dune base 3 - nas
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם אני יכול להשתמש ב DUNE BASE 3 כ NAS?
משמע האם הוא יכול להיות כתחנת שיתוף של קבצים?
והכוונה ל HDD שמחובר ב USB ל DUNE
משמע האם הוא יכול להיות כתחנת שיתוף של קבצים?
והכוונה ל HDD שמחובר ב USB ל DUNE
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
כן ולא
החל מהגרסאות האחרונות של הקושחה ניתן לשים דיסק קשיח מפורמט ב NTFS ב DUNE ולשתף אותו כל עוד המכשיר פועל, בדגמים החדשים גם שהמכשיר ב STANDBY השיתוף ימשיך לעבוד.מבחינת ביצועים אתה כן אמור להיות מסוגל לנגן קבצי MKV של 1080P אבל זה בהחלט לא NAS וכמובן שאין לך אפשרות ליתירות .
החל מהגרסאות האחרונות של הקושחה ניתן לשים דיסק קשיח מפורמט ב NTFS ב DUNE ולשתף אותו כל עוד המכשיר פועל, בדגמים החדשים גם שהמכשיר ב STANDBY השיתוף ימשיך לעבוד.מבחינת ביצועים אתה כן אמור להיות מסוגל לנגן קבצי MKV של 1080P אבל זה בהחלט לא NAS וכמובן שאין לך אפשרות ליתירות .
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

.
המטרה שלי היא לנגן תמיד דרך ה DUNE אבל הבעיה מתחילה איפה לשמור את הקבצים אם אני שומר אותן במחשב העבודה אזי אני תלוי בכך שאם אני מבצע עבודה כלשהי במחשב אז הוא מפריע להרצה של הקובץ ב DUNE אזי אם אני יכול ישר להעביר קבצים ל HDD שמחובר ל DUNE אז זו המטרה
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: .
אם כך אין לך שום בעייה אתה יכול להעביר את הקבצים לדיסק הקשיח של בDUNE שמחובר ברשת.lexicon2008 כתב:המטרה שלי היא לנגן תמיד דרך ה DUNE אבל הבעיה מתחילה איפה לשמור את הקבצים אם אני שומר אותן במחשב העבודה אזי אני תלוי בכך שאם אני מבצע עבודה כלשהי במחשב אז הוא מפריע להרצה של הקובץ ב DUNE אזי אם אני יכול ישר להעביר קבצים ל HDD שמחובר ל DUNE אז זו המטרה...
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

HOW DO I DO THAT
המחשב כמובן מחובר ברשת ולDUNE מחובר HDD ב USB
אז איך אני מגדיר במחשב שיפנה להארד דיסק בDUNE ?
אז איך אני מגדיר במחשב שיפנה להארד דיסק בDUNE ?