עזרה בנושא - הזרמת מדיה דרך כונן קשיח המחובר לרשת קווית.
שלום,
יש לי מספר שאלות שמאד מטרידות אותי לפני בניית חדר קולנוע בבית שלי.
אני מעוניין לרכוש 2 סטרימרים אשר ישבו כל אחד בחדר אחר (סלון וחדר שינה).
אני מעוניין לחבר את שני הסטרימרים בחיבור רשת קווי (RJ45) לכונן קשיח של WD MY WOLD BOOK אשר גם הוא מחובר בחיבור רשת קווי (RJ45).
כל הציוד הנ"ל יהייה מחובר על גבי switch של 1GB עם ראוטר (שגם הוא יהייה מחובר לאותו switch) שיתן שרותי אינטרנט לכל הרשת הבייתית.
להל"ן שאלותי:
1. האם שני ה XtreamerPro יכלו לנגן סרטים מהכונן הקשיח שמחובר דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p ללא בעיה כלשהי ?
2. האם ניתן לנגן באותה דרך מוזיקה מתקייה מסויימת על הכונן הקשיח ללא בעיה ?
3. האם דרושים הגדרות מיוחדות בכדי לבצע את הפעולות הנ"ל ?
4. האם יהייה ניתן להשתמש ב Jukebox ?, האם העניין מסובך להגדרות ?
5. האם קיים סטרימר יותר טוב עבור הצרכים שציינתי ?
ראוי לציין שתאימות לכתוביות בעברית הוא נושא חשוב מאד שאני לא מתפשר עליו ואני מעוניין שיעבוד טוב לפחות כמו ב XtreamerPro .
תודה רבה,
יהונתן.
יש לי מספר שאלות שמאד מטרידות אותי לפני בניית חדר קולנוע בבית שלי.
אני מעוניין לרכוש 2 סטרימרים אשר ישבו כל אחד בחדר אחר (סלון וחדר שינה).
אני מעוניין לחבר את שני הסטרימרים בחיבור רשת קווי (RJ45) לכונן קשיח של WD MY WOLD BOOK אשר גם הוא מחובר בחיבור רשת קווי (RJ45).
כל הציוד הנ"ל יהייה מחובר על גבי switch של 1GB עם ראוטר (שגם הוא יהייה מחובר לאותו switch) שיתן שרותי אינטרנט לכל הרשת הבייתית.
להל"ן שאלותי:
1. האם שני ה XtreamerPro יכלו לנגן סרטים מהכונן הקשיח שמחובר דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p ללא בעיה כלשהי ?
3. האם דרושים הגדרות מיוחדות בכדי לבצע את הפעולות הנ"ל ?
5. האם קיים סטרימר יותר טוב עבור הצרכים שציינתי ?
ראוי לציין שתאימות לכתוביות בעברית הוא נושא חשוב מאד שאני לא מתפשר עליו ואני מעוניין שיעבוד טוב לפחות כמו ב XtreamerPro .
תודה רבה,
יהונתן.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
הדיסק של ה WD נותן ביצועים סבירים ובתאוריה אתה אמור להיות מסוגל לנגן בו זמנית מ 2 מזרימדיות קבצי 1080P
של MKV בפועל עם קבצים גדולים עם ביטרייט של מעל 20MBIT לא בטוח שה WD יחזיק.
בכל מקרה מומלץ להפעיל את אופציית ה NFS בתפריט ה ADVANCE NETWORK SETTINGS
כמדומדי.
של MKV בפועל עם קבצים גדולים עם ביטרייט של מעל 20MBIT לא בטוח שה WD יחזיק.
בכל מקרה מומלץ להפעיל את אופציית ה NFS בתפריט ה ADVANCE NETWORK SETTINGS
כמדומדי.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
נרשם בשרשור לא נכון
שלום,
להלן הפתרון לאחר שעות רבות של נסיונות:
לאחר שיחה עם תמיכה/שירות ב-SG המליץ לבדוק בהגדרות הרשת בהגדרות מתקדמות את ההגדרות של ה-Public ולבדוק שבבגדרות ב-public זהות להגדרות הhome group
הפעלתי ב-public את אפשרות זיהוי הרשת
דרך הסייר של ה-DUNE רואה את המחשבים ברשתאולם הסיר לא מציג תיקיות ו/או כוננים נותן הודעת empty
כאשר יצרתי קיצור לכונן D למחשב ברשת, כעת עובד וניתן להכנס למחשב ולראות את כל התיקיות שבכונן ולהכנס אליהן ולהריץ קבצים. בשלב זה הצלחתי להפעיל על 2 מתוך 4 מחשבים שברשת
ערן
שלום,
להלן הפתרון לאחר שעות רבות של נסיונות:
לאחר שיחה עם תמיכה/שירות ב-SG המליץ לבדוק בהגדרות הרשת בהגדרות מתקדמות את ההגדרות של ה-Public ולבדוק שבבגדרות ב-public זהות להגדרות הhome group
הפעלתי ב-public את אפשרות זיהוי הרשת
דרך הסייר של ה-DUNE רואה את המחשבים ברשתאולם הסיר לא מציג תיקיות ו/או כוננים נותן הודעת empty
כאשר יצרתי קיצור לכונן D למחשב ברשת, כעת עובד וניתן להכנס למחשב ולראות את כל התיקיות שבכונן ולהכנס אליהן ולהריץ קבצים. בשלב זה הצלחתי להפעיל על 2 מתוך 4 מחשבים שברשת
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 28/03/2011 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
ראשית, תודה על התשובות.
שנית, אף אחד מכם לא התייחס לעובדה של XtreamerPro יש כרטיס רשת קווי של 10\100 ולא של 1000.
האם הדבר בעייתי ?, האם בכל זאת ניתן יהייה להזרים דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p בצורה רציפה וטובה ?
כמו כן, האם כדאי להמתין ל Xtreamer Prodigy ?, אני יודע שיש לו כרטיס רשת של 1.000 Mbps, ידוע לכם מתי הוא אמור לצאת ?
בנוסף ולמיטב הבנתי, carmonle דיבר על חיבור של כונן קשיח דרך המחשב, אני שוב מציין שאני מעוניין ב NAS כלומר כונן קשיח שמחובר ישירות לרשת באמצעות כבל רשת (RJ45), האם אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה שיענה על הדרישות שלי ?
תודה,
יהונתן.
שנית, אף אחד מכם לא התייחס לעובדה של XtreamerPro יש כרטיס רשת קווי של 10\100 ולא של 1000.
האם הדבר בעייתי ?, האם בכל זאת ניתן יהייה להזרים דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p בצורה רציפה וטובה ?
כמו כן, האם כדאי להמתין ל Xtreamer Prodigy ?, אני יודע שיש לו כרטיס רשת של 1.000 Mbps, ידוע לכם מתי הוא אמור לצאת ?
בנוסף ולמיטב הבנתי, carmonle דיבר על חיבור של כונן קשיח דרך המחשב, אני שוב מציין שאני מעוניין ב NAS כלומר כונן קשיח שמחובר ישירות לרשת באמצעות כבל רשת (RJ45), האם אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה שיענה על הדרישות שלי ?
תודה,
יהונתן.
דבר נוסף ששכחתי לציין ,לא פחות חשוב לי לדעת הוא:
1. האם שני ה XtreamerPro יכלו לנגן סרטים מהכונן הקשיח שמחובר דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p ללא בעיה כלשהי (לא שניהם בו זמנית)?
תודה.
1. האם שני ה XtreamerPro יכלו לנגן סרטים מהכונן הקשיח שמחובר דרך הרשת החוטית קבצי MKV ב 1080p ללא בעיה כלשהי (לא שניהם בו זמנית)?
תודה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי XtreamerPro אני לא מכיר מספיק טוב אבל אין שום בעייה לחבר גם 100 סטרימרים ל NAS אחד כל עוד לא מזרימים קבצים לכמה מכשירים.
יתכן שממתג רשת של 100 יספיק לך כי המכשירים היום אינן תומכים ברשת GIGA מלבד מכשירים של יצרן אחד וגם שם התמיכה היא נסיונית ואינה רשמית.
אין שום בעייה להעביר מוזיקה וסרטים דרך רשת חוטית כל עוד הרשת תקינה.
יתכן שממתג רשת של 100 יספיק לך כי המכשירים היום אינן תומכים ברשת GIGA מלבד מכשירים של יצרן אחד וגם שם התמיכה היא נסיונית ואינה רשמית.
אין שום בעייה להעביר מוזיקה וסרטים דרך רשת חוטית כל עוד הרשת תקינה.
אם אתה מתכוון להזרים ברשת דרך NAS, למה לרכוש את ה-PRO?
למטרה זו אתה יכול לרכוש את ה Xtreamer SW.
לגבי הזרמה דרך כונן רשת, בהצלחה, אני לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת.
יש לי נתב אלחוטי אליו חיברתי את הכונן הנייד בחיבור USB והפכתי אותו לכונן רשת (בדיוק כמו שמשתפים מדפסת ברשת).
אמרו לי שעקרונית אני יכול לשתף גם את ה PRO שלי, אז אמרו..
אני עדיין לא הצלחתי להבין איך לגרום ל-PRO לראות את הכונן רשת שלי.
מצד שני אתה מדבר על כונן רשת עם חיבור RJ45 כך שאולי יש הבדל עקרוני (אני לא מבין גדול).
למטרה זו אתה יכול לרכוש את ה Xtreamer SW.
לגבי הזרמה דרך כונן רשת, בהצלחה, אני לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת.
יש לי נתב אלחוטי אליו חיברתי את הכונן הנייד בחיבור USB והפכתי אותו לכונן רשת (בדיוק כמו שמשתפים מדפסת ברשת).
אמרו לי שעקרונית אני יכול לשתף גם את ה PRO שלי, אז אמרו..
אני עדיין לא הצלחתי להבין איך לגרום ל-PRO לראות את הכונן רשת שלי.
מצד שני אתה מדבר על כונן רשת עם חיבור RJ45 כך שאולי יש הבדל עקרוני (אני לא מבין גדול).