עזרה: אין מקום לתלות את הטלוויזיה
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לילה טוב ושבוע טוב.
אני בקרוב עובר דירה, בחדר שלי אין מקום לתלות טלויזיה משום שהאופציה היחידה לארון תהיה ממול המיטה, חשבתי אולי, אם קיים מתקן שיהיה אפשר לתלות את הטלויזיה עם הגב כלפי התקרה וכל פעם שאני ארצה לצפות יהיה ניתן "למשוך" את הטלויזיה למטה למול המיטה.
קיים מתקן כזה?
אני בקרוב עובר דירה, בחדר שלי אין מקום לתלות טלויזיה משום שהאופציה היחידה לארון תהיה ממול המיטה, חשבתי אולי, אם קיים מתקן שיהיה אפשר לתלות את הטלויזיה עם הגב כלפי התקרה וכל פעם שאני ארצה לצפות יהיה ניתן "למשוך" את הטלויזיה למטה למול המיטה.
קיים מתקן כזה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הארון קיים? או שעוד לא רכשת אותו?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

תקציב לא יודע עדיין אבל כשאין ברירה אחרת אז מתפשרים.
זרוע מפרקית הכוונה לזה?
http://www.sih.co.il/product.asp?id=142&lang=HE
אם כן אז זה לא יגיע לי מהקיר למרכז הקיר כלומר ממול המיטה.
ארון עדיין לא נרכש
ככה אמור להיות החדר כמו בתמונה, רק שמצד שמאל במקום השירותים יהיה ג'קוזי בגודל 1.20X1.75 הרוחב כמעט בגודל החדר רחצה והוא יהיה פתוח ללא קירות.
יש המלצות למיקום הטלויזיה?
זרוע מפרקית הכוונה לזה?
http://www.sih.co.il/product.asp?id=142&lang=HE
אם כן אז זה לא יגיע לי מהקיר למרכז הקיר כלומר ממול המיטה.
ארון עדיין לא נרכש
ככה אמור להיות החדר כמו בתמונה, רק שמצד שמאל במקום השירותים יהיה ג'קוזי בגודל 1.20X1.75 הרוחב כמעט בגודל החדר רחצה והוא יהיה פתוח ללא קירות.
יש המלצות למיקום הטלויזיה?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

המסך בגודל 40 , האמת היא שמישהו אמר לי שיש ארונות עם דלתות הזזה שאפשר לתלות עליהם טלויזיות. הכוונה שלך היא כזו?
זה יוצא משהו כזה:motorishta4 כתב:המסך בגודל 40 , האמת היא שמישהו אמר לי שיש ארונות עם דלתות הזזה שאפשר לתלות עליהם טלויזיות. הכוונה שלך היא כזו?...
http://www.homedecorg.com/2011/01/styli ... et-design/
ראיתי את זה אצל חבר, נראה מדהים(!)
דבר נוסף, אולי כדי להתקין זרוע תלת-מפרקית ארוכה,
כך שתכול להתקין אותה לצד הארון, וכאשר תרצה לצפות בה,
תוכל למשוך אותה שמאלה, שתיהיה באמצע, לפניו.
בהצלחה!
- טלHD
- גורו

ארון כמו שColdwar המליץ לך, מאוד מאוד יפה אבל יקר מאוד.
בדר"כ הכי פשוט וזול זה להזמין מנגר או מחברות שיש להן ארון מתוכנן כך מראש, נישה בארון בסגנון הזה:
בדר"כ הכי פשוט וזול זה להזמין מנגר או מחברות שיש להן ארון מתוכנן כך מראש, נישה בארון בסגנון הזה:
- טלHD
- גורו

איפה אתה רואה ג'קוזי? זה מקלחון סטנדרטי בתוך חדר רחצה....giladl כתב:אתה יכול לסובב את המיטה ב 90 מעלות עם הפנים לג'קוזי ולתלות את הטלויזיה בינהם עם זרוע מסתובבת מהתקרה.
כך תוכל לצפות גם מהמיטה וגם מהג'קוזי......
- טלHD
- גורו

giladl כתב:כאן...motorishta4 כתב: ככה אמור להיות החדר כמו בתמונה, רק שמצד שמאל במקום השירותים יהיה ג'קוזי בגודל 1.20X1.75 הרוחב כמעט בגודל החדר רחצה והוא יהיה פתוח ללא קירות.
יש המלצות למיקום הטלויזיה?......
אם כל החדר יהיה פתוח ללא קירות, גם אם תשים את המסך בנישה בארון תוכל לצפות גם מהמיטה וגם מהג'קוזי.
גם אני חשבתי כך, מהיכרות קודמת.טלHD כתב:ארון כמו שColdwar המליץ לך, מאוד מאוד יפה אבל יקר מאוד.
בדר"כ הכי פשוט וזול זה להזמין מנגר או מחברות שיש להן ארון מתוכנן כך מראש, נישה בארון בסגנון הזה:...
אבל מתסבר שכמו שחבר שלי עשה, עם קצת סקר שוק
אפשר לגלות שהמחירים לעבודה מסוג זה ירדו, והיום, שלא כמו פעם,
הם כבר לא יקרים כל וכלל, ולפי דעתי שווים את הבחירה הטיפה יותר יקרה.
- טלHD
- גורו

אתה יכול להרחיב בבקשה?Coldwar כתב:גם אני חשבתי כך, מהיכרות קודמת.טלHD כתב:ארון כמו שColdwar המליץ לך, מאוד מאוד יפה אבל יקר מאוד.
בדר"כ הכי פשוט וזול זה להזמין מנגר או מחברות שיש להן ארון מתוכנן כך מראש, נישה בארון בסגנון הזה:...
אבל מתסבר שכמו שחבר שלי עשה, עם קצת סקר שוק
אפשר לגלות שהמחירים לעבודה מסוג זה ירדו, והיום, שלא כמו פעם,
הם כבר לא יקרים כל וכלל, ולפי דעתי שווים את הבחירה הטיפה יותר יקרה....
האם המסך הוא חלק מהארון או שיש שם רק זכוכית שקופה למסך?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה ארונות כמו שcoldwar הציע ניראים פצצה! השאלה מה המחיר של ארון כזה, וכמה מטר רוחב מינימום אמור להיות ארון כזה כי המסך אמור להיות על דלת אחת שהיא צריכה להכיל שטח של גודל הטלויזה.
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אני באותו הסיפור בדיוק.. כלומר הייתי..
הפיתרון פשוט ומומלץ כמו שהוזכר למעלה. ארון הזזה עם מסך לד שמשולב בתוך הדלת. זה דבר מדליק נהדר שגם נראה טוב גם ממוקם בדיוק ממול המיטה (אם יש מיטה מתכווננת אז בכלל פצצה) בקיצור זה אפילו לא פתרון. להיפך זה פשוט מושלם.
אז ככה רוב החברות שמתעסקות בזה מחייבות אותך מסך לד בגלל העובי. בימים אלו גם ככה המחירים של הלד כבר הגיוניים אז אין בעיה. בכל אופן בחיפושי הרבים אף מצאתי יצרן ברעננה שיש לו שיטה להרכיב גם lcd עבה וזה נראה ממש טוב.
גודל 40 או 42 נכנס חופשי בארון סטנדרטי. וניתן לבחור באיזה גובה הוא ימוקם.
עוד משהו שיש לקחת בחשבון זה שכל המערכות כמו רסיבר ממיר וכו יושבות בתוך הארון. אז יש את הנושא של המדף שזה גונב. וגם צריך לקחת בחשבון שיש להוציא עינית בשביל השלט.
בכל אופן צריך לבדוק טוב כי יש הפרשים גדולים בין היצרנים ויש כאלה שסתם דופקים מחיר אסטרונומי כי זה משהו מיוחד. על אף שזה לא באמת משהו מטורף מבחינה טכנית. זה פשוט רעיון של "איך לא חשבו על זה קודם" חחח. וסתם לקטע אז אני כן חשבתי על זה קודם ורק אח"כ מצאתי מי שמייצר כאלה. ומאז מצאתי כבר כמה וכמה. אם תרצה פנה אלי בפרטי ואתן לך כמה שמות שתתחיל לעשות בדיקות.
ולסיום אם אתה רוצה שזה יהיה ממש מושלם אז אם התקרה שלך יחסית גבוהה ואז מעל הארון בדרך כלל משלימים סגירה כזאת עד התקרה שיהיה אסטתי, אתה מרכיב שם 2 רמקולים שקועים עם נטיה קלילה לכיוון למטה ואז יש לך חדר מממווושששללללםםם.
בהצלחה.
אז ככה רוב החברות שמתעסקות בזה מחייבות אותך מסך לד בגלל העובי. בימים אלו גם ככה המחירים של הלד כבר הגיוניים אז אין בעיה. בכל אופן בחיפושי הרבים אף מצאתי יצרן ברעננה שיש לו שיטה להרכיב גם lcd עבה וזה נראה ממש טוב.
גודל 40 או 42 נכנס חופשי בארון סטנדרטי. וניתן לבחור באיזה גובה הוא ימוקם.
עוד משהו שיש לקחת בחשבון זה שכל המערכות כמו רסיבר ממיר וכו יושבות בתוך הארון. אז יש את הנושא של המדף שזה גונב. וגם צריך לקחת בחשבון שיש להוציא עינית בשביל השלט.
בכל אופן צריך לבדוק טוב כי יש הפרשים גדולים בין היצרנים ויש כאלה שסתם דופקים מחיר אסטרונומי כי זה משהו מיוחד. על אף שזה לא באמת משהו מטורף מבחינה טכנית. זה פשוט רעיון של "איך לא חשבו על זה קודם" חחח. וסתם לקטע אז אני כן חשבתי על זה קודם ורק אח"כ מצאתי מי שמייצר כאלה. ומאז מצאתי כבר כמה וכמה. אם תרצה פנה אלי בפרטי ואתן לך כמה שמות שתתחיל לעשות בדיקות.
ולסיום אם אתה רוצה שזה יהיה ממש מושלם אז אם התקרה שלך יחסית גבוהה ואז מעל הארון בדרך כלל משלימים סגירה כזאת עד התקרה שיהיה אסטתי, אתה מרכיב שם 2 רמקולים שקועים עם נטיה קלילה לכיוון למטה ואז יש לך חדר מממווושששללללםםם.
בהצלחה.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה חבר'ה שיחקתם אותה!
אני אעשה קצת עבודת בית בעניין.
תודה רבה.
אני אעשה קצת עבודת בית בעניין.
תודה רבה.
אני גם בדיוק מחפש ארון עם אופציה לתליה של מסך על הדלת.
בדקתי בריביירה, אידאל, דלקוב ועוד ואצל כולם זה בערך 25000-30000 לארון כולל מסך.
מחיר מטורף!!!!
יש לי גם תכנון לשים את הממיר+STREAMER+מגבר??+רמקולים בהנמכה מעל הארון.
בדקתי בריביירה, אידאל, דלקוב ועוד ואצל כולם זה בערך 25000-30000 לארון כולל מסך.
מחיר מטורף!!!!
יש לי גם תכנון לשים את הממיר+STREAMER+מגבר??+רמקולים בהנמכה מעל הארון.