עזרה בחיבור טלוויזיה לרסיבר
בשעה טובה רכשתי את ימהה 1067 מנסה לחבר אלו טלוויזיה ולא מצליח.חיברתי קבל hdmi לטלויזיה וhdmi out לרסיבר אני רואה את התפריט על המסך אבל את הטלוויזיה(קול ותמונה)אני לא רואה.יש לי פלזמה lg pk550 אולי אפשר לחבר אותה בדרך אחרת? אני מאוד מקווה שתעזרו לי.תודה
נערך לאחרונה על ידי shuralev ב 31/03/2011 0:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר את הממיר עם כבל HDMI לאחת הכניסות של הרסיבר, מיציאת HDMI OUT של הרסיבר תחבר כבל לכניסת HDMI IN של המסך.
ברסיבר תכוון את הכניסה המתאימה (למשל HDMI 2) ואז תראה את הממיר.
אם אתה אומר שאת התפריט אתה רואה, הרסיבר מחובר למסך כראוי, עכשיו נשאר רק הממיר.
ברסיבר תכוון את הכניסה המתאימה (למשל HDMI 2) ואז תראה את הממיר.
אם אתה אומר שאת התפריט אתה רואה, הרסיבר מחובר למסך כראוי, עכשיו נשאר רק הממיר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אני מבין נכון אתה הולך לחבר את הממיר לרסיבר עם בננות, ואת הרסיבר ל-TV עם HDMI...
היות והסיגנל וידאו הנכנס לרסיבר דרך חיבורי הבננות (נקרא גם חיבור קומפוזיט) הוא אנלוגי, והסיגנל היוצא מהרסיבר ל-TV דרך ה-HDMI הוא דיגיטלי, הרסיבר נדרש לבצע פעולה שנקראת Upconversion, שמשמעה "שידרוג" האות האנלוגי לאות דיגיטלי. בד"כ זה אומר שצריך לבצע שינוי בהגדרות הרסיבר על-מנת לאפשר מעבר הסיגנל מקומפוזיט ל-HDMI.
אני לא מכיר את ה-1067 ברמה הזאת, אבל בטוח כתוב על זה משהו במדריך למשתמש של הרסיבר (בחלק של החיבורים), או שמישהו בפורום עם יותר נסיון עם רסיברים של ימאהה יעזור לך...
היות והסיגנל וידאו הנכנס לרסיבר דרך חיבורי הבננות (נקרא גם חיבור קומפוזיט) הוא אנלוגי, והסיגנל היוצא מהרסיבר ל-TV דרך ה-HDMI הוא דיגיטלי, הרסיבר נדרש לבצע פעולה שנקראת Upconversion, שמשמעה "שידרוג" האות האנלוגי לאות דיגיטלי. בד"כ זה אומר שצריך לבצע שינוי בהגדרות הרסיבר על-מנת לאפשר מעבר הסיגנל מקומפוזיט ל-HDMI.
אני לא מכיר את ה-1067 ברמה הזאת, אבל בטוח כתוב על זה משהו במדריך למשתמש של הרסיבר (בחלק של החיבורים), או שמישהו בפורום עם יותר נסיון עם רסיברים של ימאהה יעזור לך...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תעצור שנייה ותסביר את עצמך
המסך חייב להתחבר עם HDMI לרסיבר - זה ברור לנו נכון?
אתה רוצה לשמוע ולראות את הממיר דרך הרסיבר נכון?
אז הממיר - צריך להיות מחובר לרסיבר - בד"כ ל CABLE/SAT באמצעות החיבור הכי טוב האפשרי מהממיר.
מובן?
המסך חייב להתחבר עם HDMI לרסיבר - זה ברור לנו נכון?
אתה רוצה לשמוע ולראות את הממיר דרך הרסיבר נכון?
אז הממיר - צריך להיות מחובר לרסיבר - בד"כ ל CABLE/SAT באמצעות החיבור הכי טוב האפשרי מהממיר.
מובן?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- sivimassivi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם המצב הוא כזה, עדיף שקודם תבדוק את מחברי ה HDMI כדי לצאת מנקודת הנחה שהחוליה הזאת תקינה, ואז תדע איך להמשיך ובאיזו הגדרה לטפל.
חבר קודם באופן ישיר את ממיר הכבלים לטלויזיה ( בכבל HDMI ). נתק את הכבל המחובר ובמקומו חבר את הכבל השני . במידה ושניהם מעבירים תמונה בלי בעיה,
חבר את הכבל הראשון מהממיר לאחת מכניסות ה HDMI ברסיבר ואת הכבל השני מיציאת HDMI 1 ברסיבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה,בה השתמשת קודם.
אם עדיין אתה לא רואה תמונה ודא שההגדרות תמונת HDMI בממיר נכונות ( 1080i / auto ). אם עדיין לא תראה תמונה, עבור להגדרות ברסיבר, אבל בינתיים תעשה את כל זה.
חבר קודם באופן ישיר את ממיר הכבלים לטלויזיה ( בכבל HDMI ). נתק את הכבל המחובר ובמקומו חבר את הכבל השני . במידה ושניהם מעבירים תמונה בלי בעיה,
חבר את הכבל הראשון מהממיר לאחת מכניסות ה HDMI ברסיבר ואת הכבל השני מיציאת HDMI 1 ברסיבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה,בה השתמשת קודם.
אם עדיין אתה לא רואה תמונה ודא שההגדרות תמונת HDMI בממיר נכונות ( 1080i / auto ). אם עדיין לא תראה תמונה, עבור להגדרות ברסיבר, אבל בינתיים תעשה את כל זה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין לפותח השרשור ממיר HD כך שזה לא ממש רלוונטי עבורו.sivimassivi כתב:אם המצב הוא כזה, עדיף שקודם תבדוק את מחברי ה HDMI כדי לצאת מנקודת הנחה שהחוליה הזאת תקינה, ואז תדע איך להמשיך ובאיזו הגדרה לטפל.
אם עדיין אתה לא רואה תמונה ודא שההגדרות תמונת HDMI בממיר נכונות ( 1080i / auto ). אם עדיין לא תראה תמונה, עבור להגדרות ברסיבר, אבל בינתיים תעשה את כל זה....
לא זו אף זו, למיטב הבנתי זה גם אומר שהוא לא יכול להסתמך על תכונת HDMI PASSTHROUGH או ARC בכלל, וחייב שהרסיבר יפעל בכדי לראות את תכנים מהממיר על ה-TV...
אז ככה אני הסביר איך חיברתי את הכל,תקנו אותי אם טעיתי.
א.חיברת hdmi בין רסיבר לטלוויזיה (בשביל לראות תפריט)
ב.חיברתי ממיר לרסיבר עם בננות.
ג.חיברתי רסיבר לטלוויזיה עם בננות(לפני שחיברתי ככה לא יכולתי לראות טלוויזיה בלי רסיבר דלוק).עכשיו אני יכול לראות טלוויזיה בלי להדליק רסיבר.יש עוד כמה דברים שאני לא מצליח להבין אבל יהיה בסדר.דרך הגב רסיבר פשוט חלום אני אפילו נהנה לשמוע מוזיקה דרך diamond 8.
א.חיברת hdmi בין רסיבר לטלוויזיה (בשביל לראות תפריט)
ב.חיברתי ממיר לרסיבר עם בננות.
ג.חיברתי רסיבר לטלוויזיה עם בננות(לפני שחיברתי ככה לא יכולתי לראות טלוויזיה בלי רסיבר דלוק).עכשיו אני יכול לראות טלוויזיה בלי להדליק רסיבר.יש עוד כמה דברים שאני לא מצליח להבין אבל יהיה בסדר.דרך הגב רסיבר פשוט חלום אני אפילו נהנה לשמוע מוזיקה דרך diamond 8.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני אשמח אם תסבירו לי משהו.
אני כרגע עובד עם רסיבר ללא HDMI.
הממיר שלי הוא HD והוא מחובר בחיבור אופטי לחיבור אופטי במגבר
ומחובר ב HDMI לטלוויזיה
מה היתרונות בדרך שאתם מציינים ?
חוץ מזה לא עדיף לו לחבר את הממיר לכניסה דיגיטלית במגבר ?
תודה מראש.
אני כרגע עובד עם רסיבר ללא HDMI.
הממיר שלי הוא HD והוא מחובר בחיבור אופטי לחיבור אופטי במגבר
ומחובר ב HDMI לטלוויזיה
מה היתרונות בדרך שאתם מציינים ?
חוץ מזה לא עדיף לו לחבר את הממיר לכניסה דיגיטלית במגבר ?
תודה מראש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מתן - במקרה שלך אתה צריך לעשות בדיוק מה שאתה עושה.