חס וחלילה. היום רכבתי שוב וחזרתי גם לחדר הכושר.
ילדיעפים - ה-DVD כבר בשלבי גסיסה. מדובר ב-DVD/וידאו של סמסונג שכבר מזייף בשני הנגנים. לא חשבתי שכדאי בכלל להשקיע במכשיר שיתבסס עליו.
בהתחלה לא חשבתי בכלל לרכוש CDP שיעלה יותר מכמה מאות שקלים (משהו משומש) ואז נקרתה לה הזדמנות לרכוש את ה-640C של קיימברידג' אאודיו (משומש שלא היה בשימוש) ובעקבות הערנות של נמר גם ההזדמנות של המיריאד.
שמעתי אותו בבית, ובנסיונות להשוות בינו לבין ה-DVD לא ממש מצאתי הבדלים משמעותיים עד שניסיתי אותו בקטעים ווקאליים ושם ההבדל היה מאד בולט. הצליל יותר בשרני ומלא, הגבוהים לא צועקים אלא מלטפים. פשוט תענוג.
ברור שלא מדובר בהבדלים שהיית שומע כשאתה מחליף בין מגברים שונים או רמקולים, אבל ככל שמקשיבים יותר מרגישים את ההבדלים - הקובלטים יחד עם הימהה וה-DVD פשוט עשו לי כאבי ראש. היה קשה לי לשמוע מוזיקה הרבה זמן וכל הזמן חשבתי על כך שחייבים לשדרג את המגבר בעקבות רכישת הרמקולים.
היום אני נהנה לשמוע את המוזיקה ולא ממש מרגיש צורך דחוף להחליף. ברור שחיידק השדרוג עדיין זורם אצלי חזק בדם, אבל אני כבר לא מרגיש חובה להחליף משהו כדי להנות מהמוזיקה.
כנראה שהשילוב פשוט עובד.
אני כבר לא מדבר על איכות הבניה המרשימה של המכשיר, שנראה שיהיה בסיס אדיר לשדרוג עתידי אם ארצה להמשיך בכיוון.
ורק למען הסר ספק - המחיר ששילמתי עליו לא מתקרב אפילו ל-30% מהמחיר בלייזר סיטי.