2 שאלות לגבי דונגל לקליטת DTT.
-
Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום לחברי הפורום.
עד היום ראיתי DTT דרך ממיר שמחובר לאנטנה מרכזית, ואני סה"כ מרוצה מאד.
עכשיו אני רוצה לחבר בחדר נוסף דונגל למחשב HTPC על מנת לקלוט גם בחדר הזה DTT.
יש לי 2 שאלות בנוגע לחיבור הדונגל:
1) האם יש דונגל שעובד על ווינדוס 7?
2) יש לי שקע בקיר שמחובר לאנטנה מרכזית, האם ניתן לחבר את הדונגל לשקע בקיר עם כבל אנטנה (כמו ממיר)?
תודה מראש.
עד היום ראיתי DTT דרך ממיר שמחובר לאנטנה מרכזית, ואני סה"כ מרוצה מאד.
עכשיו אני רוצה לחבר בחדר נוסף דונגל למחשב HTPC על מנת לקלוט גם בחדר הזה DTT.
יש לי 2 שאלות בנוגע לחיבור הדונגל:
1) האם יש דונגל שעובד על ווינדוס 7?
2) יש לי שקע בקיר שמחובר לאנטנה מרכזית, האם ניתן לחבר את הדונגל לשקע בקיר עם כבל אנטנה (כמו ממיר)?
תודה מראש.
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
1. לדעתי כל דונגל יעבוד עם Win 7. לי יש את זה והוא בודאות עובד עם 7, והדרייבר שלו אפילו מתעדכן אוטומאטית עם העדכונים של Microsoft.
2. זה תלוי בכניסת האנטנה של הדונגל. בדונגל שבקישור הקודם יש כניסת כבל אנטנה רגילה, ואילו ברוב הדונגלים יש כניסה קטנה יותר, למשל בדונגל הזה, אבל ניתן לפתור זאת באמצעות מתאם מיוחד כזה.
2. זה תלוי בכניסת האנטנה של הדונגל. בדונגל שבקישור הקודם יש כניסת כבל אנטנה רגילה, ואילו ברוב הדונגלים יש כניסה קטנה יותר, למשל בדונגל הזה, אבל ניתן לפתור זאת באמצעות מתאם מיוחד כזה.
-
Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תודה!!roeitag כתב:1. לדעתי כל דונגל יעבוד עם Win 7. לי יש את זה והוא בודאות עובד עם 7, והדרייבר שלו אפילו מתעדכן אוטומאטית עם העדכונים של Microsoft.
2. זה תלוי בכניסת האנטנה של הדונגל. בדונגל שבקישור הקודם יש כניסת כבל אנטנה רגילה, ואילו ברוב הדונגלים יש כניסה קטנה יותר, למשל בדונגל הזה, אבל ניתן לפתור זאת באמצעות מתאם מיוחד כזה....
ברשותכם אני אנצל את ההודעה.
יש לי לפטופ מיני בו ואני רוצה לקנות לו דונגל DTT כדי שאמא שלי תוכל לראות טלוויזיה בנסיעות ודברים דומים.
יש המלצה לדונגל שמתאים לנייד לרכב? האם יש תדרים שונים באיזורים שונים בארץ והוא ידע לדלג בניהם אוטומטית?
אני אשמח לקישורים לקנייה בארץ בלבד בסכום של עד 150 שקל
קצת פירוט ששכחתי: חלונות 7, עברית לא קריטי ואין צורך בשלט.
יש לי לפטופ מיני בו ואני רוצה לקנות לו דונגל DTT כדי שאמא שלי תוכל לראות טלוויזיה בנסיעות ודברים דומים.
יש המלצה לדונגל שמתאים לנייד לרכב? האם יש תדרים שונים באיזורים שונים בארץ והוא ידע לדלג בניהם אוטומטית?
קצת פירוט ששכחתי: חלונות 7, עברית לא קריטי ואין צורך בשלט.
help?asafsaf כתב:ברשותכם אני אנצל את ההודעה.
קצת פירוט ששכחתי: חלונות 7, עברית לא קריטי ואין צורך בשלט....
קודם כל תודה רבה!sathack כתב:כל דונגל יתאים לנייד.
יש תדרים שונים. הדונגל לא יודע לדלג אוטומטית.
רוב הדונגלים פחות מ- 150 ש"ח. אל תשלם יותר.
באג התחילו למכור דונגל קטן במיוחד.
לא לנהוג ולצפות !...
מה עושים בעניין התדרים? פשוט לסרוק כל פעם שאין קליטה? אין פתרון יותר טוב?
ואני מבטיח לא לנהוג ולצפות