המלצה מסך LCD LED או PLAZMA בגודל של 60'' לצפיה רגילה HD ומשחקי מחשב
שלום לכולם אני חדש פה וכבר יותר משבועיים אני עושה חיפושים בכל מיני פורומים וממש התבלבלתי מכל המבחר והטכנלוגיות
. אני מחפש מסך גדול ואיכותי לצפייה בשידורים רגילים דרך לווין וגם סרטים 1080P דרך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב די רציניים. האם הפלאזמה של פיוניר תעשה את העבודה כמו שצריך? או שיש לכם המלצות אחרות. תודה מראש לכולם 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מהי מסגרת התקציב שלך .robotic כתב:שלום לכולם אני חדש פה וכבר יותר משבועיים אני עושה חיפושים בכל מיני פורומים וממש התבלבלתי מכל המבחר והטכנלוגיות. אני מחפש מסך גדול ואיכותי לצפייה בשידורים רגילים דרך לווין וגם סרטים 1080P דרך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב די רציניים. האם הפלאזמה של פיוניר תעשה את העבודה כמו שצריך? או שיש לכם המלצות אחרות. תודה מראש לכולם
...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
למשחקי מחשב הייתי הולך ללא קשר על LED או LCD .
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
התקציב יכול להגיע עד 25K . ראיתי הרבה תגובות טובות על ה פלאזמות של פיוניר . האם אני יכול להשיג איכות טובה כמו זו של פיוניר במסך של LCD LED ?
אני רוצה להזכיר שמול המסך אין חלונות בכלל אלה מהצדדים של המסך יהיו חלונות די גודלים .
מה החסרונות שיהיו במשחקי מחשב?
אגב א אני יכול לחכות עד סוף השנה אם יש דגם חדש שאמור לצאת.
אני רוצה להזכיר שמול המסך אין חלונות בכלל אלה מהצדדים של המסך יהיו חלונות די גודלים .
אגב א אני יכול לחכות עד סוף השנה אם יש דגם חדש שאמור לצאת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אם אתה יכול להמתין כמו שכתבת, 55D7000/8000 מסך שצפוי להיות באיכות שעדיין לא נראתה במסכי LED.robotic כתב:התקציב יכול להגיע עד 25K . ראיתי הרבה תגובות טובות על ה פלאזמות של פיוניר . האם אני יכול להשיג איכות טובה כמו זו של פיוניר במסך של LCD LED ?
אגב א אני יכול לחכות עד סוף השנה אם יש דגם חדש שאמור לצאת....
- טלHD
- גורו

55 או 65robotic כתב:55D7000/8000 הבנתי שהדגמים האלה של חברת סאמסונג . הם יגיעו בגדלים של 60"? יש לי סלון רחב . ואני רוצה שתהיה אפשרות ל צפייה גם מהצדדים ....
מה המרחק צפיה?
- טלHD
- גורו

10 מטר? אתה בטוח ?robotic כתב:מרחק הצפייה בין 5-10 מטר תלוי איפה אני יושב ....
אתה צריך מקרן 120" מינימום.
אתה יכול לבדוק את ה65VT20 של פנסוניק למרות שלמרחק הזה זה לא "הרבה" יותר גדול.
יש דגם LED של שארפ שצריך להגיע ביבוא מקביל בגודל 70" - אני עדיין לא מכיר אותו....
כמו כן אתה יכול לבדוק אופציה של מקרן איכותי שיתן לך פתרון מצוין לכל מקום שתבחר לשבת
בסלון הגדול שלך.
יש דגם LED של שארפ שצריך להגיע ביבוא מקביל בגודל 70" - אני עדיין לא מכיר אותו....
כמו כן אתה יכול לבדוק אופציה של מקרן איכותי שיתן לך פתרון מצוין לכל מקום שתבחר לשבת
בסלון הגדול שלך.
- טלHD
- גורו

ליותר מ- 5 מטר , עדיף יותר מ 60"...ללא ספק.robotic כתב:עד כמה גדול ובאיזה איכות התקציב יספיק למסך גדול יותר?...
63C7000 פלאזמה מצויינת, אפשר להשיג היום במחיר מעולה....כ 21K (פרללי)
65VT20 גם היא פלאזמה מצויינת אבל עולה כמעט כפול
64D7000/8000 החלה להמכר בחו"ל בימים אלו...אני מניח שתגיע לארץ בקרוב מאוד. שווה לבדוק.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
זרקו לך סיסמא. אני פירטתי לך בדיוק מה הבעיה עם פלאזמה וחיבור למחשב. הבעיה היא תמונה סטטית לאורך זמן, אם אין לך כוונה להשאיר תמונה כזו לא תהיה לך שום בעיה.robotic כתב:יש פה מישהו שאמר שפלאזמה לא כולכך תתאים למשחקי מחשב ושעדיף אם כבר מסך LCD או LED ....