האם יש מקרן שעדיף להביא מאשר HD20?
תודה
אתם מכירים חנות באזור רמת גן שיש סיכוי לבדוק אצלם את שני המכשירים האלו?
אפסון 8350 ו אופטומה HD20?
בעקבות מה שכתבתם אני חושב לקנות את האפסון אבל אני רוצה לדעת שזה "שווה" את ההוצאה של עוד 1000 ש"ח
ובכלל לבדוק אם אני רגיש לקשתות האלו.
בעקבות מה שכתבתם אני חושב לקנות את האפסון אבל אני רוצה לדעת שזה "שווה" את ההוצאה של עוד 1000 ש"ח
ובכלל לבדוק אם אני רגיש לקשתות האלו.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
רמת השרון זה מספיק קרוב?noam כתב:תודה
ובכלל לבדוק אם אני רגיש לקשתות האלו....
דבר עם העולם הדיגיטלי.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
יש להם שם תצוגות?
גם אני בדרך להזמין מקרן DLP מחו"ל אבל מפחד מהקשתות (אני כרגע עם מקרן LCD) ומחפש דרך לוודא שאני לא רגיש לזה (בכל זאת, אם הולכים לאחת החנויות המוזכרות לא באים לשם בשביל לקנות את המקרן).
ד"א גם אני חושב שהאפסון 8350 מקרן נהדר. חוץ מנושא התקציב שלו שהיה גבולי בשבילי יש את הבעיה של הגודל הפיזי - הוא פשוט ענק וחשבתי שזה לא יהיה הכי אסתטי בסלון הקטן שלי שרוב הזמן משמש כסלון ולא כחדר יעודי להקרנה. חבל.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
הנה תמונות של ה8350 מול הHD20 ראש בראש, זה פשוט מדהים:
(תודה לVAUKTU מ- AVSFORUM)

מקור:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1280137&page=9
גם אני בדרך להזמין מקרן DLP מחו"ל אבל מפחד מהקשתות (אני כרגע עם מקרן LCD) ומחפש דרך לוודא שאני לא רגיש לזה (בכל זאת, אם הולכים לאחת החנויות המוזכרות לא באים לשם בשביל לקנות את המקרן).
ד"א גם אני חושב שהאפסון 8350 מקרן נהדר. חוץ מנושא התקציב שלו שהיה גבולי בשבילי יש את הבעיה של הגודל הפיזי - הוא פשוט ענק וחשבתי שזה לא יהיה הכי אסתטי בסלון הקטן שלי שרוב הזמן משמש כסלון ולא כחדר יעודי להקרנה. חבל.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
הנה תמונות של ה8350 מול הHD20 ראש בראש, זה פשוט מדהים:
(תודה לVAUKTU מ- AVSFORUM)

מקור:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1280137&page=9
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 30/03/2011 13:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000