הזמנת תיק צילום מארה"ב עם ushops - שרשור מתעדכן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Trip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #1 

שלום,

מזה זמן חשקה נפשי בתיק גב לציוד צילום שיכיל את הרפלקס וכמה עדשות, אבל עדיין יאפשר סחיבת ציוד קל אחר - מים, בגד, מזון וכו'. סיבובים בחנויות לא הניבו הרבה תיקים יעודיים ולבסוף מצאתי במקרה, בעת טיול בחו"ל, את התיק Lowepro Primus AW. מסיבות שונות לא קניתי את התיק באותו רגע.

באותה חנות הוא עלה 130 אירו (650 ש"ח).
בירור בארץ העלה כי מחירו כאן הוא 950 ש"ח.
להפתעתי גיליתי שבאדורמה (Adorama.com) התיק עולה 70$, כלומר מחירו בארץ הוא פי 4 ממחירו בארה"ב (!!).

מאחר ובפורומים היו הרבה שרשורים לאחרונה על הזמנת מוצרים עם חברות כגון ushops, mustop וכיוב', החלטתי לנסות ולבחון את השירות בעצמי. אני מתעתד לקנות דרך אחת החברות האלו רסיבר בארה"ב, לכן הקנייה הקטנה הנוכחית מהווה מבחן טוב. אני אכתוב כאן כדי שמי ממתעניין יוכל להתרשם בעצמו.

יום שלישי 22/03 12:17 - (אדורמה מעדכנים) הזמנה התקבלה באדורמה.
יום שלישי 22/03 22:14 - (אדורמה מעדכנים) המשלוח יצא מאדורמה לכתובת בניו ג'רזי של חברת ushops.
יום חמישי24/03 00:37 - (ushops מעדכנים) המשלוח התקבל אצלם. יש לשלם את המשלוח לארץ.
יום חמישי 24/03 10:30 - אני משלם סכום של 70$ (משלוח+מכס+מע"מ) ומקבל אישור במייל על התשלום.
יום שישי 25/03 - באתר ushops מופיע סטטוס החבילה: במעבר לארץ. התקבל גם מס' משלוח בדואר ישראל, אולם בדיקת סטטוס באתר דואר ישראל מניבה את ההודעה "לא ניתן לקבל מידע על פריט שמספרו ...".

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

השתמשתי ב ushops לקנית מקרן לפני מספר שבועות, הגיע אלי כשבוע אחרי שהתקבל בכתובת שלהם בארה"ב, סהכ אני מרוצה מאוד מהשירות שלהם.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”