נזילה בלה צימבלי מהשבוע הראשון

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
son פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי חברים

רציתי לשתף אתכם בתקלה והתנהלות של יבואן.
כפי שכבר שיתפתי בעבר השתדרגתי מסילביה לגוניור של לה צימבלי.
ההתלבטות הייתה בין מכונה E61 או מוזיקה של נובה סימונלי .
מכונה ביתית "מסחרית "כמו לה צימבלי .

כאשר הפור נפל היה שיקול מרכזי יבואן מקומי עם שנתיים אחריות ואיכות בנייה
של לה צימבלי עם בקרת איכות מומלצת בכל פורום אפשרי.
בקיצר בהרצה כבר בשבוע הראשון שמתי לב שיש נזילה מתחת למגש הניקוז
דרך אגב לא מדובר במכונה עם חיבור ישיר ,יצרתי קשר עם גלעד מנכ"ל אינטרפרק
שהפנה אותי לאורן הטכנאי שלו ,כמובן שהתאכזבתי קשות מכך שמכונה ברמה כזו
ובמחיר כזה לא נבדקת כמו שצריך לפני שהיא יוצאת מהמפעל למרות ההתפארות באיכות הבנייה והקפדה על המוצר, לדברי אורן ידועה לו התופעה של הנזילה וזה תקין נראה לי קצת תמוה כל העניין שמכונה חדשה
כבר בימיה הראשונים סובלת מנזילה טוב בתמימותי נשכתי שפתיים וראיתי עם הזמן שהתופעה
מחריפה עד להופעת חלודה מסביב לבורג מתחת למגש , והתחלה של הצהבה על המדבקה
של ההיבואן וחותמת הבקרה של המפעל בגלל הנזילה !!!
פניתי שוב ליבואן והפעם דרשתי שיישלח טכנאי מה שהוא היה צריך לעשות כבר בפנייה הראשונה
חשוב לציין שאם היה מגיע הטכנאי והיה אומר לי שאכן יש נזילה במכונה הייתי דורש להחליפה במיידי או לחליפין
לבטל את העיסקה הרי כל מהות ההחלטה הייתה האמינות ואיכות הבנייה שלה כי קפה מצוין כולכם תסכימו
ניתן להוציא בכל מכונת E61 והייתי חוסך לא מעט כסף (חבל שלא הקשבתי לכם) .
ביום רביעי סופסוף אחרי חודשיים מהפנייה הראשונה נשלח אורן לטענתו מדובר בכיוון בלבד ולא בתקלה.
אמרתי לו שינסה לכוון כי אני לא מעוניין שיתקן אלא יחליף כי הפנייה הייתה במסגרת בדיוק במסגרת ה-14 יום
שניתן לבטל עיסקה הוא ניסה לרצות אותי ולכוון כמובן שעד הים הנזילה לא הפסיקה.
ביקשתי לבחון מול גלעד אפשרות להחליף כבר למכונה עם חיבור ישיר בשל התקלה .
וביקשתי שיחזור אליי עם תשובה הגיונית ומתחשבת מבחינת המחיר היום חזר אליי רועי נציגו
ואמר לי בשיא חוצפתו שמבחינתם נזילה זו לא תקלה וזה שיש חלודה זה תקין ואם אני רוצה להחליף
אני אמור להפסיד 2000 ש"ח על זמן השימוש במכונה אז אני אשאל אתכם בצורה אוביקטיבית
"מה אתה היית עושה? לשאלתו של חיים הכט
אני אישית מרגיש אכזבה גדולה שלא ביטלתי את העיסקה כבר בשבוע הראשון
תחשבו שהשקעתם על רכב חדש ממיטב כספכם ואחרי שבוע גיליתם נזילה ואומרים לכם שזה תקין :@ :@ :@

אשמח לתגובה כנה :(
חלודה
 חלודה

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #2 

ולשאלתך ״מה אתה היית עושה״?
בידיוק מה שאתה עשית! נכנס לפורום ומספר את המקרה!
אני לפי הסיפור שלך כמובן שבעד הצד שלך, אפילו שתמיד טוב לשמוע את הצד השני.
אין לי ניסיון אם אינטרפארק או אם גלעד, יצא לי רק לקרוא עליהם ולשמוע עליהם.
ואת האמת התכוונתי לפנות אליהם בקרוב לבדוק רכישה מעניינת שאני יודע שהם מייבאים, אבל אם ככה מתנהג השירות שלהם אז אני מודה לך ששיתפת אותנו ועזרת לי להבין שכנראה עדיף לי להתרחק.

blinkybill
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

"מוטי תביא את הלהביור"

לא הבנתי בדיוק מאיפה הנזילה? ממגש הניקוז?
אם כן אולי אפשר לסתום את זה עם סיליקון. אני יודע שזה לא התשובה שאתה רוצה אבל בינתיים כדי למנוע חלודה..

בקשר לאינטרפרק, שלח מכתב מאיים ודרוש את מה שמגיע לך.
אם הפנייה תוך 14 יום בהתאם לתקנון שלהם יש כאן עילה לתביעה.. גם לא התשובה שאתה רוצה לשמוע, אני יודע.
אבל אני בטוח שאחרי העתירה תקבל מענה קצת יותר רציני ככה שלא נראה לי שתגיע לבית דין.

בכל מקרה אל תעבור על זה בשתיקה!

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #4 

קודם כל, חד משמעית נזילה כזו לא צריכה להיות בשום מכונה, לא בנספרסו ב-700 ש"ח ולא בצ'ימבלי במחיר 5 ספרתי.
אני לא מקבל את זה שמדובר במשהו תקין. שום מכונה לא אמורה להתנהג ככה.

לגבי התנהלות היבואן - אני חושב שכדאי שנתן להם את האפשרות להגיב ולשמוע מה יש להם לומר.

מאוד מוזר...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #5 

כפי שכבר אמרתי לך, זה לא קורה אצלי ונשמע שמאוד לא תקין. עצוב לשמוע על התגובה של אינטרפרק שאצלי לפחות היו מעולים לאורך כל הדרך, אך בוא ניתן לו באמת הזדמנות לתגובה. אין שום סיבה שברכישה של מכונה כזו תאלץ להתמודד עם התופעה הזאת.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #6 

באמת מעציב לשמוע על החוויה שלך. מכונה בליגה כזו ועוד כמכונה רצינית ראשונה מהווה חוויה בלתי נשכחת ומקור להנאה ביום יום.

נזילה כזו בהחלט מעצבנת ופוגמת וחבל שלא הגיע אליך מהר טכנאי וטיפל בבעיה.

לגבי הדרישה להחליף את המכונה הייתי מתנה בהיקף הבעיה - אם זה סתם משהו קטן הייתי מתעלם ומצפה לפיצוי קל ואם זה תיקון רציני שדורש לקיחת המכונה לתיקון ארוך והחלפת חלקים אז יש בהחלט סיבה הגיונית לבקש החלפה במיוחד לאור העובדה שמדובר במוצר יקר מאוד.

התפלאתי לשמוע על התגובה שקיבלת כי מהמעט שהספקתי להכיר את גלעד התרשמתי לטובה וזכור לי שהוא אירח אותנו מאוד יפה במפגש הפורום שהיה במרץ לפני שנה.

אני עם שאר החברים אשמח לשמוע את התגובה של אינטרפרק ואני מאוד מקווה בשבילך שהכול יסתדר ושתמשיך להנות מהמכונה כי באמת מדובר במכונה מעולה וברמה גבוהה.

בהצלחה!

newaround
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #7 

אני לא אוהד בית"ר, אבל (!!!!) הייתי שורף את המועדון.

חארות.

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #8 

שתי דברים, הדבר הראשון הוא שמכונת לה צ'ימבלי היא מכונה יותר טובה כמאט מכל מכונה אחרת שיכלת לקנות, וזה שיש פגם שהגיע מהחברה זה דבר עצוב, אבל בכל פס יצור יש לפעמים דפקטים וכבשות שחורות, חבר שלי קנה ניסן חדשה מהחברה, ואכל קש במשך 5 שנים.

את ההמשך ערכתי, סליחה עם אמרתי משהו לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי shtud ב 27/03/2011 23:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

גלעד_אינטרפרק
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 156
שם מלא: גלעד מוסקוביץ
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

ערב טוב לשלומי ולשאר החברים,

להלן תגובתי :

כפי שהוסבר וכפי שנבדק עם היצרן - מדובר בפליטת עודפים שמתבצעת מה OPV. התופעה ידועה, מוכרת וטבעית לחלוטין במכונה עם OPV.
למי שלא מכיר - תפקיד ה OPV הוא לפלוט את עודפי המים מעל ללחץ מסוים אליו הוא מכוון.
המים שנפלטים אמורים להיפלט אל מגש הטפטוף.
טכנאי שביקר בביתך לא מצא נזילה (על אחת כמה וכמה שלא אפשרת לו לפתוח את הפאנלים של המכונה ).
לגבי הבורג שהחליד - בטח שעל בורג שמחליד לא מחליפים מכונה אלא מחליפים בורג לחדש...

לפנים משורת הדין הסכמנו לשדרג לך את המכונה למכונה אחרת - דבר כזה כרוך מן הסתם בעלות, מאחר והמכונה שלך לא יכולה להימכר כחדשה (שוב, המכונה תקינה).

אני מזכיר שהמכונה בעלת שנתיים אחריות מלאה אצלך בבית - אנחנו נותנים שירות ללקוחותינו עשרות שנים ויעידו על כך מאות לקוחות מרוצים.

אתה מוזמן לקפוץ אלינו לכוס קפה ולראות יחד במעבדה מכונה פתוחה כדי להבין מקרוב על מה מדובר (אתה עובד לא רחוק).

בברכה,
גלעד

מנכל אינטרפרק קפה.
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.

יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

[interest] נערך ע"י joncafe: מבקש להמנע מויכוח בין עוסקים בתחום.
נושא של תלונת לקוח על סוחר מסויים הוא נושא רגיש ואני מבקש מעוסקים אחרים להמנע מלהתערב.[/interest]

גלעד_אינטרפרק
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה #11 

SHTUD - תסביר בבקשה למה אתה מתכוון

coffeeaddict
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
שם מלא: איתן שלום
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #12 

צר לי שאיני לוקח צד לפי הפופולריות, אך בכל מכונת E61, יש OPV. אצלי מכונה עם חיבור ישיר, ומידי פעם הצינור של ה-OPV, יוצא מאיזור המגש, ונוזל הצידה. אני פשוט מסיר את הכיסוי, ומכוון את הצינור הגמיש לאזור המגש, כדי למנוע רטיבות בשיש. זה באמת טבעי. אני חושב שלאורך זמן כל בעל מכונה רצינית, חייב לשלוט בברגים, בצינורות, ובגוף החימום אחרת ביקור כל 3 חודשים אצל הטכנאי יהיה בלתי נמנע. איני רואה כל אפשרות למנוע מהטכנאי לפתוח את המכונה, ועדיין לצפות שיתקן את התקלה (כיוון צינור סיליקון גמיש אינו תקלה)
אדי

son פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

גלעד_אינטרפרק כתב:ערב טוב לשלומי ולשאר החברים,

להלן תגובתי :

קודם כל אני בטוח שנוכחת לדעת שהמכונה בנויה ברמה הגבוהה ביותר ועושה קפה מעולה - עולה על רב המכונות האחרות שבשוק.

כפי שהוסבר וכפי שנבדק עם היצרן - מדובר בפליטת עודפים שמתבצעת מה OPV. התופעה ידועה, מוכרת וטבעית לחלוטין במכונה עם OPV.
למי שלא מכיר - תפקיד ה OPV הוא לפלוט את עודפי המים מעל ללחץ מסוים אליו הוא מכוון.
המים שנפלטים אמורים להיפלט אל מגש הטפטוף.
טכנאי שביקר בביתך לא מצא נזילה (על אחת כמה וכמה שלא אפשרת לו לפתוח את הפאנלים של המכונה ).
לגבי הבורג שהחליד - בטח שעל בורג שמחליד לא מחליפים מכונה אלא מחליפים בורג לחדש...

לפנים משורת הדין הסכמנו לשדרג לך את המכונה למכונה אחרת - דבר כזה כרוך מן הסתם בעלות, מאחר והמכונה שלך לא יכולה להימכר כחדשה (שוב, המכונה תקינה).

אני מזכיר שהמכונה בעלת שנתיים אחריות מלאה אצלך בבית - אנחנו נותנים שירות ללקוחותינו עשרות שנים ויעידו על כך מאות לקוחות מרוצים.

אתה מוזמן לקפוץ אלינו לכוס קפה ולראות יחד במעבדה מכונה פתוחה כדי להבין מקרוב על מה מדובר (אתה עובד לא רחוק).

בברכה,
גלעד

מנכל אינטרפרק קפה.
...

שלום גלעד
אני שמח שאתה מגיב בפורום יותר מהר ממה שהגבת לפניות שלי
קצת מאכזב לקרוא שקרים ועיוות עובדות תרים טלפון לטכנאי המוסמך שלך אורן באיטליה ותשאל אותו
האם הוא פירק או לא אז לידיעתך הוא פירק אותה כמו שציינתי וניסה לכוון אותה וראה את הנזילה ודרך אגב מאז הנזילה רק החמירה
אל תמציא דברים לפני שאתה בודק ומאמת עובדות מבדיקה מול היצרן לא מדובר בתופעה תקינה ובטח שלא בהחלפת
בורג ולכן הכל מתועד מהיום הראשון אני שמח שחשפת את פניךוהנחמדות שלך ועובדייך נעלמה מלפני התלונה משום מה
ונאלצתי שוב ושוב לנסותליצור קשר עמכם ללא מענה אני מוכן לזמן אליי את כל חבריי הפורום שיראו במו עינהם עם השלולית אצלי זה דבר תקין דרך אגב הטכנאי אמר שזה לא תקין ולא שכיח לעומת רועי שאומר שגם אצלו יש בעיה כזאת צירפתי תמונות קח שאין ממה להתחבא בעובדות!!!
משהו בהתנהלות שלכם לא תקין ומפנים משורת הדין שתתיחס בהתאם וכנראה שלא יהיה מנוס מהדרכים המקובלות בישראל לפנות לגורם שלישי שייקבע מי צודק אני חייב לומר לך בעקבות דברייך כאן וחוסר העניין בלנסות לגרום ללקוח לתקן את את טראומת הקנייה בחברתך !!!!
חבל אבל לומדים מטעויות
תודה שלומי (n) (n) (n)
נערך לאחרונה על ידי son ב 28/03/2011 0:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

son פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

coffeeaddict כתב:צר לי שאיני לוקח צד לפי הפופולריות, אך בכל מכונת E61, יש OPV. אצלי מכונה עם חיבור ישיר, ומידי פעם הצינור של ה-OPV, יוצא מאיזור המגש, ונוזל הצידה. אני פשוט מסיר את הכיסוי, ומכוון את הצינור הגמיש לאזור המגש, כדי למנוע רטיבות בשיש. זה באמת טבעי. אני חושב שלאורך זמן כל בעל מכונה רצינית, חייב לשלוט בברגים, בצינורות, ובגוף החימום אחרת ביקור כל 3 חודשים אצל הטכנאי יהיה בלתי נמנע. איני רואה כל אפשרות למנוע מהטכנאי לפתוח את המכונה, ועדיין לצפות שיתקן את התקלה (כיוון צינור סיליקון גמיש אינו תקלה)
אדי
...
אדי לידיעתך לא מדובר בכיוון צינור והטכנאי פתח את המכונה וניסה לכוון את OPV
שלטענתו גרם לנזילה ומאז הנזילה רק החמירה !!!!

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

נושא של תלונת לקוח על סוחר מסויים הוא נושא רגיש ואני מבקש מעוסקים אחרים להמנע מלהתערב.[/interest]

גלעד_אינטרפרק
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה #16 

מאחר ודבריו של shtud הוסרו, אני מסיר גם את התגובה אליהם.[/interest]

שלומי - מחר אנסה לתפוס את אורן באיטליה ואברר שוב את כל הפרטים, כל הכתוב לעייל לפי הידוע לי עד היום.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #17 

לא הבנתי איזה OPV זה.
OPV לחליטה מחזיר מים מיציאת משאבת הויברציה למיכל חזרה - זה יכול להיות הרבה מים ויחסית קרים.
OPV על מחליף החום ינקז עודפים בטמפרטורת הדוד למגירת ריקון - הוא לא יוציא כמויות מים גדולות וזה יהיה בטמפרטורה גבוהה.
בכל מקרה - צ'ימבלי נתפשת אצלנו כמו מרצדס ונזילות זה לא לליגה הזאת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #18 

shtud - אני מצטער ל-joncafe. בבקשה המנע מלהגיב על הנושא, כי זהו נושא רגיש.

בדומה לאחרים כאן שמכירים את גלעד ואינטרפרק כבר תקופה לא קטנה, גם אני מאמין שהפתרון כאן יהיה מהיר ואיכותי, כמו שאינטרפרק יודעים לתת.
יש כאן שתי גרסאות לא כ"כ זהות (האם הטכנאי שביקר הצליח לטפל במכונה או לא?).

דבוטאנט, להבנתי מדובר ב-OPV על מחליף החום, שהולך למגירת הריקון. בדיוק כמו שקופיאדיקט הסביר, לפעמים הצינור בורח מהמגירה ויש להחזיר אותו פנימה.
גם לי קשה לי להאמין שצ'ימבלי מגיעה עם נזילות מהמפעל.

son פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

moti_r כתב:shtud - אני מצטער ל-joncafe. בבקשה המנע מלהגיב על הנושא, כי זהו נושא רגיש.

בדומה לאחרים כאן שמכירים את גלעד ואינטרפרק כבר תקופה לא קטנה, גם אני מאמין שהפתרון כאן יהיה מהיר ואיכותי, כמו שאינטרפרק יודעים לתת.
יש כאן שתי גרסאות לא כ"כ זהות (האם הטכנאי שביקר הצליח לטפל במכונה או לא?).

דבוטאנט, להבנתי מדובר ב-OPV על מחליף החום, שהולך למגירת הריקון. בדיוק כמו שקופיאדיקט הסביר, לפעמים הצינור בורח מהמגירה ויש להחזיר אותו פנימה.
גם לי קשה לי להאמין שצ'ימבלי מגיעה עם נזילות מהמפעל.
...
מוטי אין 2 גרסאות יש עובדות
א. זה לא צינור שברח כי אין צינור אתה מוזמן לראות ,ראיתי כאשר אורן פתח את המכונה אם זה היה העניין של החזרה של צינור למגירה לא הייתי בכלל פונה ליבואן.
ב.כמו שציינתי אורן הטכנאי פתח את המכונה וניסה לתקן את המכונה הוא טען שהוא בסה"כ מכוון את הOPV
אני לא טכני כמוך אבל ממה שראיתי הוא עיקם חלק לכיוון המגירה בוודאי לא צינור גומי ומאז הנזילה אפילו גברה .
ג. התייעצתי עם קרמריקה אם אצלו זה קיים ואצלו זה לא קיים לדעתי OPV פגום או ההרכבה שלו ..
ולכן עלה כל הנושא אני בטוח שכל אחד מחברי הפורום היה נתקל בתופעה שכזו
מס" ימים לאחר שהתקינו לו מכונה ב5 ספרות. :עצוב: :עצוב: :עצוב:
אין לי פה שום עניין אישי מול גלעד פשוט רציתי לשתף את החברים במדיניות שלו
ושינוי ההתנהלות מלפני הקנייה ואחרייה מה שאופייני למירב הסוחרים.
כלומר שהתעניינתי היו סובלניים וענו לטלפונים ושהתקשרתי להתלונן לקבל שירות
נאלצתי לרדוף אחרי החברה כדי לקבל שירות הולם ותשובות !!!
מוטי- בזכות הפורום הזה והמנהלים הנפלאים ,פתחתם דלת ללא מעט חובבי קפה
שהחיידק החבוי תקף שנית ובגדול , מיום הקמת הפורום ולכן חשוב שאנחנו החברים נלמד לשתף
ולחלוק לטובה ולרעה , אני חייב לומר שבעקבות קריאה בפורום למדתי המון גם מנסיון טוב ורע של אחרים .
בשביל זה הפורום קיים זה צפוי שהיבואנים יפנו למנהלים ויבקשו שירככו את התגובות .
המטרה שלי היא לשתף את החברים ולהציג את העובדות כפי שהן.

שלומי (Y)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #20 

(Y) מאה אחוז, שלומי, ובהחלט הפורום שלנו קיים גם בשביל הדברים האלה.
חשוב מאוד שנדע וניידע על כל החוויות, גם השליליות, כדי שנלמד ביחד איך להתמודד.

יש כאן במה פתוחה גם לאינטרפרק להגיב, ובינתיים נראה שגלעד מטפל בנושא (הוא הבטיח תשובה לאחר שיחה עם אורן הטכנאי).

כפי שכתבתי, מהיכרות עם אינטרפרק אני בטוח שהעסק יפתר במהירות ובצורה טובה, כי החבר'ה האלה, לפי הרושם שנוצר בפורום בשנה וחצי שבהן הוא פועל, הם באמת מונחי-שירות ויודעים לתת גב גם אחרי רכישה.

נשמח לשמוע עדכונים. על פניו נשמע שלא צריך להיות מסובך לתקן תקלה כזו (ולהחליף בורג אם הוא החליד בגלל הנזילה).

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”