רשמית 2.3.3 gingerbread הגיע לסמסונג גלקסי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא ברור אם זה רשמי כי זה לא דרך ה KIESnapster כתב:xda כמו תמיד ראשונים משחררים רום להורדה
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1009177
מאמין שבקרוב פילוט דארקי cm7 miui ושאר החברים יתחילו להפציץ ברומים מטורפים
מזל טוב קהילת אנדרואיד!...
אבל אפשר כבר למצוא במטבח של DOC גירסאות ראשונות.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שאלה אולי קצת נאיבית...
איך מעדכנים - דרך המחשב או ישר דרך המכשיר?
איך מעדכנים - דרך המחשב או ישר דרך המכשיר?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
לא רק תגובה מיותרת, אלא אפילו לא נכונה!theAman כתב:מיותר...IamEzio כתב:אחרי ארבע חודשים ... מדהים .......
דווקא במקרה הזה מגיע לסמסונג שאפו גדול מכיוון שהם בין הראשונים להוציא תמיכה ב OS החדש של אנדרואיד (2.3) מעבר למכשירי גוגל עצמה ומכשירים חדשים. לפני שאר המתחרים שלהם (בעיקר מוטורולה ו HTC)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אישית אני נדהם מזה שסמסונג שוברים את המסורת שלהם שכדי לשדרג את מערכת ההפעלה במכשיר הנוכחי צריך לרכוש מכשיר חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מה שהיה...היה וצריך לזכור את זה.....
אבל סמסונג צריכה גם לקבל שאפו על מהירות השחרור של הגירסה המעודכנת למכשיר הדגל שלה. היא עשתה זאת הרבה לפני רוב מתחרייה
אבל סמסונג צריכה גם לקבל שאפו על מהירות השחרור של הגירסה המעודכנת למכשיר הדגל שלה. היא עשתה זאת הרבה לפני רוב מתחרייה
אל תרתום את העגלה לפני הסוסים.osherov כתב:מה שהיה...היה וצריך לזכור את זה.....
אבל סמסונג צריכה גם לקבל שאפו על מהירות השחרור של הגירסה המעודכנת למכשיר הדגל שלה. היא עשתה זאת הרבה לפני רוב מתחרייה...
היא עדיין לא שוחררה רשמית, מדובר בהדלפה.
כל בעלי ה SGS...לא הצלחתי להבין מה סמסנוג עשו לכם שאתם כאלה חסרי אמונה
אני מבין את כל מי שהחזיק בעבר את מכשיר הגלקסי המקורי, אבל כל מי שה-SGS הוא המכשיר הראשון שלו, אז אני לא מבין למה אתה כל כך סקפטים (רק אל תגידו לי lag ומערכת הקבצים)
אני מבין את כל מי שהחזיק בעבר את מכשיר הגלקסי המקורי, אבל כל מי שה-SGS הוא המכשיר הראשון שלו, אז אני לא מבין למה אתה כל כך סקפטים (רק אל תגידו לי lag ומערכת הקבצים)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
lag ומערכת קבצים.
יש באגים! למשל באג עם ה WIFI - בראוטרים מסויימים הסוללה נאכלת בקצב של 5% לשעה.
אני מפעיל את המרקט - יש לי מסך שחור כזה איזה כמה דקות.... כמעט ובא לכבות את המכשיר (אם הוא לא היה יקר הייתי מכניס אותו בקיר)
יש באגים! למשל באג עם ה WIFI - בראוטרים מסויימים הסוללה נאכלת בקצב של 5% לשעה.
אני מפעיל את המרקט - יש לי מסך שחור כזה איזה כמה דקות.... כמעט ובא לכבות את המכשיר (אם הוא לא היה יקר הייתי מכניס אותו בקיר)
והנקסוס s היה מבצע ריסוטים רנדומלים בזמן שיחה והנקסוס 1 לא עובד טוב עם קומבינציות של מילטי טאצ והאייפון 4 לעיתים לא קולט לחלק מהמשתמשים במידה והם מחזיקים אותו בצורה מסוימת....בקיצור סמסונג לא חריגים בנוף הזה
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם קיבלתי את המכשיר מאורנג', למשל, איך מעדכנים את המכשיר?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.