אנחנו עושים מירוצים "פרטיים" מה שאומר שניתן להיכנס לחדר רק אם חברים של ה"מארח". לאור ניסיון העבר - לדוגמא כאשר גביר (המארח הכמעט קבוע עד עכשיו - שאפו...) הגיע מאוחר (קורה, מה לעשות), הערבהתחיל בבלאגן מפני שאנשים ניסו להתחבר לחדר שאלעד - GlockX9mm פתח. דווקא החיבור היה יציב ומהיר מאוד, אבל לא כולם היו חברים שלו ולא הצליחו להיכנס, ולכן נאלצנו לעבור לחדר שגביר פתח מאוחר יותר.
ולכן - נא לדאוג להכניס את כל רשימת ה-PSN לרשימת החברים (תשלחו זימונים אם חסר).
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
יהושוע Y_S1976
תומר tomeru
אריק arik555
שי shyusa
דני danny46r
אלעד GlockX9mm
שחר STVM_MysticTuna
איתי lawpower
HAIM2412 חיים
(אם שכחתי מישהו או טעיתי - נא לציין)
הכנת צמיגים ורכבים למירוצים:
חלק מהמירוצים יתבצעו עם צמיגי Sports Soft ברכבים מסויימים, ולא רק Racing Soft.
תומר (H3avyM3tal) הכין רשימה מעולה של רכבים עם 550PP מכוונים לעבודה טובה עם צמיגי SS.
נא להיכנס לשרשור של תומר ולרכוש את אחד הרכבים (או את כולם אם רוצים) ולשפר לפי ההנחיות.
http://www.hometheater.co.il/vt136783
לפחות אחד מהמירוצים יהיה עם קטגוריה זו (550PP עם צמיגי SS). מי שלא יהיה עם אחד מהרכבים הנ"ל יוכל כמובן תמיד לקחת רכב מה"מומלצים המוכנים" של המשחק, אבל אלו 6 המומלצים שלנו.
בין כל המירוצים לפחות מירוץ אחד יהיה NASCAR שנוסה פעם שעברה עם מספר מצומצם של נהגים (3) והיה מצויין.
רוצים להכניס עוד עניין למירוצים?
אפשר לקבוע שמירוץ אחד מכל ערב כזה הוא מירוץ תחרותי שבו יקבעו הנקודות על פי הדירוג בסוף המירוץ.
בכדי להקל על הכניסה המירוץ הזה יתחיל בשעה קבועה (נאמר 23:00 - אחרי שברור שהחיבור יציב). הרכבים המותריםווהמסלול יפורסמו שבוע לפני המירוץ בכדי לאנשים יהיה מספיק זמן להתאמן.
יש לכם עוד רעיונות - חופשי חופשי, נא לפרסם.
מספר הודעות קבועות:
מפגשים של פעם בשבוע, ימי שלישי, שעה 22:00.
מי מארח: גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518 (אולי GlockX9mm אם יהיו בעיות)
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt136988
תזכורות/הערות:
1) דיבוריות BT - נא להטעין מראש. למי שאין - מומלץ לחבר keyboard USB ולפחות כך אפשר לכתוב מהר יותר.
2) לכל החדשים - מומלץ להיכנס למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות שהכל עובד ואין בעיות חיבור.
3) לא לשכוח בערב המירוץ - אם יש לכם הורדות במקביל במחשבים אחרים - נא לכבות.
4) אם יש למישהו חיבור אינטרנט מהיר במיוחד (NGN וכאלה) ויציב (ADSL כנראה יותר טוב) - נא לציין, אנו רוצים למצוא מי יכול לארח בחיבור יציב. עבור המארח, הפרמטר החשוב הוא כמובן קצב ההעלאה (הורדה כולם יחסית בסדר), אז אם יש לכם חיבור עם קצב העלאה מיוחד - נא לציין.
חשוב !!! חשוב !!! חשוב !!!
אנחנו עושים מירוצים "פרטיים" מה שאומר שניתן להיכנס לחדר רק אם חברים של ה"מארח". לאור ניסיון העבר - לדוגמא כאשר גביר (המארח הכמעט קבוע עד עכשיו - שאפו...) הגיע מאוחר (קורה, מה לעשות), הערבהתחיל בבלאגן מפני שאנשים ניסו להתחבר לחדר שאלעד - GlockX9mm פתח. דווקא החיבור היה יציב ומהיר מאוד, אבל לא כולם היו חברים שלו ולא הצליחו להיכנס, ולכן נאלצנו לעבור לחדר שגביר פתח מאוחר יותר.
ולכן - נא לדאוג להכניס את כל רשימת ה-PSN לרשימת החברים (תשלחו זימונים אם חסר).
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
יהושוע Y_S1976
תומר tomeru
אריק arik555
שי shyusa
דני danny46r
אלעד GlockX9mm
שחר STVM_MysticTuna
איתי lawpower
HAIM2412 חיים
(אם שכחתי מישהו או טעיתי - נא לציין)
הכנת צמיגים ורכבים למירוצים:
חלק מהמירוצים יתבצעו עם צמיגי Sports Soft ברכבים מסויימים, ולא רק Racing Soft.
תומר (H3avyM3tal) הכין רשימה מעולה של רכבים עם 550PP מכוונים לעבודה טובה עם צמיגי SS.
נא להיכנס לשרשור של תומר ולרכוש את אחד הרכבים (או את כולם אם רוצים) ולשפר לפי ההנחיות.
http://www.hometheater.co.il/vt136783
לפחות אחד מהמירוצים יהיה עם קטגוריה זו (550PP עם צמיגי SS). מי שלא יהיה עם אחד מהרכבים הנ"ל יוכל כמובן תמיד לקחת רכב מה"מומלצים המוכנים" של המשחק, אבל אלו 6 המומלצים שלנו.
בין כל המירוצים לפחות מירוץ אחד יהיה NASCAR שנוסה פעם שעברה עם מספר מצומצם של נהגים (3) והיה מצויין.
רוצים להכניס עוד עניין למירוצים?
אפשר לקבוע שמירוץ אחד מכל ערב כזה הוא מירוץ תחרותי שבו יקבעו הנקודות על פי הדירוג בסוף המירוץ.
בכדי להקל על הכניסה המירוץ הזה יתחיל בשעה קבועה (נאמר 23:00 - אחרי שברור שהחיבור יציב). הרכבים המותריםווהמסלול יפורסמו שבוע לפני המירוץ בכדי לאנשים יהיה מספיק זמן להתאמן.
יש לכם עוד רעיונות - חופשי חופשי, נא לפרסם.
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 04/04/2011 15:25, נערך 3 פעמים בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רעיון טוב המירוץ עם ניקוד - רק הכי חשוב לדעתי (חוץ מצמיגים חחח) זה מספר הקפות. אם אנחנו הולכים לעשות מירוץ אחד רציני כל שבוע, אז מספר ההקפות צריך להיות יותר מ-10 (עד כמה יותר כמובן תלוי במסלול).
חבר'ה, אני מאיץ בכם לקנות רכב מהשרשור שפתחתי, בינתיים יש שם שבע מכוניות, וכל אחת יותר מלחיצה מהשניה (בצורה טובה). השאיפה שלי היא להגיע ל-10 מכוניות (בינתיים יש שם 7 יוסי), ואז לעבור ל600 או 650PP.
אני חושב שאנחנו צריכים לשאוף, עכשיו כשאנחנו כבר הרבה זמן מתחרים ככה, להפסיק להשתמש במומלצים ולהתחיל להביא במכוניות שלנו. לקבוע על מכונית זה לא קשה. אפשר יהיה לעשות משאל בין נגיד 10 מכוניות.
חבר'ה, אני מאיץ בכם לקנות רכב מהשרשור שפתחתי, בינתיים יש שם שבע מכוניות, וכל אחת יותר מלחיצה מהשניה (בצורה טובה). השאיפה שלי היא להגיע ל-10 מכוניות (בינתיים יש שם 7 יוסי), ואז לעבור ל600 או 650PP.
אני חושב שאנחנו צריכים לשאוף, עכשיו כשאנחנו כבר הרבה זמן מתחרים ככה, להפסיק להשתמש במומלצים ולהתחיל להביא במכוניות שלנו. לקבוע על מכונית זה לא קשה. אפשר יהיה לעשות משאל בין נגיד 10 מכוניות.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3720
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
הכינוי שלי הוא HAIM2412 -חיים
שאלה מה אומר PP550 למה הכוונה ???היה נחמד אם היה "מילון" לראשי תיבות" שרצים פה.
שאלה מה אומר PP550 למה הכוונה ???היה נחמד אם היה "מילון" לראשי תיבות" שרצים פה.
PP - PERFORMANCE POINTS - מדד לדירוג הרכבים : לכל רכב שיש לך יש מספר נתונים כמו משקל הספק וכו... PP הוא שקלול של כמה וכמה פרמטרים שמטרתו לתת מדד מסוים לאילו רכבים צפויים להיות דומים מבחינת היכולת שלהם.
בכל רכב שתבחר מתוך ה-GRAGE שלך וגם לפני רכישה של רכב חדש תוכל לראות מהוא דרוג ה-PP שלו.
בכל רכב שתבחר מתוך ה-GRAGE שלך וגם לפני רכישה של רכב חדש תוכל לראות מהוא דרוג ה-PP שלו.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

PP זה קיצור של Performance Points שזה הדירוג ש-PD נותנים לכל רכב בהתאם לכוח+ביצועים+שיפורים בצורה משוקללת.
אז 550PP אומר שהמירוץ מוגבל לרכבים עם מקסימום 550
אז 550PP אומר שהמירוץ מוגבל לרכבים עם מקסימום 550
יאאלה מרוצים!
אני אחרי אימון טוב טוב על הנורדשלייפה
התחלתי וסיימתי בסוף השבוע מרוץ אנדורנס 4 שעות... שגם הספיק כדי להעלות אותי אל LVL 33.
המרוץ הבא יהיה 9 שעות בטסובקה - אבל בשביל זה אני ממתין ש-DP יוציאו עדכון שיאפשר לשמור את המשחק (הם כבר הודיעו שהם יוציאו עדכון כזה בעתיד).
אני אחרי אימון טוב טוב על הנורדשלייפה
התחלתי וסיימתי בסוף השבוע מרוץ אנדורנס 4 שעות... שגם הספיק כדי להעלות אותי אל LVL 33.
המרוץ הבא יהיה 9 שעות בטסובקה - אבל בשביל זה אני ממתין ש-DP יוציאו עדכון שיאפשר לשמור את המשחק (הם כבר הודיעו שהם יוציאו עדכון כזה בעתיד).
- big007
-
- חבר מביא חבר

איך ואיפה במשחק אני יכול לרכוש את אחד מהרכבים שתומר הציג?
הרי אין מצב של "חיפוש" במשחק או דרך המשומשות ולא בטוח שיופיע אחד הרכבים?
מחר אצטרף רק בחצות כשאגיע מהעבודה.מקווה שזה בסדר מבחינתכם?
איך ואיפה במשחק אני יכול לרכוש את אחד מהרכבים שתומר הציג?
הרי אין מצב של "חיפוש" במשחק או דרך המשומשות ולא בטוח שיופיע אחד הרכבים?
מחר אצטרף רק בחצות כשאגיע מהעבודה.מקווה שזה בסדר מבחינתכם?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אתה פשוט נכנס ל"מוכרים" ולפי החברה של המכונית שתומר הציג אתה נכנס ליצרן הספציפי וקונה את המכונית - אלו הם רכבים "חדשים" כך שאתה לא אמור לחפש אותם במשומשות
אהה, וכמובן אתה יכול להצטרף בכל שעה
אהה, וכמובן אתה יכול להצטרף בכל שעה
- big007
-
- חבר מביא חבר

ביום שלישי האחרון אחרי מרוץ הקארטינג עברנו כולנו למירוץ עם אותה מכונית. כולם אם אנני טועה זו היתה ניסאן לא זוכר דגם.
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?
- H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שתי הדרכים אפשריות. אם זה אותו רכב, אז זה רק מהרשימה המומלצת לאונליין, ואם זה חופשי אז כל אחד בוחר רכב מהמוסך שלו + המומלץ.big007 כתב:ביום שלישי האחרון אחרי מרוץ הקארטינג עברנו כולנו למירוץ עם אותה מכונית. כולם אם אנני טועה זו היתה ניסאן לא זוכר דגם.
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?...
או זה, או זה.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אחח, איזה ערב...
התחלנו עם מעט אנשים (אולי כדורגל/כדורסל?) אבל באיזור 11 בלילה הגענו ל-8.
היו מירוצים טובים, הפעם הלכנו לכיוון של מירוצים ארוכים יותר - אמנם מספיקים פחות מירוצים בערב אבל הרבה יותר מהנה ומאתגר.
המירוץ הכי הפחות מוצלח היה דווקא הנאסקר בגלל בחירה לא מוצלחת של מספר פרמטרים:
1) קודם כל המירוץ התחיל בזינוק רגיל והיה בלאגן. במירוץ כזה חייבים להתחיל ב"רולינג סטרט" (התחלה מתגלגלת).
2) 20 (תומר....) הקפות - די הרבה בשביל פעם ראשונה במירוץ טובעני כזה
3) ללא בוסט - אמנם הבוסט משקר קצת אבל היה יכול לתקן מספר דברים.
הייתי בין הראשונים אבל בגלל שרשרת של מכה מאחורה+תעופה לצד+מכה בגדר מצאתי את עצמי בדשא. עד שהצלחתי להתאושש ולחזור למהירות נורמאלית החבר'ה כבר מובלים עלי ב-3/4 הקפה. אני בודד וללא אפשרויות דראפטינג אין מצב להתקדם.
דני הסתבסב פנייה לאחר מכן ותומר גם כן. לאחר דיון החלטנו שיוצאים מהמירוץ כי אין טעם. אנחנו יוצאים ורואים שגביר עדי ושחר עדיין במירוץ כאילו הם לא שומעים אותנו. אז אנחנו צופים מבחוץ - והאמת הייתה שם תחרות די מעניינת
הם כל הזמן החליפו בניהם מקומות עד שבערך בהקפה 8 גביר שחק כל כך מהר את הגלגלים שלו (סגנון לואיס המילטון...) כך שהיה חייב להיכנס לפיטס בשלב מוקדם. בינתיים הקרב הצמוד ממשיך בין עדי לשחר...
לאט לאט, עם צמיגים חדשים גביר סוגר פער ואז אני אומר "וואלה גביר יופי, אתה סוגר עליהם.....אבל אתה במינוס הקפה!!!!"
המירוץ ממשיך, עדי שומר יפה על הצמיגים (סגנון ג'נסון באטן....) והקרב בינו לבין שחר לבין גביר (בהקפה מינוס) חזק מאוד. שחר גם מתחיל להראות סימני צמיגים שחוקים ובהקפה 19 נכנס גם הוא להחליף צמיגים (סגנון שומאכר).
גביר "מנצח" את המירוץ - בהקפה מינוס....ועדי מנצח באמת... כמו שתומר אמר - האסטרטגיה ניצחה (וגם קצת הנהיגה)
בעצם כשחושבים על זה - אולי הנאסקר לא היה המירוץ הכי פחות מוצלח... בפעם הבאה 80 הקפות

התחלנו עם מעט אנשים (אולי כדורגל/כדורסל?) אבל באיזור 11 בלילה הגענו ל-8.
היו מירוצים טובים, הפעם הלכנו לכיוון של מירוצים ארוכים יותר - אמנם מספיקים פחות מירוצים בערב אבל הרבה יותר מהנה ומאתגר.
המירוץ הכי הפחות מוצלח היה דווקא הנאסקר בגלל בחירה לא מוצלחת של מספר פרמטרים:
1) קודם כל המירוץ התחיל בזינוק רגיל והיה בלאגן. במירוץ כזה חייבים להתחיל ב"רולינג סטרט" (התחלה מתגלגלת).
2) 20 (תומר....) הקפות - די הרבה בשביל פעם ראשונה במירוץ טובעני כזה
3) ללא בוסט - אמנם הבוסט משקר קצת אבל היה יכול לתקן מספר דברים.
הייתי בין הראשונים אבל בגלל שרשרת של מכה מאחורה+תעופה לצד+מכה בגדר מצאתי את עצמי בדשא. עד שהצלחתי להתאושש ולחזור למהירות נורמאלית החבר'ה כבר מובלים עלי ב-3/4 הקפה. אני בודד וללא אפשרויות דראפטינג אין מצב להתקדם.
דני הסתבסב פנייה לאחר מכן ותומר גם כן. לאחר דיון החלטנו שיוצאים מהמירוץ כי אין טעם. אנחנו יוצאים ורואים שגביר עדי ושחר עדיין במירוץ כאילו הם לא שומעים אותנו. אז אנחנו צופים מבחוץ - והאמת הייתה שם תחרות די מעניינת
הם כל הזמן החליפו בניהם מקומות עד שבערך בהקפה 8 גביר שחק כל כך מהר את הגלגלים שלו (סגנון לואיס המילטון...) כך שהיה חייב להיכנס לפיטס בשלב מוקדם. בינתיים הקרב הצמוד ממשיך בין עדי לשחר...
לאט לאט, עם צמיגים חדשים גביר סוגר פער ואז אני אומר "וואלה גביר יופי, אתה סוגר עליהם.....אבל אתה במינוס הקפה!!!!"
המירוץ ממשיך, עדי שומר יפה על הצמיגים (סגנון ג'נסון באטן....) והקרב בינו לבין שחר לבין גביר (בהקפה מינוס) חזק מאוד. שחר גם מתחיל להראות סימני צמיגים שחוקים ובהקפה 19 נכנס גם הוא להחליף צמיגים (סגנון שומאכר).
גביר "מנצח" את המירוץ - בהקפה מינוס....ועדי מנצח באמת... כמו שתומר אמר - האסטרטגיה ניצחה (וגם קצת הנהיגה)
בעצם כשחושבים על זה - אולי הנאסקר לא היה המירוץ הכי פחות מוצלח... בפעם הבאה 80 הקפות
- big007
-
- חבר מביא חבר

היה ערב מהנה מבחינתי אני חדש בתחום רואים בתוצאות הגעתי לצערי אחרון (צריך עוד להתאמן) מה שגם הצטרפתי בחצות ובלי אוזניה רק עם מקלדת.יש איזה אוזניה בלוט'סס ממולצת על דעתכם .ברשותי שניים שהמכשיר לא מוצא אותן (אני מקווה שאני מבצע חיפוש נכון דרך ההגדרות).
יש לציין שאני טירון בתחום כך שכמעט כל מה שאתם מסכמים בינכם באוזניה קצת קשה להבנה מבחינתי. אני אציק לכם בשאלות כשארכוש אוזניה.(רק כך לומדים. תסלחו לי מראש אם אשמע נודניק)
עדיין באמת כייף לשבת כל אחד בביתו ולהתחרות ביננו.רק שימשיך כך.
להתראות בשלישי הבא...
ד"א אני HAIM2412
יש לציין שאני טירון בתחום כך שכמעט כל מה שאתם מסכמים בינכם באוזניה קצת קשה להבנה מבחינתי. אני אציק לכם בשאלות כשארכוש אוזניה.(רק כך לומדים. תסלחו לי מראש אם אשמע נודניק)
להתראות בשלישי הבא...
ד"א אני HAIM2412
אהלן חיים, אני ממליץ לך אוזניה כלשהי של JABRA הם הכי טובות ויש להן תאימות מצויינת לפס3. יש לי גם מוטורולה והיא פחות טובה מהJABRA שעלתה חצי.big007 כתב:היה ערב מהנה מבחינתי אני חדש בתחום רואים בתוצאות הגעתי לצערי אחרון (צריך עוד להתאמן) מה שגם הצטרפתי בחצות ובלי אוזניה רק עם מקלדת.יש איזה אוזניה בלוט'סס ממולצת על דעתכם .ברשותי שניים שהמכשיר לא מוצא אותן (אני מקווה שאני מבצע חיפוש נכון דרך ההגדרות).
להתראות בשלישי הבא...
ד"א אני HAIM2412...
- big007
-
- חבר מביא חבר

יש דגם של JABRA BT 2035 שנמכר באייבורי איך אני יכול להיות בטוח שהיא מתאימה לPS3 לפני שאני רוכש?????outtanames כתב:אהלן חיים, אני ממליץ לך אוזניה כלשהי של JABRA הם הכי טובות ויש להן תאימות מצויינת לפס3. יש לי גם מוטורולה והיא פחות טובה מהJABRA שעלתה חצי.big007 כתב:היה ערב מהנה מבחינתי אני חדש בתחום רואים בתוצאות הגעתי לצערי אחרון (צריך עוד להתאמן) מה שגם הצטרפתי בחצות ובלי אוזניה רק עם מקלדת.יש איזה אוזניה בלוט'סס ממולצת על דעתכם .ברשותי שניים שהמכשיר לא מוצא אותן (אני מקווה שאני מבצע חיפוש נכון דרך ההגדרות).
להתראות בשלישי הבא...
ד"א אני HAIM2412......
צריך לעבוד פרפקט. סתם שתדע, באופן עקרוני כל אוזניית בלוטות' ממותג מוכר תעבוד לך.big007 כתב:יש דגם של JABRA BT 2035 שנמכר באייבורי איך אני יכול להיות בטוח שהיא מתאימה לPS3 לפני שאני רוכש?????outtanames כתב:אהלן חיים, אני ממליץ לך אוזניה כלשהי של JABRA הם הכי טובות ויש להן תאימות מצויינת לפס3. יש לי גם מוטורולה והיא פחות טובה מהJABRA שעלתה חצי.big007 כתב:היה ערב מהנה מבחינתי אני חדש בתחום רואים בתוצאות הגעתי לצערי אחרון (צריך עוד להתאמן) מה שגם הצטרפתי בחצות ובלי אוזניה רק עם מקלדת.יש איזה אוזניה בלוט'סס ממולצת על דעתכם .ברשותי שניים שהמכשיר לא מוצא אותן (אני מקווה שאני מבצע חיפוש נכון דרך ההגדרות).
להתראות בשלישי הבא...
ד"א אני HAIM2412.........
- big007
-
- חבר מביא חבר

איך האוזניה הזאת
Plantronics Explorer 210 Bluetooth Headset
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

כפי שנאמר כל אוזניית BT אמורה לעבוד עם ה-PS3 כי בסה"כ BT זה תקן סטנדרטי.big007 כתב:איך האוזניה הזאת
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu...
לגבי הדגם הספציפי - הקשה מהירה בגוגל מוצאת ביקורת - לא מחמיאה במיוחד - על האוזניה.
http://www.techshout.com/reviews/2010/0 ... ve-review/
אמנם הביקורת לא משהו אבל מכיוון שהשימוש הוא ל-PS3 בלבד זה יכול להספיק. אני מציע שתקרא את המאמר ותחשוב אם מתאים לך.
- big007
-
- חבר מביא חבר

1. אודה לך אם יש לך את מספר הדגם יהיה יותר קל.outtanames כתב:אני ממליץ לך לקנות רק ג'ברה ואם כבר אתה קונה אז אל תקנה את ההכי זול שלהם, תקנה את הדגם של ה120 שקל ~...
2. ברשותי אוזניה של סמסונג WEP460 עובדת עם גרסת 2.0 + EDR
והPS לא מצליח למצוא ע"פ שהבנתי שהוא אמור לעבוד עם אוזנייה עם גרסה 2.0
אני מקווה שאני מחפש נכון SETTING-accessory settings-manage blutooth devices ??