איפה קונים - עץ. מתכת וזכוכית בארץ?
אוקיי, אז אני מתכוון לבנות מארז לNAS עם קיבולת ל12 דיסקים בעצמי (ואולי עוד כמה דברים)..
עכשיו, אני יודע שאני יכול לקנות זכוכית (ב200 ש"ח למטר על 40 ס"מ) אצל בעל מקצוע קרוב לבית שהזכיר לי שהוא "לא זגג".
אז, איפה אני קונה מתכת ועץ? ועוד יותר חשוב - איפה אני חותך אותם על פי מידות מדויקות?
יש לי Jigsaw, אבל אני כרגע בדירה ואני לא מוצא את האפשרות לבנות מתקן שיחזיק פיסת עץ עבה כדי שאוכל לחתוך קו ישר.
אז.. לאן לפנות?
תודה מראש.
עכשיו, אני יודע שאני יכול לקנות זכוכית (ב200 ש"ח למטר על 40 ס"מ) אצל בעל מקצוע קרוב לבית שהזכיר לי שהוא "לא זגג".
אז, איפה אני קונה מתכת ועץ? ועוד יותר חשוב - איפה אני חותך אותם על פי מידות מדויקות?
יש לי Jigsaw, אבל אני כרגע בדירה ואני לא מוצא את האפשרות לבנות מתקן שיחזיק פיסת עץ עבה כדי שאוכל לחתוך קו ישר.
אז.. לאן לפנות?
תודה מראש.
לא נראה לי שעץ וזכוכית זה החומרים הכי טובים לבניית NAS.
הם אוגרים טוב מידי החום שמצטבר במארז ולא נותנים לו לצאת.
הייתי ממליץ להשתמש בפרספקס ובמתכת.
הם אוגרים טוב מידי החום שמצטבר במארז ולא נותנים לו לצאת.
הייתי ממליץ להשתמש בפרספקס ובמתכת.
אלומיניום לפי מידה
אני קניתי לפטיפון שאני בונה בהירשפלד. זה בנחלת בניימין 124. אתה מגיע לשם (פתוחביום שישי) והגליוטינה שלהם חותכת על המילימטר...
רק תזכור שהקצוות של האלומניום קצת שקועים בגלל הגליוטינה. לא משהוא מהותי.
30 ש"ח לק"ג בערך. יוצא בערך 2.9 גר' לסמ"ק אם אני זוכר נכון.
יש שם עוד המון פלטות אחרות מחומרים אחרים, אבל לא ביררתי.
30 ש"ח לק"ג בערך. יוצא בערך 2.9 גר' לסמ"ק אם אני זוכר נכון.
יש שם עוד המון פלטות אחרות מחומרים אחרים, אבל לא ביררתי.
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תפנה ל"פוליקריל" בשוקן בתל אביב.
הם מומחים בפרספקס ויש להם את כל הגדלים/עוביים/צבעים במחירים טובים.
אני קניתי מהם מספר פעמים.
אתה יכול לתת להם את המידות המדויקות ולקבל חתוך (לחתוך פרספקס עם מסור אנכי זה לא קל) ואז רק לחבר.
מקסימום את המסגרת תעשה ממתכת (אלומיניום) , משהו כמו זווית ארוכה שתוכל לחבר עם פופים ועליה תחבר את הלוחות של הפרספקס.
הם מומחים בפרספקס ויש להם את כל הגדלים/עוביים/צבעים במחירים טובים.
אני קניתי מהם מספר פעמים.
אתה יכול לתת להם את המידות המדויקות ולקבל חתוך (לחתוך פרספקס עם מסור אנכי זה לא קל) ואז רק לחבר.
מקסימום את המסגרת תעשה ממתכת (אלומיניום) , משהו כמו זווית ארוכה שתוכל לחבר עם פופים ועליה תחבר את הלוחות של הפרספקס.