המלצה מסך LCD LED או PLAZMA בגודל של 60'' לצפיה רגילה HD ומשחקי מחשב
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זגם צריבה וגם זמני תגובה אצל פלזמות לא טובים כמו במסכי LCD/LED ,לא זרקתי ססמא.
ומן הסתם תמונת שולחן עבודה 99% סטאטית...
ומן הסתם תמונת שולחן עבודה 99% סטאטית...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
טוב אז הגעתי להחלטה בקשר לפלאזמה
. יש לי שאלה נוספת יש דגם ששווה לחכות לו? מדובר בבית חדש עוד כמה חודשים אני עובר .
אני מאוד אשמח אם תתנו לי מספר דגמים של פלאזמות שמחירם נע בין 20K-25K
ותמליצו לי על עוד טלוויזיה לחדר שינה מרחק צפייה 3.5 מטר . לא חייבת להיות ברמה גבוהה כמו זו בסלון כי השימוש בה יהיה דליל יחסית .
ותמליצו לי על עוד טלוויזיה לחדר שינה מרחק צפייה 3.5 מטר . לא חייבת להיות ברמה גבוהה כמו זו בסלון כי השימוש בה יהיה דליל יחסית .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
בתקציב הזה רק 63C7000 תתן את האיכות והתמורה הטובה ביותר.robotic כתב:טוב אז הגעתי להחלטה בקשר לפלאזמה. יש לי שאלה נוספת יש דגם ששווה לחכות לו? מדובר בבית חדש עוד כמה חודשים אני עובר .
....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

שמע אני לא בקיא כמוכם...
אני מבין יותר במיחשוב אבל לא סתם רוב העולם בצורה גורפת משתמש בLCD/LED למחשבים ולא בפלאזה. 
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אם אתה לא בקיא אל תטעה.agent__smith כתב:שמע אני לא בקיא כמוכם...אני מבין יותר במיחשוב אבל לא סתם רוב העולם בצורה גורפת משתמש בLCD/LED למחשבים ולא בפלאזה.
...
המשפט "לא סתם רוב העולם עובר לLCD" מתאים לאיש מכירות בשקם ולא למישהו שממליץ בפורום מקצועי.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא נכון....אני ממש לא איש מכירות... אבל לפעמים המשפט אם כולם... אז ... הוא נכון.
ואם כבר תדייק "לא סתם רוב העולם בצורה גורפת משתמש בLCD/LED למחשבים"
אין אף שחקן משחקי מחשב שאני מכיר עם פלאזמה.
אין אף שחקן משחקי מחשב שאני מכיר עם פלאזמה.
- opv
- חבר מביא חבר

תירגע, לא אמרתי שאתה איש מכירות.agent__smith כתב:לא נכון....אני ממש לא איש מכירות... אבל לפעמים המשפט אם כולם... אז ... הוא נכון.
אין אף שחקן משחקי מחשב שאני מכיר עם פלאזמה....
אני רק אומר שהעובדות שאתה מציין לגבי מעבר של העולם לLCD לא בדיוק מקדמות את פותח השרשור, בנוסף לכך חלק מהאינפורמציה שאתה מוסר היא שגויה. לא מבין במסכים? אל תמליץ על מסכים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

OPV לא ציינתי שום מעבר לLCD ולא כלום.
המלצתי על LCD אם האדם משחק זהו.
המלצתי על LCD אם האדם משחק זהו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

בחודשיים הקרובים צפויים להגיע הדגמים החדשים, של שנת 2011.robotic כתב:טוב אז הגעתי להחלטה בקשר לפלאזמה. יש לי שאלה נוספת יש דגם ששווה לחכות לו? מדובר בבית חדש עוד כמה חודשים אני עובר .
ותמליצו לי על עוד טלוויזיה לחדר שינה מרחק צפייה 3.5 מטר . לא חייבת להיות ברמה גבוהה כמו זו בסלון כי השימוש בה יהיה דליל יחסית ....
הדגמים יכללו פיצ'רים נוספים אך כל הפלזמות המגיעות ארצה הן דגמי אסיה שלא כוללות את התוספות החדשות (תמיכה ב-DTT, הקלטה וכו') ובמקרה זה אולי עדיף לרכוש דגם קודם במחיר נמוך. נסה לברר עם יורוקום לדוגמא האם השנה יגיעו דגמי אירופה או אסיה.
מספר שאלות
עוד קצת אור:
איזה משחקים אתה משחק ? יריות ? איזה רזולוציה אתה אוהב לשחק 1920X1200 ? אם כן, זה דורש כרטיס מסך מורחב זכרון. מישהו אמר GTX 560 ?
אני חושב שבמשחקים רגועים / סימולצייה WoW וכו הייתי הולך על LCD כדי לעקוף את חשש הצריבה.
אחת הסיבות שפלאזמה לא כל כך פופלארית בקרב משחקי מחשב זו הרזולוציה שלה. ויש טוענים שבגלל מבנה הפיקסלים האותיות נראות פחות חד מ LCD כאשר כגולשים בפייר פוקס.
אני חושב שאם קונים פלאזמה FHD אז אין ממש הבדל בגודל הפיקסל לעומת פאנל LCD באותה רזולוציה.
אם איני טועה זה 0.29 מ"מ הפיקסל.
זמן התגובה של פלאזמה עדיף עשרות מונים על פני כל פנל LCD (בלי שום קשר למנגנון ההארה מאחריו).
אבל זה מתחיל להשפיע רק ב call of duty או guitar hero ששם התנועה מאד מהירה ומתחילים להרגיש מהי מריחה ב LCD . מריחה זו רק בעיה אחת. יש מנגנונים כיום "להחליק" אותה יפה.
הבעיה היותר חמורה במשחקים מהירים היא מה שקוראים ה LEG (זמן התגובה בין יציאת כרטיס מסך וסנכרון למסך עצמו ). ואז מה קורה ? אתה מפקשש ב guitar hero ולא מצליח לעלות שלבים קשים.
בתחום הזה - אין מה לעשות - הכי טוב זה מסך CRT - אבל אני חושב שזה לא אופציה בשבילך.
יש פה הרבה גורמים שמשפיעים על גודל העיכוב (LEG) .
אבל אחד הגורמים הרציניים הוא שהיצרנים מבלפים בזמן התגובה המוצהר של LCD ממעבר שחור ללבן לשחור.
פאנל LCD יוצא היום מהמפעל עם מינימום! 25ms השהייה. זה עניין טכני שעוד לא התגברו עליו כבר כמה שנים. מה שכן שינו זה את סוג הבדיקה. אז מקופפים את הבדיקה כדי להגיד 4ms (היה פה קטע ציני על כיפוף - והמבין יבין...).
LED זה אחלה קונטרסט אבל סובל בדר"כ מזליגות אור מוזרות. חייבים לבדוק בחדר חשוך לפני קנייה. אני אוהב לשחק בחדר חשוך לגמרי. ובעיה אחרת ב LED אבל פחות מורגשת היא שאף נורית לא מאירה באותה עוצמה כאחותה. ככה הלדים יוצאים מהמפעל הסיני.
איזה משחקים אתה משחק ? יריות ? איזה רזולוציה אתה אוהב לשחק 1920X1200 ? אם כן, זה דורש כרטיס מסך מורחב זכרון. מישהו אמר GTX 560 ?
אני חושב שבמשחקים רגועים / סימולצייה WoW וכו הייתי הולך על LCD כדי לעקוף את חשש הצריבה.
אחת הסיבות שפלאזמה לא כל כך פופלארית בקרב משחקי מחשב זו הרזולוציה שלה. ויש טוענים שבגלל מבנה הפיקסלים האותיות נראות פחות חד מ LCD כאשר כגולשים בפייר פוקס.
אני חושב שאם קונים פלאזמה FHD אז אין ממש הבדל בגודל הפיקסל לעומת פאנל LCD באותה רזולוציה.
אם איני טועה זה 0.29 מ"מ הפיקסל.
זמן התגובה של פלאזמה עדיף עשרות מונים על פני כל פנל LCD (בלי שום קשר למנגנון ההארה מאחריו).
אבל זה מתחיל להשפיע רק ב call of duty או guitar hero ששם התנועה מאד מהירה ומתחילים להרגיש מהי מריחה ב LCD . מריחה זו רק בעיה אחת. יש מנגנונים כיום "להחליק" אותה יפה.
הבעיה היותר חמורה במשחקים מהירים היא מה שקוראים ה LEG (זמן התגובה בין יציאת כרטיס מסך וסנכרון למסך עצמו ). ואז מה קורה ? אתה מפקשש ב guitar hero ולא מצליח לעלות שלבים קשים.
בתחום הזה - אין מה לעשות - הכי טוב זה מסך CRT - אבל אני חושב שזה לא אופציה בשבילך.
יש פה הרבה גורמים שמשפיעים על גודל העיכוב (LEG) .
אבל אחד הגורמים הרציניים הוא שהיצרנים מבלפים בזמן התגובה המוצהר של LCD ממעבר שחור ללבן לשחור.
פאנל LCD יוצא היום מהמפעל עם מינימום! 25ms השהייה. זה עניין טכני שעוד לא התגברו עליו כבר כמה שנים. מה שכן שינו זה את סוג הבדיקה. אז מקופפים את הבדיקה כדי להגיד 4ms (היה פה קטע ציני על כיפוף - והמבין יבין...).
LED זה אחלה קונטרסט אבל סובל בדר"כ מזליגות אור מוזרות. חייבים לבדוק בחדר חשוך לפני קנייה. אני אוהב לשחק בחדר חשוך לגמרי. ובעיה אחרת ב LED אבל פחות מורגשת היא שאף נורית לא מאירה באותה עוצמה כאחותה. ככה הלדים יוצאים מהמפעל הסיני.
נערך לאחרונה על ידי moked ב 29/03/2011 15:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
חשבתי על זה עוד
במרחק שציינת - 5 מטר הייתי עושה פשרה:
קונה מקרן חצי (720p) או מקרן 1080 מבוסס DLP ציפ בודד , עם נורה חזקה ומתפשר פה על שחורים עמוקים (יחס קונטרסט לא משהו).
לדעתי זהו הפתרון עלות/תועלת הטוב ביותר עבורך. אבל מקרן דורש חושך גם בצפייה בסרטים - לא לכולם זה מתאים הסיפור הזה.
קונה מקרן חצי (720p) או מקרן 1080 מבוסס DLP ציפ בודד , עם נורה חזקה ומתפשר פה על שחורים עמוקים (יחס קונטרסט לא משהו).
לדעתי זהו הפתרון עלות/תועלת הטוב ביותר עבורך. אבל מקרן דורש חושך גם בצפייה בסרטים - לא לכולם זה מתאים הסיפור הזה.
- opv
- חבר מביא חבר

moked,
בתקציב של הבחור הוא לא ממש צריך להתפשר. אם הוא מחליט על אופציה של מקרן הוא יכול לקנות מקרן פנטסטי כמו האפסון 8700 מחו"ל בחצי מהתקציב שלו ולקנות מסך 50" מצוין בשאר התקציב.
זה בפירוש פתרון מצוין, אבל כמו שאמרת, לא מתאים לכל אחד.
בתקציב של הבחור הוא לא ממש צריך להתפשר. אם הוא מחליט על אופציה של מקרן הוא יכול לקנות מקרן פנטסטי כמו האפסון 8700 מחו"ל בחצי מהתקציב שלו ולקנות מסך 50" מצוין בשאר התקציב.
זה בפירוש פתרון מצוין, אבל כמו שאמרת, לא מתאים לכל אחד.
No place like home.......... Theater
יש לי פתרון טוב יותר . לרכוש פלאזמה ענקית לסלון . ואחרי כמה חודשים מסך נוסף שישמש אותי למשחקים. יש לי סלון גדול אמצא לו מקום מתאים . הפלאזמה באמת מפחידה בקשר לצריבת תמונה או משהו .ובקשר לתקציב אין שום בעיה אפשר לחכות כמה חודשים ואז לרכוש מסך שני ואפילו שלישי לחדר שינה .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
robotic
מה קנית בסוף?
מה קנית בסוף?